Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

EFUDIX CREME 50MG/ G

26 January 2023

Zeer ernstige bijwerking, hoofdhuid licht ingesmeerd, 2x per dag, nu het hele hoofd voorzien van uitslag en korsten, ogen gaan dicht zitten, veel pijn en jeuk. blaasjes die open springen waar vocht en pus uitkomt, gaat nu ook verder richting nek en hals en oren. Nooit meer zal ik deze gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

METHYLFENIDAAT HCL MYLAN RETARD TABLET MVA 18MG

26 January 2023

ik voel niet dat het werkt. Het maakt mij zelfs neerslachtig. Ik had nog een hele kleine voorraad van het merk Sandoz liggen. Toen ik het innam merkte ik een heel verschil. Van het merk Sandoz voelde ik na 15 minuten meteen dat het werkte voelde ik mij opgewekter. Ik hoop dat ik weer terug mag naar het oude vertrouwde merk Teva, dit merk is al een tijd niet verkrijgbaar. Het is voor mensen met ADD of ADHD echt heel naar dat veel merken gewoon niet meer verkrijgbaar zijn en zullen zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TRAMADOL CAPSULE 50MG

25 January 2023

Jaren heb ik 50 mgr per dag geslikt, had eerst vodeinetabletten, maar toen werd dit vervangen door teamadol. Ik had zenuwpijn aan mijn gezicht, fit ging over maar kreeg last van pijn in mijn benen, dus blijven slikken.. Nu ben ik Cold turky gestopt. Kreeg te veel last van buikpijn en darmklachten. Het gaat goed, wel veel afkickverschijnselen en mijn ontlasting stinkt naar medicijnen.. hoop dat het straks klaar is, heb spijt dat ik ooit begonnen ben aan dit medicijn, zo verslavend. Dat is toen niet verteld.

HYRIMOZ 40MG SENSOREADY INJVLST 50MG/ ML PEN 0,8ML

25 January 2023

Help mij geweldig! Ik gebruik dit nu anderhalf jaar en ik kan weer zoveel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

EUTHYROX TABLET 25MCG

25 January 2023

Zweten hartklopping onrustig gevoel .ik ben gestopt met deze troep ik had eerst 50mg daarna 25 mg .. De huisarts die ik heb blijft aan prutsen met deze medicatie . Mijn leven werdt beheerst door deze medicatie Volgende week naar internist voor een uitgebreid onderzoek .Na opdringend vezoek van mij zelf ..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 180DO

25 January 2023

allergische reactie, het brand in heel mijn lichaam, last van hoofdpijn, vuurrode brandende lippen, wazig zien, last van bijholtes, droge keel, misselijk en zwaar gevoel in lichaam

METHYLFENIDAAT HCL XIROMED TABLET MVA 54MG

25 January 2023

Van methylfenidaat retard 54 mg van xiromed last van bijwerkingen. Voelt alsof de dosis hoger is/te veel is dan bij overige fabrikanten. Opgejaagd onrustig gevoel, maag/buikpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ISOSORBIDEMONONITRAAT RPH RETARD TABLET MGA 30MG

25 January 2023

Ondragelijke hoofdpijn en nekpijn icm continu braken. Dusdanig dat ik 3 dagen ben opgenomen geweest in het ziekenhuis alvorens men erachter kwam dat ik zo ziek was van dit middel. Pijn reageerde zelfs niet op opiaten en door continu braken was ik uitgedroogd. Na stoppen verbeterde ik na 24 uur. Allergische reactie noemde de arts het. Vreselijk! Heel ziek geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NIFEDIPINE SANDOZ RETARD TABLET MGA 30MG

25 January 2023

Wat een vreselijk medicijn! Hoofdpijn, overdag suf en snachts niet slapen,zweten, angst/paniek, onrust, trillen en de bloeddruk zakte ook nog eens . Dit middel moeten ze verbieden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLONIDINE HCL AUROBINDO TABLET 0,025MG

LISINOPRIL ACCORD TABLET 5MG

25 January 2023

De eerste bloeddruk verlager waar ik geen bijwerkingen van heb! Eerste dagen een klein hoestje maar dat is nu weg. Ben benieuwd hoe het op de langere termijn is...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

25 January 2023

Ontzettend brandende pijn hele nacht lang. En afscheiding de volgende ochtend

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PLEINVUE POEDER VOOR DRANK IN SACHET

25 January 2023

Ik vind de smaak en geur van pleinvue verschrikkelijk. De eerste keer was al een ramp. 1e dosis binnen gehouden. 2e dosis er uitgekomen moest ervan overgevenm darmonderzoek wel gelukt. Op dit moment ben ik ook bezig met pleinvue zakje 1. Pfffffff zo misselijk en zo vies. Kokhals al vanaf slik 1 en ben bezig met laatste glas ben inmiddels al 2 uur en een kwartier bezig om t binnen te krijgen . Ben te misselijk steeds bang dat ik y andere niet binnen hou. Helemaal klaar mee alweer bah

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

25 January 2023

3 keer gapen was het effect. Werd totaal niet ontspannen of rustig eerder arletter. Waardeloos 20 euro lichter en totaal geen effect

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TEMAZEPAM CF CAPSULE 10MG

25 January 2023

Sinds november 2022 van geen merk meer leverbaar aldus onze apotheek. Snap er niets van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MAXALT SMELTTABLET 10MG

24 January 2023

Het enige medicijn dat goed helpt bij migraine. Maar hoe langer je dit medicijn gebruikt hoe minder goed het werkt. Maar helaas krijg ik de laatste jaren rizatriptan voorgeschreven omdat Maxalt niet vergoed wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TEMAZEPAM AUROBINDO CAPSULE 20MG

24 January 2023

Ik slaap nu zonder wachten en het werkt een uur of 7 , vroeg wakker vind ik fijn i p v niet rustig in slaap komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 OVULE 0,5MG

24 January 2023

Lage buikpijn, lijkt een beetje op krimpende baarmoeder na een bevalling. Heftige beetje bloederige afscheiding 17 jaar na laatste menstruatie. Griepgevoel, zere spieren, koude koorts, sidderingen, slaperigheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZURE OORDRUPPELS M TCA DMB 0,1% FNA OORDR 1MG/ G

24 January 2023

Miconazol oordruppels Voorschreven ivm candida en eczeem in oor . De pijn is niet te doen, vreselijk ! Zelfs bij 1 druppel ( ipv de voorgeschreven 3 ) was de pijn niet te verdragen. Nadat de pijn dan eindelijk gezakt was begon het abnormaal te jeuken. Nooit meer deze agressieve druppels!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MADOPAR TABLET 125MG

24 January 2023

Het middel werkt goed tegen tremors, maar heb sinds 1 jaar last van plotselinge duizeligheid met als gevolg dat ik het laatste jaar 6 x ben gevallen. Telkens met weinig schade er van af gekomen. Maar dat gaat natuurlijk een keer mis. Het lijkt er op dat vallen bij Parkinson hoort. Wat kan ik zelf doen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

TELEBRIX GASTRO OPLOSSING 300MGI/ ML

24 January 2023

De dag vpor t onderzoek gebruiken betekent voor die dag diarree. Maar dat je de dag erop nog steeds diarree hebt en onrustige darmen is niet in de bijsluiter te vinden. Gebrekkige info zo die voor degene die t inneemt heel belangrijk is.

ISOTRETINOINE AUROBINDO CAPSULE 10MG

24 January 2023

Beste lezer, Pas op de bijwerkingen, dat hoor je niet vaak van de wetenschappers. Mijn zoon heeft deze medicijnen voorgeschreven gekregen van de Dermatoloog in januari 2021. Hij moest voor 10 maanden deze medicijnen met een dagelijkse inname van 30 mg per dag innemen. Hij is ermee na 7 maanden gestopt. De eerste maanden kreeg hij last van een droge huid, bah niet leuk! In augustus 2021 kreeg mijn zoon een bult op zijn oorlel. Een jaarlang ging hij heen en weer naar de arts er zou niks aan de hand zijn met de vetbult. Tot september 2022 is er een punctie gedaan, en bleek het een te gaan om een tumor. Bij de oor speekselklier bleek een kwaadaardige tumor te zijn. Terwijl mijn zoon altijd erg gezond is geweest en nooit klachten had en ook nooit ziek was. Gelukkig, dank aan God, zijn er na een lange strijd gevoerd te hebben geen uitzaaiingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

23 January 2023

Merk dat de teva oxazepam 10 mgr niet meer werkt zoals voorheen. Toen had ik vaak half tabletje nodig . Nu meerdere keren 10 mgr en nog het gevoel hebben dat het niet werkt. Het is idd begonnen toen er nieuwe verpakking kwam. ..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LORAZEPAM AUROBINDO TABLET 2,5MG

23 January 2023

Ik heb het voornamelijk tegen paniekaanvallen/hyperventilatie, voorheen het merk Milan gehad, werkte prima. Alleen bij dit merk heb ik het idee dat de samenstelling anders is waardoor het medicijn minder goed en korter werkt. Uit naaste omgeving ook al meerdere klachten gehoord over dit (goedkope) merk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.