Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 50 resultaten gevonden.

MICONAZOLNITRAAT/ HYDROC JC HYDROF CREME 20/ 10MG/ G

26 January 2022

Kreeg ademhalingsproblemen en mijn huid raakte ontstoken. Dit zijn bijwerkingen die ook vermeld worden in de bijsluiter. Ik had steeds last van jeuk op mijn testikels. De huisarts kon niets vinden waardoor dit veroorzaakt wordt. Gebruik steeds koelzalf. Begin december 2021 antischimmelcrème gebruikt van het merk Trekpleister RVG 113077 uad 97.706.902-D017391 1807. Sindsdien pijn in mijn testikels beide ballen doen zeer in het begin en nu voel ik alsof er wat stroom doorheen gaat. Huisarts wist niet of dat dit ook isk veroorzaken. Melding gemaakt bij Lareb.

FRAGMIN 15000 INJVLST 25.000IE/ ML WWSP 0,6ML

26 January 2022

Wat een nare spuitjes. Prik stelt niks voor. Maar de vloeistof is gewoon echt pijnlijk ! Mogelijk door de hulpstoffen die toegevoegd worden? Maar echt niet tof dit spul.

RISPERIDON SANDOZ TABLET OMHULD 2MG

26 January 2022

Ik sliep slecht, ik kreeg mijn maandstonden niet meer na twee maand gebruik van risperidon, mijn seksdrive was weg, mijn seksuele aantrekkingskracht viel weg, ik kon geen orgasme meer krijgen, ik wou mezelf iets aandoen, ik was bang en kon niet alleen zijn, ik had een gedachtenstop in de namiddag wat vreselijk was, ik kon alleen maar voelen als ik huilde, ik was 5 kilo bijgekomen, ik kon niet meer genieten van kleine dingen, ik had geen energie, ik was depressief, ik was vreselijk rusteloos en ik zat niet meer in mijn lichaam. Ik heb 6 maand in de levende hel doorgebracht met risperidon maar ik heb hier veel uitgeleerd. Je leert het meest uit je diepste dalen is een waarheid. Ik ben dankbaar dat ik mijn gevoel gevolgd heb en nu terug seroquel neem. Ik ben zelfs terug mijn medicatie aan het afbouwen. Met begeleiding van een goede psychiater. Ik zou iedereen aanraden om geen medicatie te nemen maar als je toch medicatie moet nemen zoals ik probeer dan je triggers te leren kennen (slaap, voeding,...) zodat als je brein hapert je zelf kan ingrijpen en kan bijsturen indien nodig. Ik neem enkele voedingssupplementen (Vita C en Gaba om tot rust te komen, verbeterd kwaliteit slaap).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

24 January 2022

Ik heb hetzelfde probleem als veel andere gebruikers: de puffers geven veel sneller geen medicatie meer dan dat de teller aangeeft. Er komt dan nog wel drijfgas uit waardoor ik eerst denk dat er andere redenen zijn voor mijn toenemende benauwdheid, maar als ik dan een nieuwe verpakking gebruik voel ik me gelijk een stuk beter. De laatste keer voelde ik me al slechter terwijl er nog 40 doses op de teller stond!

SERTRALINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 50MG

23 January 2022

Constant misselijk en beroerd, tintelingen in bovenarmen en borst, diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

23 January 2022

Vaker wel eens medicatie van Accord gehad. Het lijkt wel of er of te weinig werkzame stof in zit, of het breekt te snel af. Herken veel reacties.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PRAMIPEXOL SANDOZ RET TB MVA 0,375MG (0,26MG BASE)

23 January 2022

De eerste 7 dagen ging nog wel maar daarna een complete ramp, opgejaagd, waar het tegen moest werken dat versterkte t compleet en al -Parkinson- slecht slapen, slecht lopen, kramp

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXI/ CLAV AUROBINDO TABLET OMHULD 500/ 125MG

22 January 2022

Twee dagen na de 5daagse kuur kreeg ik een allergische reactie; huiduitslag, jeuk, zwelling en pijnlijk opgezette klieren. Na anti- allergie med werd t minder. De wond vd hondenbeet was niet zwaar ontstoken dus dat hielp.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ZYBAN TABLET MGA 150MG

22 January 2022

Om te stoppen met roken, na het eerste pilletje al gelijk helemaal van me padje.nu ben ik erg gevoelig voor medicatie etc, als mij was verteld dat het een amfetamine achtige structuur inzat, was ik er nooit aan begonnen

LERCANIDIPINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

STRUMAZOL TABLET 30MG

22 January 2022

Lusteloos, doodmoe, kortademig. Vreselijk medicijn, werkt zo op je gemoedstoestand

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BRINZOLAMIDE MYLAN OOGDR 10MG/ ML FLACON 5ML

21 January 2022

Het stugge flesje van Brinzolamide Mylan is niet te hanteren. Het is niet te doen om hier een druppel uit te knijpen. En dan nog wel 2 keer 2 per dag! Over de werking van de druppels heb ik nog geen oordeel.

TENTIN TABLET 5MG

21 January 2022

Ik ben gestopt met de medicijn omdat ik opgefokt en rusteloos er van werd. Maar nu ervaar ik veel duizeligheid. Niet normaal meer rusteloosheid in mijn benen. Dus begin er niet aan. Ik zal zeggen neem CBD olie puur of CBG ivp Tentin is speed

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE/ CLAVULAANZUUR DISPERTABL 500/ 125MG

21 January 2022

Ik heb het middel gekregen om een eikel ontsteking te verhelpen. De ontsteking lijkt over te zijn. Echter, in de bijsluiter staat dat er in zeldzame gevallen een irritatie van de top van de penis kan ontstaan, gepaard met koorts. De ontsteking lijkt dus over maar mijn eikel doet nog wel veel pijn. Geen koorts. Maar het kan een bijwerking zijn dus. Net de laatste pil genomen van 25 stuks. In verband met phimose wacht mij volgende week een besnijdenis. Ik hoop dan overal vanaf te zijn. Verder geen bijwerkingen gehad.

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 January 2022

Ik kreeg POTS klachten terug, m.n. hyperacusis en fotosensitiviteit. Verder negatieve en zelfs suïcidale gedachten. Gelukkig kon ik snel terug naar Sandoz, omdat ik van verzekeraar was gewisseld. Binnen een dag voelde ik me al veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

21 January 2022

Ik weet het nu zeker! Het werkt voor geen meter! Dacht dat aan mij lag, maar na het lezen van veel dezelfde reacties twijfel ik niet meer. Dacht dat ze mij een placebo. (nep tablet) hadden gegeven, heb dit ook aangegeven bij de apotheek. Zij gaven aan dat er moeilijk aan andere merken te komen is. Maar ze werken bij mij echt niet. Ik heb in het verleden altijd goed kunnen slapen op 10 mg. Zonde van je geld dit!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DILTIAZEM HCL MYLAN RETARD CAPSULE MGA 240MG

JARDIANCE TABLET FILMOMHULD 10MG

20 January 2022

Kwam na drie tabletten in UMC terecht met keto -acidose. Vreselijke pijnen ! Is gif voor mij. Kon drie weken niet meer lopen langzaam herstel

METHYLFENIDAAT HCL 1A PHARMA TABLET 10MG

20 January 2022

Vreselijke koppijn, droge mond, hartkloppingen en juist warriger dan normaal. Met veel moeite Mylan gekregen, moet daar alleen wel voor bijbetalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 January 2022

Ik ben 3 dagen geleden gestart met een half tabletje sertraline sun. Ik was 2 dagen ontzettend ziek, enorm veel hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, duizelig, in de nacht zweten en paniekerig gevoel gehad. Gisteren kreeg ik in verband met bestelling bij een online apotheek nog een doosje sertraline in de brievenbus, sertraline Sandoz. Op basis van ervaringen die ik hier gelezen had inmiddels, heb ik gisteren een half tabletje van de sertraline Sandoz genomen :vrijwel geen last van bijwerkingen!! Ik neem de Sun niet meer en breng deze terug. Ongelooflijk wat een verschil!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

MORFINESULFAAT PCH RETARD TABLET MGA 10MG

DUALKOPT OOGDRUPPELS FLACON 10ML

19 January 2022

Waardeloos dosering systeem. Mijn vriendin noemt het wangdruppels! Veel irritatie in het oog!

ACENOCOUMAROL TABLET 1MG

19 January 2022

Veel last van emoties. Heimwee gevoel. Het ging niet weg. Ook moe. Al met al niet te doen. Over gegaan op ascal. Wereld van verschil. Jammer na zo’n lange tijd. 1,5 jaar

FOSTER AEROSOL 200/ 6MCG/ DOSIS SPUITBUS 120DO

18 January 2022

Er zitten aanzienlijk minder pufjes in dan dat er aangegeven word. Dat verschil is ongeveer 20, Riskant,

SPIRONOLACTON TABLET 25MG

17 January 2022

Bloeddruk na 7 weken 50 MG perfect. Echter ZEER pijnlijke tepel links met verdikking onder de tepel en beetje minder rechts. Dacht eerst aan borstkanker (komt ook voor bij mannen) maar vermoed nu toch mogelijke bijwerking Spironolacton. Ik wacht op bijnier verwijdering dus maar even volhouden. Hoop daarna de innamen van dit medicijn te kunnen stoppen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel