Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 8 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

19 February 2022

Ik gebruik 4x 10 mg......in een keer voor het slapen gaan. Is al meerdere keren gebeurd, dat er maar 1 tablet in de medicatierol zit......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

2 September 2019

Moe suf sloom en wazig.Niet te gebruiken bij; de ziekte van Addidson Biermer ".Dit kan de dementie een trigger geven !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

7 August 2019

Voorgeschreven gekregen van mijn huisarts voor de pijn van gordelroos in mijn gezicht. Mij heeft het heel goed geholpen de pijn draaglijk te maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

29 August 2018

Kreeg dit medicijn voor geschreven door mijn MDL arts n.a.v. langdurige maagklachten. Las via intranet veel negatieve ervaringen en ik dacht, dit gaat me niet gebeuren! Ben er dus positief in gegaan. Droge mond kun je verhelpen door een kauwgom te eten, dit activeert de speekselklieren en er is een mondspuitje verkrijgbaar bij de betere drogist, extra vezels gaan eten en heel eerlijk gezegd, de 1ste paar dagen voelde ik me wel moe, maar daar moet je je niet aan toegeven, ga naar buiten doe iets, ga bewegen! nu na 2 weken voel ik me al n stuk beter dan daarvoor, en de bijwerkingen zijn echt te handelen! Terwijl ik toen ik dit middel kreeg voorgeschreven, echt dacht waar begin ik aan! maar het idee om klachtenvrij te zijn was ook wel aantrekkelijk...ben nu blij dat ik heb doorgezet en tegen veel bijwerkingen is een oplossing!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

27 August 2018

Ik had erge zenuwpijn en hierdoor slapeloze nachten n.a.v. gordelroos wat met 8 paracetamol 500 mg en 4 pregabaline 150 mg per dag niet over ging. Ik ben 2 x amitriptyline 25 mg gaan slikken op aanraden van de anesthesist. Helpt super, ik slaap weer 6 uur per nacht. Overdag wel suffig maar heel belangrijk.. minder pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

18 April 2018

Dit is een goede medicijn het werkt echt nu ben ik fit .Zeg probeer maar dit werkt ik hadspierpijn nu niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

14 August 2015

Ik gebruik het middel nu een aantal maanden i.v.m. fibromyalgie. Ik kreeg het voorgeschreven om wat beter met de pijn om te kunnen gaan en om beter te kunnen slapen. Het slapen is ontzettend verbeterd, voel me veel fitter en kan de pijn iets wat beter verdragen. Helaas heb ik wel veel last van bepaalde bijwerkingen: aangekomen, oedemateuze enkels, overmatig transpireren (waterval vanaf mn kruin tot tenen) en tja.. verlies van libido. Ook ben ik wat vergeetachtig, zal dus ook vast wat zijn vergeten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

29 March 2015

Ik heb al een aantal jaren last van ptss, slaapproblemen, spanningshoofdpijn en migraine. Toen de reumatoloog fibromyalgie vaststelde, kwam voor het eerst amitriptyline ter sprake. Nu ik er meer over lees, zie ik dat dit wel eens heel goed kan werken om dit totaalpakketje aan aandoeningen te helpen verminderen. Ik hoop van harte dat mijn huisarts er ook zo over denkt (of anders met een gelijkwaardig alternatief zal komen, ik heb niet de bedoeling haar deskundigheid (bij voorbaat) in twijfel te trekken! Lol)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel