Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

5 December 2018

duizeligheid, onvast, buikpijn, obstipatie

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

26 November 2018

Na gestopt te zijn met nefedepine ivm allergische reactie heb ik deze medicatie gehad. ik werd op dag een meteen heel misselijk heb overgegeven met koorts en aan de diaree ik. Hoeveel alsof ik griep heb. Buikpijn een droge keel, hoesten etc. Inmiddels op dag 3 maar sinds vanavond ook hierbij jeuk over mijn hele lichaam en galbulten. Morgen direct maar weer contact opnemen met de huisarts....

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

6 September 2018

Werd vreselijk ziek.De ambulance heeft voor de deur gestaan. Misschien de combinatie met andere medicijnen.? Ik slik er nogal veel. Waaronder hormonen.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

2 September 2018

Ik heb het 1 maand (5Mg) gebruikt. Wat er allemaal in mijn lichaam gebeurde is gewoon te gek! Ik had al ritme stoornissen die zijn veel heviger geworden. Ik mag met de stoelgang niet persen ivm liesbreuken maar kreeg verstoppingen, hoofdpijnen, dikke enkels, ook ging ik dubbel zien! Dus zonder overleg gestopt.....Wat is dit voor rommel die ze voorschrijven? Zijn er ook mensen die wel goede ervaringen hebben? Ben benieuwd.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

27 August 2018

Hoofdpijn, drukkend gevoel in hoofd, oorsuizen

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

20 July 2018

Slik medicatie al geruime tijd veel last van oedeem in voeten mijn handen zijn erg stijf duizeligheid bloeddruk is wel gedaald maar bijwerkingen niet prettig ook meer last van minder spierkracht trappen lopen gaat niet goed terwijl ik hier voorheen geen last van had. Toch maar eens overleggen met huis arts ben 60 jaar maar voel me 80

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

23 June 2018

Na nu 3 maanden gebruik van dit medicijn heb ik verschrikkelijke jeuk vooral op mijn hoofd. Wordt er gek van. Vooral als ik op bed lig. Ook wazig kijken komt steeds vaker voor. Ik ga de arts bellen of er iets anders is, of dat ik mag stoppen en kijken wat de bloeddruk nu gaat doen. Wie heeft na deze bijwerking een ander merk gekregen en heeft deze symptomen niet meer. Ik lees graag reacties van mensen die dit ook mee gemaakt hebben.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

16 June 2018

In het begin last van dikke enkels maar dat is nu verdwenen. Verder geen bijwerkingen. Tevreden dus.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

7 June 2018

Ik gebruik dat pilletje al èèn maand pijnlijke benen opgezwollen benen vanaf enkels tot knieen verschrikkelijk pijn en haaruitval erbij nog ik stop er mee:(

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

22 May 2018

veel last van krampen en benauwdheid geen kracht veel last van nek Voel me net een zombie

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

14 March 2018

vreselijke jeuk over heel mijn lichaam, dikke enkels.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

7 March 2018

Ik heb ook jeuk over mijn hele lichaam, vooral op het hoofd. Gek wordt je er van.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

25 February 2018

Ik heb ineens ,nou ja,in eens,na het gebruik van dit medicijn,overal jeuk op mijn lichaam! Iedere dag word ik ingesmeerd met,Dermovate.Ik vraag me af ,of er een beter product bestaat,of moet ik stoppen met tablet??Ik moet nu zelfs 2 maal per week naar Light-therapie!

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

15 February 2018

Ik heb het medicijn 7 dagen gebruikt, ik ben gevoelig voor bijwerkingen. Voelde me steeds slechter, misselijk, gammel, slap op mijn benen, verkrampte spieren, moe en evenwicht storingen. Werd ook psychisch steeds labieler en raakte in een dip. Nu 2 dagen gestopt, en voel me al zoveel beter! Dit medicijn is niets voor mij.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

27 January 2018

Bij gebruik hiervan kreeg ik enorme jeuk. Dat kon overal zijn, van hoofd tot aan mijn tenen. Er kwamen rode plekjes en vooral 's nachts (omdat je dan warm onder de dekens ligt) was het het ergst. In overleg met de cardioloog de medicatie om de dag genomen, maar dat hielp niet. Dus nu slik ik ze niet meer, maar moet mijn bloeddruk wel in de gaten houden.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

22 January 2018

na vijf dagen amlodipine verschrikkelijke pijn in benen krampen bij gewoon rechtstaan en bij wandelen zeer pijnlijke kuitspieren ben er mee gestopt hoelang zouden die pijnen nog duren?

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

21 January 2018

Na drie dagen gebruik sterke oorsuizingen, aanvallen van duizeligheid en blozen. Midden in de nacht huisarts laten komen, sterke trillingen over mijn hele lijf, gezwollen lippen en keel, gevoelloze voeten en plasproblen. Advies: ogenblikkelijk stoppen met dit middel...

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 January 2018

Verschrikken na gestopt te zijn met nefedepine heb ik deze medicatie gehad en ging gelijk de 1e dag al mis. ik werd heel moe en heel misselijk heb 17x overgegeven en aan de diaree ik.was heel duizelig en geen kracht meer. Buikpijn een droge keel etc. Kortom nooit meer ik heb zelf voorgenomen om te stoppen ik voel mij nog steeds heel slecht.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

6 January 2018

Na een aantal dagen gebruik van amlodipine 5 Mg. Kon ik met mijn rechterarm met moeite een kopje op tillen of mijn jas aantrekken. Ben het middel gaan halveren, dat gaf niet direct vermindering van de klacht. Dus gestopt met dit middel en langzamerhand verdwijnt de klacht

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

5 January 2018

Hondsberoerd niet meer kunnen lopen ziek gevoel zo duizelig dat ik zelfs niet op een stoel kon zitten , lam gevoel in benen wazig zien . Kortom puur vergif voor mij .

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

29 September 2017

Twee jaar gebruikt. Bloeddruk wel lager geworden. Ineens echter toenemend benauwd en onverklaarbare hevige uitslag op mijn gezicht en hals en mijn oogleden helemaal dik. Omdat ik bekend ben met flinke allergieën en twee keer een anafylactische shock kreeg na het eten van meloen en noten nu op advies van huisarts direct gestopt met de amlodipine. De klachten lijken na vier dagen al minder te worden dus was het waarschijnlijk inderdaad een allergische reactie. Hoe de bloeddruk zich nu gaat ontwikkelen ga ik in overleg met de huisarts afwachten.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

21 September 2017

Voel me vreselijk moe en slaap heel erg slecht geeft een opgejaagd gevoel.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 August 2017

Na enkele dagen inname: druk in het hoofd (mistig), wazig zien, misselijk, moe, niet mezelf zijn, smaak kwijt, slaapritme kwijt, gespannen zijn, algeheel onwel zijn. Op adviezen artsen gebruik doorzetten en eventueel pijnstillers gebruiken. Na ongeveer 6 weken gebruik voorzetten niet acceptabel. In overleg met huisarts stop. 14 Dagen medicijnen uit laten werken en dan de situatie opnieuw bezien.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel