Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

3 December 2019

Deze medicijn voorgeschreven gekregen voor een ontsteking aan mijn dikke darm: Diverticulitus,wat uitstulping betekent. Ik werd doodziek van deze antibiotica. Grieperig gevoel, koorts, koude zweet in de rug, maag en darm stoornissen, zwakte, over heel mijn lichaam rode bultjes uitslag, hoofdpijn , misselijkheid, weinig eetlust, niet in staat uit bed te komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

29 November 2019

Tijdens bloedonderzoek verhoogde bloedwaarden. Met als gevolg ontsteking in de dikkedarm. Antibiotica Amoxilline voorgeschreven gekregen. Doodziek van dit middel. HA gebeld om melding te maken,dat ik ziek werd van dit medicijn. Maar ik mocht niet stoppen met dit medicijn van de HA,anders gaan de bacterie of infecties niet dood, en ik moest dit middel doorslikken, ondanks dat ik dat ik doodziek werd van dit middel. Iemand hier ervaring in hier in?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

16 November 2019

1 dag na stoppen van de kuur op het hele lichaam rode uitslag en enorme jeuk. Duurt nu al 5 dgn en s.nachts amper nachtrust. Zou niemand dit medicijn aanraden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

28 June 2019

Ben er zo versuft van Doe niks anders dan slapen.En het slaat gewoon niet aan.9 dagen duizelig geweest.Ik stop er gelijk mee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

20 May 2019

Misselijk, duizelig, maagpijn,griepgevoel ..Nog na 2 weken na antibiotica zweetaanvallen door de dag en s nachts, lichaam wil van dit vieze spul vanaf..Dokter zegt dat dit nog enkele weken kan duren..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

12 February 2018

Gekregen omdat ik had longontsteking . Na 5 dagen voelde me een stuk beter. Last van slechte adem. Na 7 dagen last van misselijkheid en krampen in mijn buik . Ik voel me niet lekker in mijn vel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

26 January 2018

Die wil ik nooit meer! Mijn adem stinkt verschrikkelijk, dag en nacht denk ik mezelf te vergiftigen door eigen adem. Het ruikt hetzelfde als mijn ontlasting.... Ook smerig! Het is dat ik beter wil worden en de kuur niet wil onderbreken maar het komt mijn eetlust niet ten goede. Terwijl eten (kleine porties) zooooo belangrijk is. Doe hier wat mee!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

21 May 2017

Eerste 3 capsules gingen goed, maar de tweede dag kreeg ik enorme maagpijn, en duizelig en ook een heel benauwd gevoel alsof ik flauw ging vallen, heel eng allemaal. Smach gebeld en in overleg gelijk gestopt met de penicilline, terwijl ik amoxicilline sandoz eerder n keer geslikt heb, daar toen geen bijwerkingen had, maar deze nooit meer. Mischien komt het door plastic laagje van de capsule??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

26 April 2017

De derde dag kreeg ik overal galbulten, jeukheid over het hele lichaam, duizeligheid, ging zomaar flauwvallen, benauwdheid, wisselvallig van het warm en koud gevoel. Heel erg nare ervaring!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

21 April 2017

Enorme last van galbulten over het hele lichaam, vuurrood, erge jeuk, anti-histamine helpt niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

18 November 2016

Erg veel last van maag- en darmklachten, diarree, rommelende maag. Ook heel futloos, maar kan ook door de ontsteking komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

9 August 2016

Moeten kiezen tussen kaakontsteking verlichten of een vaginale schimmelinfectie krijgen - in het weekend, in een vakantieperiode is niet fijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

6 August 2015

Tja, de bijwerkingen kloppen een beetje: een onrustige maag en diarree, maar wat wil je als een heleboel bacteriƫn het loodje leggen. Kortom de werking is er en de bijwerking ook. Medicijnen zijn maar een hulpmiddel en geen wondermiddel. Al met al blij dat ik de kuur gedaan heb mijn longontsteking is wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE FOCUS CAPSULE 500MG

7 March 2015

Mijn kuur is morgen afgelopen, maar ik heb maar lichte verbetering. Nog steeds hoesten, wel veel minder. En verkoudheid blijft het zelfde.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel