Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

13 May 2019

Ik heb zere en stijve vingers en krachtverlies in mijn handen. Soms is het net of er met iets scherp in mijn handen wordt geprikt. Ik.laat vaak wat vallen. Mijn schoudergewrichten zijn stijf vooral links. Ik heb er nu 1 jaar opzitten en vermoedelijk nog 6 jaar te gaan. Ik vind het heftig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

13 May 2019

In het begin overgangsklachten. Opvliegers en stijfheid. Na een aantal maanden veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

14 February 2019

Zenuwpijn in handen en vingers, pijnlijke stijve schouder. Heb nu pijnstiller die op zenuwpijnen werkt van arts, wat de chronische pijn onderdrukt, maar de pijnscheuten als ik iets vastpak niet. En handen blijven tintelen, vingers zijn kouder dan normaal en vingers aan linkerhand voelen anders. Na ruim 5 jaar tamoxifen (waar ik ook stijf bindweefsel van kreeg) moet ik 2 jaar Anastrozol nemen. Maar ik twijfel of het het verlies van levenskwaliteit waard is. Ik moet nog uitzoeken of zenuwen blijvend beschadigen, als dat zo is dan stop ik e zeker mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

10 December 2018

Sinds oktober 2018 nieuwe strips. Minder tabletten in veel stuggere strip. Medicijnen zijn om ziekte en pijn te voorkomen, dacht ik. Dom toch! Pijn lijden bij poging tablet eruit halen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

18 November 2018

Gebruik het al aantal jaren, zonder al te veel bijwerkingen. Mijn klacht sinds kort:doordrukstrips zó stug. Onnodig dik materiaal. Kost me veel moeite om tablet eruit te drukken. Bovendien nu 10 ipv 15 tabl. per strip. Dus ook onnodig veel verpakking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

28 October 2018

Gebruik het nu ruim een jaar en lijkt wel of de bijwerkingen steeds erger worden... Pijnlijke en stijve onderbenen..zere re knie..tintelende handen en krachtverlies..dunner wordend haar wat al begon door tamoxifen en wat ik het meest erge vindt..na bloedonderzoek te hoog cholesterol. Ben 69 en nog nooit gehad..dus hier medicatie voor die ook weer bijwerkingen geven.. Ga aangeven dat ik iig een ander merk wil proberen..hoewel volgens de apotheek mijn ziektekostenverzekering wil dat ik het merk accord krijg.. Wil niet stoppen eigenlijk met de anastrozol maar om dit nog jaren vol te moeten houden.. Gebruik ook tegen de bijwerkingen geregeld paracetamol..of incidenteel ibuprofen! Medicijnen tegen medicijnen tegen medicijnen.. Zou verandering van merk soulaas bieden??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

21 October 2018

Kreeg allerlei bijwerkingen. Toen overgestapt naar anastrozol van PCH. Geen klachten mee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

19 August 2018

Sinds een paar maanden nu bezig met dit medicijn niks anders dan huilbuien en opvliegers zit er aan te denken om te stoppen dit houd niemand vol toch . Mischien iemand ook deze ervaring

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

8 April 2018

Na 2.5 jaar tamoxifen moet ik aan ze anastrozol. Nu een maand geslikt maar dit is geen doen. Moe moe moe, stijve benen, armen, handen en gewrichten, misselijk ,haaruitval kramp in tenen en vingers. Ik wil er mee stoppen, in mei terug naar oncoloog en dan ga ik er over praten ,, ik ben 67 en had graad 1 tumor, dus hopelijk kan ik zonder

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

27 March 2018

Nadat ik depressieve klachten kreeg vd Tamoxifen, overgestapt op Anastrozol (+Zoladex). Gaat zoveel beter! Wel wat klachtjes, maar goed te doen. Veel lachen en bewegen helpt daarbij!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

25 February 2018

Na 2 jaar Tamoxifen gebruikt te hebben, nu aan de Anastrozol. Ik lees hier allemaal nare bijwerkingen, ik heb van beide geen bijwerkingen gehad. Mag ook wel eens vermeld worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

15 January 2018

Gebruik Anastrozol nu 9 maanden, na 2 1/2 jaar Tamoxifen gebruikt te hebben. Ben aanhoudend misselijk. Doorlopend pijn aan mijn handen en gewrichten. Slecht inslapen, akelige dromen en niet uitgerust wakker worden.. Moet nog 2 jaar slikken, maar dat zal ik niet volhouden..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

12 January 2018

Na 1,5 jaar nemen van Anastrozol ben ik niet meer in staat om te gaan werken. Ben voor 100% werkonbekwaam. Mijn rechter hand is het ergst betroffen daar kan ik mijn pols niet meer naar omhoog brengen, mijn vingers niet meer strekken, zodat mijn hand meestal naar beneden hangt. Mijn linker hand is ook betroffen maar niet zo erg. Ook daar hangt mijn pols meestal naar beneden maar kan hem nog een beetje omhoog houden. Mijn middelvinger en ringvinger kan ik niet meer strekken en mijn pink staat krom. In de geneeskundige termen spreken ze van gedeeltelijke verlamming. Beide armen zijn krachtloos, zodat de eenvoudigste dingen zoals, haar drogen, aankleden, boterham smeren enz... alleen nog maar met grote moeite lukken. Na talrijke onderzoeken van spieren en zenuwen, hebben ze vastgesteld dat al die verschijnselen te maken hebben met het innemen van anastrozol. Bijwerkingen die nergens vermeld stonden. er is dus geen spier- noch zenuwziekte gevonden, gelukkig maar. Maar de zenuwen zijn wel beschadigd.. Ergotherapie en kinesitherapie zijn nu dagelijkse kost. Ik zou graag willen weten of er nog andere mensen zijn met dezelfde problemen na het innen van deze medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

26 September 2017

Ik gebruik sinds juni 2017 dit medicijn . ik heb onlangs volgens de DR. een tia en zeer waarschijnlijk ook een tweede gekregen. de oncoloog zat met een gewetensvraag. dit kan door de anastrozol zijn ontstaan??? Zijn er meerdere gebruikers met uitvalverschijnselen ???

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

20 September 2017

Dacht eerst dat ik het maar dacht.Wilde het graag blijven gebruiken omdat de kans op recidief minder zou zijn.Maar langzaamaan:overal pijn in de gewrichten, slecht slapen, akelige dromen,stijve vingers en dood gevoel in handen en armen.Wat depressief?Slik al venlafaxine 37,5.Ga naar de oncologe. Wil ermee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

30 August 2017

Weet niet zeker of het van de anastrozol komt maar heb wel overal pijn.Had dat vroeger ook wel, maar aanzienlijk minder.Neem daartegen atromal.Transpireer zo hevig dat het vaak van mijn gezicht afdruipt.Moet als ik weg wil, onder de douche, omdat ik steeds kletsnat ben. Ook het in en doorslapen is een behoorlijk probleem.Dacht eerst:Alles beter dan borstkanker, maar prettig is het niet.Kan er wel mee leven omdat ik alles wegduw en zeg dat het wel meevalt. Ben denk ,ik redelijk optimistisch, maar ook daar is een grens aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

20 November 2016

Alles doet pijn. Ik kan 's morgens haast niet op mijn voeten staan. Ik word ook depressief van accord. Ik ben begonnen met focus, die waren goed, ook wel bijwerkingen, maar niet zo erg als bij accord. Op internet gevonden actavias die bevalt ook goed. Maar deze worden ook niet meer geleverd. Ik heb nu nog voor 1 maand, daarna moet ik voor controle, ga met de arts overleggen, want als ik alleen nog maar accord kan krijgen dan stop ik ermee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

16 September 2016

Ben bang dat de werking van mijn medicijnen voor depressie niet meer werken, door de anastrozol. Ben erg depressief. En heb nu al verschillende antidepressie medicijnen geprobeerd. Ze werken een maand en daarna word ik weer erg depressief. Ben van plan te stoppen met de anastrozol. Heeft iemand hier ook ervaringen mee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

25 August 2016

Algehele lichaamszwakte, pijn in al mijn ledematen, kon niet meer lopen van de pijn. Lag het liefst de hele dag in bed, gestopt, gelijk alle bijwerkingen over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

5 December 2015

Eerst anastrozol van Sandoz gehad. Dit ging redelijk goed. Wel wat ochtendstijfheid. Dit merk levert het niet meer. Overgegaan op het merk Accord. Ik kwam uit bed als een oude vrouw. Overal pijn! En ik moet nog 4 jaar. Na een paar maanden was ik het zat. Overgegaan op Actavis en dit gaat stukken beter!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ANASTROZOL ACCORD TABLET FILMOMHULD 1MG

23 September 2015

Eerst heb ik een halfjaar Anastrozol van Sandoz gekregen. Daar had ik geen last van bijwerkingen. Daarna kreeg ik bijna 3 maanden van Accord. Ik heb pijn in mijn gewrichten, steeds wat anders. Sandoz levert het niet meer. Nu van het merk Actavis meegekregen. Ik hoop dat dat beter gaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel