Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

28 November 2019

Sinds mei 2019 . Ik merkte gelijk geen bijwerkingen. Bijwerkingen kwamen en paar weken later. Het begon met gevoel van flauw vallen en beetje duizeligheid, daarna kwam druk en geluid in horen, geluid verdween en druk is nog steeds, daarna kwam boven nek pijn, daarna kwam vaker wazig zien. Nu dat ik schrijf heb ik sinds ochtend boven nek pijn en hoofdpijn. Wat gaat gebeuren als ik doorga met deze medicijn ? Ik ben echt ziek. Is het bijwerkingen of andere ziekte ?

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 November 2019

Dikke enkels/voeten,spierpijn...Bagger medicijn

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

4 November 2019

Aanvankelijk geen bijwerkingen, maar na een half jaar toenemende klachten in darmen, tot INCONTINENTIE aan toe.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

3 November 2019

ik kreeg er juist hartkloppingen van en een hartslag boven de 100,

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

25 October 2019

Slik het nu 10 dagen. Was bang vanwege alle mogelijke bijwerkingen waarover ik las. Valt me reuze mee. Ik neem de tablet 5mg) s'avonds rond 18.00 u.in. Ik voel dan rond een uur of 20.00 mijn wangen en voeten heel warm worden en ik zie heel duidelijk de adertjes op mijn voeten. Maar als dat alles is. En mijn bloeddruk is gedaald. Dus ik ben positief tot nu toe.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

16 October 2019

Bloeddruk en hartslag zijn omlaag. Echter, voel mij vermoeid. Hoop dat dit de komende tijd overgaat. Gebruik het middel nu 10 dagen.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

19 September 2019

ik ga heel goed op dit medicijn. Van andere merken kreeg ik allerlei bijwerkingen . Nu hoor ik dat dit merk niet meer wordt geleverd door de groothandel.Is dit correct of ligt het aan mijn apotheek ?

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

25 August 2019

Toen ik begon met deze medicatie had i paar dagen last van duizeligheid. Maar daarna verdween het en ik gebruik het nu zo'n paar maanden en gelukkig geen bijwerkingen. Misschien klein beetje vocht in mijn enkels. Maar helemaal niet veel. Mij bevalt het goed! Merk nu zelfs ook dat ik minder mijn hartslag in mijn oren hoor, het minder snel warm heb en al heel wat minder hoofdpijn heb.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

13 August 2019

Ik heb veel last van kramp in de kuiten en voeten,heel vervelend.Rek en strekoefeningen en veel water drinken helpen nauwelijks, vraag me af of je de rest van je leven dit medicijn amlodipine 5 mg moet blijven slikken. Moet hier niet eens onderzoek naar gedaan worden om te zien of dit nodig is.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

7 August 2019

Ik gebruik dit medicijn nu 2 maanden. Heb op dit moment vakantie,heb er weinig aan voel mij ontzettend moe,spierpijn,gewrichtspijn. Snachts niet kunnen slapen dan vooral pijnlijke benen. Slap gevoel,onzeker op de benen. Onrustig op de borst enz,enz. Eigen huisarts heeft nu ook vakantie. Ga na de vakantie een afspraak maken.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

8 July 2019

Afspraak dokter kan beter thuis blijven,nu ik de ervaring van de mensen hoor over amlodipine verschrikkelijke pijn in me been me lichaam doet pijn.Dus hier stop ik gelijk mee.Alice wijnands

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

27 June 2019

Ik ben super blij vroeger mij hoge bloeddruk is 220/110 na een maand van het gebruik van dit medicijn 160/80. De dosis is verhoogd tot 10 mg en we zullen zien. Geen bijwerkingen alleen verbetering

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

19 June 2019

Stabiele bloeddruk, geen bijwerkingen.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

1 April 2019

Ik heb 4dagen Amlodipine 5mg Accord gebruikt,de vierde dag waren mijn beide benen zo opgezwollen (vochtophoping) dat ik bijna niet meer kon lopen, en was erg pijnlijk. De andere dag naar de huisarts :onmiddellijk stoppen .ik had hartritme storing en voelde me niet goed.voor alle zekerheid moet ik naar de cardioloog,wat 'n ervaring.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

10 March 2019

Ik, vrouw van 34 jaar, kreeg dit medicijn voorgeschreven door de HAP i.v.m. een erg hoge bloeddruk (regelmatig iets van 170/110 of hoger). De huisarts zei de volgende dag dat ik het in ieder geval 2 weken moest slikken en evt. langer.Anderhalve week heb ik deze medicatie geslikt, 1 pil per dag. Elke dag die voorbij ging werd ik beroerder. Ik zal hier de klachten opsommen die optraden:Erge hartkloppingen (alsof m’n hart uit m’n borst klopte)Erg trillen/beven van binnen en buiten door m’n hele lichaam.Jeuk over m’n hele lichaam.Extreme vermoeidheid . Spierkracht werd minder. Wazig zien. Niet tegen licht kunnen of wit papiere.e.d.Uiteindelijk begon alles wat ik zag te trillen.Ik lag uiteindelijk gesloopt op de bang en was bang van alle klachten. Toen ik besloot te zoeken naar ervaringen met deze medicatie kwam ik hierop uit en heb de keuze gemaakt de volgende dag niet meer in te nemen. Binnen 2 dagen waren 90-95% van die klachten weer weg.Dus mensen, let op met deze medicatie en herken je de klachten.. raadpleeg dan jouw huisarts voor een ander merk/type!! Ik heb mezelf nog nooit zo beroerd gevoeld!

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

28 December 2018

Eerste week ging het nog goed, daarna werd ik heel onzeker, mijn ogen gingen achteruit, alhoewel ik al bijna 50 jaar auto rijdt werd ik erg onzeker en mijn zicht op de weg was erg slecht. Ik was duizelig en kreeg hartkloppingen. Ik ben direct gestopt en heb de medicijnlijn van het betr. ziekenhuis gebeld en het gemeld. Ik zou de volgende dag terug gebeld worden, maar tot op heden nog geen telefoontje. Na een half jaar ben ik via de huisarts naar het UMC verwezen. Ik heb daar een compleet onderzoek gehad, met de mededeling dat het allemaal wel meeviel. Ik moet na een jaar terugkomen om het te controleren, dat gaat over een maand of 3 gebeuren maar ik voel mij erg goed.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

21 December 2018

Ben constant draaierig. Slik dit medicijn al meer dan een jaar. Voel me ook net 80 jaar ben 64 jaar.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

5 December 2018

duizeligheid, onvast, buikpijn, obstipatie

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

26 November 2018

Na gestopt te zijn met nefedepine ivm allergische reactie heb ik deze medicatie gehad. ik werd op dag een meteen heel misselijk heb overgegeven met koorts en aan de diaree ik. Hoeveel alsof ik griep heb. Buikpijn een droge keel, hoesten etc. Inmiddels op dag 3 maar sinds vanavond ook hierbij jeuk over mijn hele lichaam en galbulten. Morgen direct maar weer contact opnemen met de huisarts....

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

6 September 2018

Werd vreselijk ziek.De ambulance heeft voor de deur gestaan. Misschien de combinatie met andere medicijnen.? Ik slik er nogal veel. Waaronder hormonen.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

2 September 2018

Ik heb het 1 maand (5Mg) gebruikt. Wat er allemaal in mijn lichaam gebeurde is gewoon te gek! Ik had al ritme stoornissen die zijn veel heviger geworden. Ik mag met de stoelgang niet persen ivm liesbreuken maar kreeg verstoppingen, hoofdpijnen, dikke enkels, ook ging ik dubbel zien! Dus zonder overleg gestopt.....Wat is dit voor rommel die ze voorschrijven? Zijn er ook mensen die wel goede ervaringen hebben? Ben benieuwd.

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

27 August 2018

Hoofdpijn, drukkend gevoel in hoofd, oorsuizen

AMLODIPINE ACCORD TABLET 5MG

20 July 2018

Slik medicatie al geruime tijd veel last van oedeem in voeten mijn handen zijn erg stijf duizeligheid bloeddruk is wel gedaald maar bijwerkingen niet prettig ook meer last van minder spierkracht trappen lopen gaat niet goed terwijl ik hier voorheen geen last van had. Toch maar eens overleggen met huis arts ben 60 jaar maar voel me 80

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel