Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 6 resultaten gevonden.

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

31 March 2021

opgezette en pijnlijke voeten. Algehele conditie achteruitgegaan!

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

26 June 2019

Wat een troep dit spul. Door gebruik van dit geneesmiddel kreeg ik enorm veel vocht in mijn benen / enkels. Met als gevolg dat ik hypostatisch eczeem kreeg. Zelf maar de beslissing genomen om met dit geneesmiddel te stoppen. Het vocht verdween inderdaad langzamerhand weer uit mijn benen / enkels. Met een zalfje verdween ook het hypostatisch eczeem weer. Nergens meer last van. En al weken is mijn bloeddruk stabiel laag zonder dit geneesmiddel. Waarom heb ik deze troep die zoveel ellende veroorzaakt toch gekregen?

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

2 February 2018

Bloeddruk behoorlijk gezakt en nu jaren stabiel

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

25 April 2014

Mijn zoontje heeft nu 2 maal per dag dit medicijn en gaat wat beter dan de eerste week alleen zijn linkerarm wordt veel lager dan zijn rechter (bloeddruk) maar er zit en blijft altijd nog 30 verschil in (in hoogte) bovendruk links 111 en rechts 84 en onderdruk links 64 en rechts 55. Dat verschil had hij al voor zijn operatie en is gebleven na zijn operatie, ondanks dat ze zeggen dat de vernauwing er niet meer zit, kan me niet indenken dat het medicijn zo gaat werken, eerst het verschil oplossen tussen beide armen en dan pas medicijnen lijkt mij. Op de medicijnen doet hij het beter dan de vorige maar hij valt nog steeds flauw bij sporten enz, dus bij inspanning en hij heeft verder geen verbetering na 2 maanden gebruik qua bloeddruk. wordt wel af en aan wat lager maar het grote verschil van links en rechts blijft.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

5 March 2014

Mijn zoontje van 9 gebruikt het nu een week en net zoals met die andere medicijnen voelt hij zich weer heel slecht, ziet wazig, valt flauw en voelt zich moe en lamlendig. Maar goed het schijnt na 3 tot 6 weken over te zijn (de klachten) dus we gaan vol goede moed verder, maar alleen al om elke dag van school te worden gebeld, dat je je zoon weer op kan halen omdat hij is flauwgevallen en/of zich lamlendig voelt is als ouder zeer verontrustend! Voor deze tabletten en die andere had hij helemaal geen klachten! En nu alleen maar.....klachten! Maar goed de dokter weet het best zeggen ze........we vragen het ons soms af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMLODIPINE PCH TABLET 5MG (ALS BESILAAT)

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel