Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 20 resultaten gevonden.

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

15 januari 2018

Gebruik Anastrozol nu 9 maanden, na 2 1/2 jaar Tamoxifen gebruikt te hebben. Ben aanhoudend misselijk. Doorlopend pijn aan mijn handen en gewrichten. Slecht inslapen, akelige dromen en niet uitgerust wakker worden.. Moet nog 2 jaar slikken, maar dat zal ik niet volhouden..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

12 januari 2018

Na 1,5 jaar nemen van Anastrozol ben ik niet meer in staat om te gaan werken. Ben voor 100% werkonbekwaam. Mijn rechter hand is het ergst betroffen daar kan ik mijn pols niet meer naar omhoog brengen, mijn vingers niet meer strekken, zodat mijn hand meestal naar beneden hangt. Mijn linker hand is ook betroffen maar niet zo erg. Ook daar hangt mijn pols meestal naar beneden maar kan hem nog een beetje omhoog houden. Mijn middelvinger en ringvinger kan ik niet meer strekken en mijn pink staat krom. In de geneeskundige termen spreken ze van gedeeltelijke verlamming. Beide armen zijn krachtloos, zodat de eenvoudigste dingen zoals, haar drogen, aankleden, boterham smeren enz... alleen nog maar met grote moeite lukken. Na talrijke onderzoeken van spieren en zenuwen, hebben ze vastgesteld dat al die verschijnselen te maken hebben met het innemen van anastrozol. Bijwerkingen die nergens vermeld stonden. er is dus geen spier- noch zenuwziekte gevonden, gelukkig maar. Maar de zenuwen zijn wel beschadigd.. Ergotherapie en kinesitherapie zijn nu dagelijkse kost. Ik zou graag willen weten of er nog andere mensen zijn met dezelfde problemen na het innen van deze medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

26 september 2017

Ik gebruik sinds juni 2017 dit medicijn . ik heb onlangs volgens de DR. een tia en zeer waarschijnlijk ook een tweede gekregen. de oncoloog zat met een gewetensvraag. dit kan door de anastrozol zijn ontstaan??? Zijn er meerdere gebruikers met uitvalverschijnselen ???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

20 september 2017

Dacht eerst dat ik het maar dacht.Wilde het graag blijven gebruiken omdat de kans op recidief minder zou zijn.Maar langzaamaan:overal pijn in de gewrichten, slecht slapen, akelige dromen,stijve vingers en dood gevoel in handen en armen.Wat depressief?Slik al venlafaxine 37,5.Ga naar de oncologe. Wil ermee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

30 augustus 2017

Weet niet zeker of het van de anastrozol komt maar heb wel overal pijn.Had dat vroeger ook wel, maar aanzienlijk minder.Neem daartegen atromal.Transpireer zo hevig dat het vaak van mijn gezicht afdruipt.Moet als ik weg wil, onder de douche, omdat ik steeds kletsnat ben. Ook het in en doorslapen is een behoorlijk probleem.Dacht eerst:Alles beter dan borstkanker, maar prettig is het niet.Kan er wel mee leven omdat ik alles wegduw en zeg dat het wel meevalt. Ben denk ,ik redelijk optimistisch, maar ook daar is een grens aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

20 november 2016

Alles doet pijn. Ik kan 's morgens haast niet op mijn voeten staan. Ik word ook depressief van accord. Ik ben begonnen met focus, die waren goed, ook wel bijwerkingen, maar niet zo erg als bij accord. Op internet gevonden actavias die bevalt ook goed. Maar deze worden ook niet meer geleverd. Ik heb nu nog voor 1 maand, daarna moet ik voor controle, ga met de arts overleggen, want als ik alleen nog maar accord kan krijgen dan stop ik ermee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

16 september 2016

Ben bang dat de werking van mijn medicijnen voor depressie niet meer werken, door de anastrozol. Ben erg depressief. En heb nu al verschillende antidepressie medicijnen geprobeerd. Ze werken een maand en daarna word ik weer erg depressief. Ben van plan te stoppen met de anastrozol. Heeft iemand hier ook ervaringen mee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

25 augustus 2016

Algehele lichaamszwakte, pijn in al mijn ledematen, kon niet meer lopen van de pijn. Lag het liefst de hele dag in bed, gestopt, gelijk alle bijwerkingen over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

5 december 2015

Eerst anastrozol van Sandoz gehad. Dit ging redelijk goed. Wel wat ochtendstijfheid. Dit merk levert het niet meer. Overgegaan op het merk Accord. Ik kwam uit bed als een oude vrouw. Overal pijn! En ik moet nog 4 jaar. Na een paar maanden was ik het zat. Overgegaan op Actavis en dit gaat stukken beter!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

23 september 2015

Eerst heb ik een halfjaar Anastrozol van Sandoz gekregen. Daar had ik geen last van bijwerkingen. Daarna kreeg ik bijna 3 maanden van Accord. Ik heb pijn in mijn gewrichten, steeds wat anders. Sandoz levert het niet meer. Nu van het merk Actavis meegekregen. Ik hoop dat dat beter gaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

20 september 2015

Ik heb last van stijfheid, stemmingswisseling, nachtzweten, afscheiding en ik voel me moedeloos. Het is nog niet bewezen dat het middel helpt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

15 augustus 2015

Ik gebruikte 2 weken anastrozol en kreeg jeuk en uitslag. Ik moest ik 3 weken stoppen en opnieuw beginnen. Het gaat nu beter, maar de opvliegers komen af en aan, dat is niet prettig, vooral niet met warm weer. Blijft dat zo nog, zo lang ik dat gebruik?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

12 maart 2015

Ik had vreselijke haaruitval, toen ik anastrozol ging gebruiken. Voor de diabetes moest ik in plaats van de metformine overgaan op insuline. Nu heb ik GEEN haaruitval meer. Dus is mijn conclusie anastrozol en insuline hebben een goede uitwerking op het haar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

31 januari 2015

Eerst Tamoxifen maar had elke nacht kramp i.d. voeten. Nu anastrozol met erge stramheid en erge haaruitval! Komt dat weer terug als ik ermee mag stoppen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

6 januari 2015

Veel last van stijfheid in de benen. Moe maar niet goed kunnen inslapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

13 juli 2014

Ik gebruik het nu iets meer als een half jaar, ben erg moe, zere benen en spieren, maar verder wel te doen. Heb borstkanker met uitzaaiingen in de lymfe gehad. Beide borsten laten verwijderen, chemo en bestralingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

8 maart 2014

Nadat ik een borst besparende operatie heb gehad, in 2009 + chemo en bestralingen volgde het 5 jaar durende hormoon gebruik. Eerst had ik anastrozol, waar ik zo veel klachten van had, dat mijn sociale leven stil kwam te staan. Toen overgegaan op exemestaan, waarvan het leek, dat het minder klachten zou geven. Maar helaas, al na een maand gebruik gaf het klachten, zoals misselijkheid en niet lekker voelen. En alweer kwam mijn leven stil te staan. Ik voelde mij zo beroerd dat ik besloten heb, helemaal te stoppen met deze hormonen. Ik zou nog anderhalf jaar moeten gebruiken. Maar dit risico moet ik dan maar nemen. Ik had geen uitzaaiïngen dus het was preventief. En mijn leeftijd speelt daarbij ook een rol. Nu nog lekker genieten! Vrouw 66 jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

17 februari 2014

Veel bijwerkingen, steeds van een andere fabrikant, elke keer weer wennen aan de bijwerkingen al zeggen ze dat er de zelfde stofjes in zitten. Wat voelde ik me weer een aantal dagen rot. Alle hormonen gierde weer door mijn lijf. Nu accepteer ik geen ander merk meer heb ik me voor genomen, ik moet nog 2,5 jaar slikken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel