Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

14 May 2019

ontsteking in de kaak na wortelkanaal. Na 2-2,5 dag begon het goed te werken. Geen enkele bijwerking gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

7 March 2019

Mijn antibiotica van voorkeur als ik een bacteriƫle ontsteking heb welke gevoelig is voor Amoxicilline. Prettig in gebruik, geen last van bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

2 March 2019

Voorgeschreven ivm een tandwortelontsteking (abces) Voorschrift 3x dgs 1 tablet. De ontsteking werd na 1 dag nog erger en is dus bij de kaakchirurg open gemaakt en een drain gesplaatst. Omdat ik al gestart was moest ik van de chirurg toch de kuur afmaken..Na 2dgn werd ik steeds meer vermoeid. Dacht eerst dat het wel minder zou worden. Maar nu op de 3de dag zoenorm moe en zelfs suf.Begin van de avond zo suf dat ik van de trap viel.Nu dus per direct gestopt! Zal na het weekend ook direct de apotheek informeren. Deze antibiotica hoef ik niet meer...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

22 February 2019

Het hoesten ging na 2 dagen minderen dus het middel hielp goed. Alleen de bijwerki gen zijn vervelend. 3 weken last van dunne ontlasting. Daar wordt je niet fitter van. Achteraf hoor ik dat je meteen bij het starten van de kuur met probiotica, zoals yaccult, moet beginnen. Ik kreeg last nadat de kuur was afgelopen van krampen en diarree. Tip voor de volgende keer of vragen om een ander middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

21 February 2019

voorgeschreven tegen kiespijn (ontsteking in wortelkanaal). Werkte al na enkele uren maar gelijktijdig kwam ernstige hoofdpijn op (lijkt nog het meest op migraine). Nu al 2 dagen last van. Ga maar weer eens naar de apotheek

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

2 June 2018

wordt er heel erg moe van en als ik in slaap val ben ik echt out voor de komende 5 uur, net op tijd om de volgende te nemen met hetzelfde effect, dat zelfs nog langer duurde, heb de hele avond plus nacht doorgeslapen op de bank in 1 houding, aan capsule drie (van driemaal daags) ben ik niet toegekomen net als aan eten of drinken Dit neem ik dus niet meer, hier stop ik per direct mee. Misschien ooit als slaappil

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

23 April 2018

Gebruikt voor luchtweg infectie en lichte longontsteking. Duizelingen,braken, uitslag over het hele lichaam met hevige jeuk. Troebel gezichtsvermogen en lichte doofheid. Inname medicijn 29/2 2018 (1 kuur voor 7 dagen). Tot op heden 23/4 2018 nog steeds last van uitslag en jeuk Uitslag werd eerst afgedaan als 5e kinderziekte, zeer verbaast met mijn leeftijd van bijna 78 jaar. Uiteindelijk naar dermatoloog met resultaat een gevolg van Amoxicilline en daarvoor zalf gekregen en wees de kinderziekte af. Het wordt beter , maar geduld hebben is nodig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

23 February 2018

Kreeg dit van de HA voorgeschreven ivm longontsteking. Na 1 dag gebruik al veel minder klachten, moet nu nog twee dagen. Enige bijwerking is diaree en sufheid ( bij mij dan maar ieder lichaam reageert hier natuurlijk anders op )

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

5 October 2017

Binnen 15 minuten na inname 1e capsule buiten bewustzijn geraakt (vasovagale syncope)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

26 August 2017

Wat een troep. Na 4 dagen last te hebben gehad van een keelontsteking en koorts toch maar een bezoek gepleegd aan de huisarts. Dit middel wordt vergoed door mijn verzekering dus ik besloot het te proberen. Advies was 3 capsules per dag. Na de eerste capsule binnen 30 minuten aan het braken. Na de tweede capsule zo'n intense pijn in mijn borst die ik nog niet heb meegemaakt. Deze pijn hield een halfuur aan, paracetamol die ik slikte braakte ik er gelijk weer uit. Gelijk mee gekapt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

28 June 2017

Erge overgevoeligheid. Koorts, extreme vermoeidheid, misselijk, hartkloppingen en kortademigheid. Daarbij ook nog keelpijn en een keel vol witte en rode punten. Gelijk gestopt, echter werkt de antibiotica een paar dagen nog door en dus de reactie ook. Ben zieker dan van de blaasontsteking waar het voor werd voorgeschreven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

6 February 2016

Bijwerkingen zijn enorm. Een half uur na mijn eerste keer slikken direct overgeven en diarree. Niet kunnen slapen zo misselijk en beroerd. Zodra ik opsta moet ik al overgeven. Nog zieker van de antibiotica zelf dan ik eerst was van mijn ernstige oorontsteking. De pijn in mijn oor is wel iets minder, maar zie er tegen elk moment op dat ik weer moet slikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

26 May 2015

Ik vind dat in de bijsluiter zou moeten staan dat het alchohol drinken er niet bij kan. Kon ik niet vinden in de bijsluiter

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

13 May 2015

Ik heb een goede ervaring met dit medicijn. Ik gebruik het tegen een ontsteking in mijn mond. Maar heb wel last van maag en darm krampen. En veel zweten. Maar na een paar dagen hielp het medicijn al.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

18 March 2015

Erg droge mond vanaf tweede nacht van de kuur. Verder (vooralsnog) geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

30 November 2014

Gekregen ivm longontsteking. Klachten werden langzaam minder. Koorts na drie dagen weg. Wel last van huiduitslag en jeuk na de kuur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

29 September 2014

Migraine, vreselijke hoofdpijn, pijnlijke steken in beide oren, pijnlijke steken in beide slapen, rode bultjes op beide onderbenen, rode kleine vlekjes op scheenbeen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

25 July 2014

Enorme hoofdpijn waar geen enkele pijnstiller tegen hielp. Bovendien ontwikkelde zich (voor de tweede keer) een vreemde krachteloze hoest en een algemeen gevoel van malaise : slappe benen,hondsberoerd. Het middel werd voorgeschreven bij een ontsteking van een kies. Het middel was erger dan de kwaal!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

26 December 2013

Na 4 dagen gebruik kreeg ik in een nacht een fors opzette mond en keel ( angio oedeem ). Ben gelijk gestopt met dit middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

7 December 2013

Na afloop van de 7 daagse kuur werd ik wakker met rode jeukende uitslag van halverwege mijn onderbenen tot aan mijn wangen... Jeuk!!! Tijdens de kuur niet veel aan de hand... Had wel 1x een dikke lip maar dat ging vanzelf weer weg. En had last van bonkende hoofdpijn. Maar dat schoof ik op mijn zwangerschap/hormomen. Als dat snel over is weet ik dat het toch van de amoxicilline kwam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

17 October 2013

Sinds 2 dagen slik ik deze medicijnen vanwege astmatische bronchitis, maar ik krijg het wel benauwd, vooral 's nachts. Moet ik dan toch doorgaan of stoppen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMOXICILLINE MYLAN CAPSULE 500MG

5 June 2013

Ik moest 6 capsules tegelijk innemen voor een kaakchirurgische behandeling en vervolgens de kuur afmaken. Dit is nu bijna 4 weken en nog steeds is mijn darmflora niet hersteld. Ook kreeg ik zeer pijnlijke aambeien, die nog niet over zijn en maar moeizaam reageren op aambeienzalf.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel