Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

8 July 2018

Voorheen slikte ik 200 tramadol 375lyrica en 100 amitriptyline per dag voor chronische pijn in mijn ellenboog en de daarvan wakende nachten. Je kon mij een lopende zombie noemen. Ik ben tijdens die periode depressief geworden en mijn slaap ging er nog maar nauwelijk van vooruit. Tijdens een moedeloze periode in een keer met alles gestopt (kan ik niemand aanraden) Nu ben ik sinds een half jaar weer aan de amitriptyline 200mg/d en ik slaap zeker 6 uur gemiddeld en voel me een stuk beter. Je moet vooral de tijd nemen om te wennen aan je dosis. Ik was in het begin zeer prikkelbaar, viel soms echt plotseling in slaap, ben zeker een kilo of 10 aangekomen, had een constante droge mond en ontlasting problemen. Nu na 6 maanden heb ik al deze bijwerkingen nog maar zelden en ben weer zover dat ik mijn lichaam kan activeren(die 10 kg moeten er natuurlijk weer af) ik slaap bijna 6 uur per nacht, en samen met die soms onverwachte slaap aanvallen overdag gemiddeld bijna 7 uur per dag. En de pijn is zolang ik me rustig houd, echt stukken beter te hebben. Mijn conclusie is dat het voor veel van mijn klachten kan helpen. Maar ik raad het alleen aan als je langdurige klachten hebt, vanwege de zeer lange opbouw en wen fase.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

20 April 2018

ik gebruik al 10 jaar 2 x 25mg. tegen chronische pijn na een hersenstambloeding. Ik neem ze in voor het slapen gaan en sliep er alyijd goed door. De laatste 3 weken kom ik na een half uur uit bed en kan niet slapen door een naar prikkelend gevoel in arm en been. Wat kan dat nu veroorzaken?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

24 February 2018

Ik slik al tien jaar Amitriptiline, in het begin was het voor mijn een wonder middel, mijn pijn ellende was verdwenen. een jaar geleden wild ik ermee stoppen binnen drie maden elke maand met een pilletje minder zei de dokter. na die drie maanden voelde ik me zo ellendig, pijn, misselijkheid trillingen geen eetlust, ik was de hele tijd boos over kleine dingen. Daarna begon ik weer en toen ging alles weer beter maar nu 8 maanden verder, heb ik vaak last van spierpijn vermoeidheid vaak buiten adem na een kleine fietsritje en zweet. Iemand enige ervaring hierover. De dokter zegt misschien een hoger dosis, ik heb nu 75 mg verhogen naar 100 mg. Dat wil ik niet ik wil liever stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

13 February 2017

hefige hoofdpijn, druk op hoofd en de ogen duizeligheid, misselijk, overgeven, hevige hoofdpijn van licht en geluid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

18 October 2016

Ik had aangezichtspijn, waarbij de rechterkant van mijn gezicht (oog, oor, hoofd) erg pijnlijk was. Deze pijn trad aanvalsgewijs op waarvan de oorzaak onbekend was. Binnen een paar dagen nadat ik gestart was met slikken van amitriptilline, leek het alsof de pijn terugdrong naar de oorzakelijke oorsprong. Had toen nog alleen hevige pijn in mijn kies waardoor ik opnieuw naar de tandarts ben gegaan en een wortelkanaalbebehandeling is gegeven. Daarna meteen gestopt met slikken van amitriptilline.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

29 August 2016

Helaas moet ik dit geneesmiddel gebruiken voor mijn zenuwen in combinatie met morfine. Het werkt goed, ik krijg mijn zenuwen (ziekte) beter onder controle. Ik gebruik 75mg per dag, hierdoor mag ik nog net auto rijden, maar ik doe dit alleen als ik me ook echt 100% goed voel, dit verschilt echt per dag. Ik hoop dat ik iemand heb kunnen helpen met mijn ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

31 May 2016

Ik gebruik het al jaren. Bevalt prima. Als ik een keer vergeten ben, lukt het me niet om te slapen. Vaak merk ik de volgende ochtend dan dat ik het de avond ervoor vergeten was om in te nemen en dat verklaart het voor mij meteen. Ik had dan moeite met inslapen/doorslapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

1 September 2015

Ik neem 4 stuks per dag (vanaf september 2014) i.v.m. burnoutklachten, hoofdpijn, depressief, slapeloosheid en piekeren. In de eerste weken veel last gehad van duizeligheid, nu is het zo goed als weg. Wel (nog steeds) zeer droge mond, overmatig veel zweten en soms hartkloppingen. Regelmatig ook slecht zicht, niet goed kunnen focussen en daardoor wat pijn aan de ogen (de arts gaf aan dat dit niet kan zijn door de medicatie). Mijn klachten zijn mede door dit middel wel minder geworden, maar ik heb er op dit moment geen goed gevoel bij, dus ik ga contact opnemen met de arts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

9 February 2015

Ik ben nu aan het afbouwen van 50 mg naar het liefst nu ben nu bij 30 heb last van mijn ogen vaag zien heel erg droog heb nu carbogel hiervoor gekregen en wacht nu weer even af of het dan beter gaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

26 January 2015

Dit medicijn geeft een vreemde lucht op huid en blijft echt in de neus hangen. Onaangenaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel