Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

9 October 2017

Na enkele dagen gebruik nog verhoging. Nu overal rode jeukende plekken en diarree.Ben nu met dit medicijn gestopt na 4 dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

1 October 2017

Werk niet naar tevredenheid, Nog een dag van de kuur,klachten nog het zelfde.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG / 125 tabletEn ook Infuus 6 dagen

22 February 2017

Ik heb er niets van gemerkt, nu 5 dagen gebruikt, en hiervoor 6 dagen aan het infuus er mee gelegen. Moet nog geopereerd worden, over 6 weken, mijn galblaas wordt er dan uitgehaald.

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

16 February 2017

Helaas weet ik meer welke amoxicilline ik gebruikt heb. Dat is ruim 25 jaren geleden, om een bronchitis te bestrijden. Echter de hart kloppingen die eerder beschreven werden heb ik 100% ervaren. Het leek erop of mijn hart eruit wilde, veel meegemaakt, maar deze ervaring was een BDE (bijna dood ervaring). Sindsdien draag ik een SOS ketting, om te voorkomen dat men mij Amoxicilline toedient.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

10 February 2017

Ik had een ooronsteking maar ben na 3 dagen gestopt. Heb nu een schimmelinfectie opgelopen en durf het medicijn niet meer in te nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

11 December 2016

Na enkele dagen had ik vrij plotseling behoorlijke maagklachten. Deze aandoening staat niet zo expliciet in de lijst van bijwerkingen. De vraag blijft wel of een beginnend griepje daar ook misschien debet aan zou kunnen zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

22 May 2016

Net mijn laatst capsule genomen. Blijer kan ik niet zijn. Nu nog even misselijk voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

16 March 2016

Ik kreeg last van een opgezette keel, het voelde alsof mijn keel werd dichtgeknepen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

20 June 2015

Mijn ervaring met dit medicijn is slecht. Ik had een ontsteking in mijn mond daar hielp het voor maar ik kreeg 2 kwalen terug. Ik had enorme jeuk op heel mijn lichaam en had een schimmelinfectie opgelopen bij mijn vagina.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

15 April 2015

Kreeg het voor een ontstoken nagelriem, deze genas snel. Echter al snel diarree, ook toen de kuur afgelopen was na een week bleef dit nog. Na vijf dagen ook een vaginale schimmelinfectie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

19 March 2015

Veel hoofdpijn en overgeven tijdens de kuur. 7/8 dagen nadat de kuur was afgelopen zat mijn hele lichaam onder met rode uitslag. Het ergste was dit op de onder en bovenbenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

7 March 2015

Sinds 2 dagen gebruik ik dit middel krijg nu allemaal rode plekken in mijn gezicht weet niet of ik hier mee door ga.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

2 November 2014

Rode jeukende uitslag, en een brandend gevoel in lippen en mond. Dit na afloop 2 dagen na de kuur. Tijdens eerste dagen, lichte misselijkheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

28 July 2014

Handen iets opgezet en rood. Tevens jeuk. Zo ook met de voetzolen. Daarnaast een rode opgezette gevoelige tong.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

22 June 2014

Na 3 ontstekingen in mijn ondertanden was ik blij met de meegekregen amoxicilline. Voor mij zeker niet de eerste keer voor gebruik. De eerste twee doseringen had ik het gevoel dat het de goede kant opging omdat de pijn doffer werd i.p.v. kloppend. Ik kom hierop terug! Symptomen: misselijkheid, braken, zware hoofdpijn, koorts, duizeligheid, opgezwollen gezicht en klieren. Gevolg, niet meer kunnen innemen van amoxicilline. Maandag huisarts bellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

8 January 2014

Nu 5 dagen na laatste pil, schimmelinfectie en zeer pijnlijk slijmvlies .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE APOTEX CAPSULE 500MG

4 January 2014

Hielp goed voor blaasontsteking, maar kreeg last van m'n mond een slijmvliesontsteking, dit antibicotia nooit meer, wat een troep.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel