Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

9 september 2017

tgv een borstbeenbreuk de benodigde pijnstillers nodig gehad. Echter van standaard nsaids kreeg ik behoorlijke buikklachten; krampen, diarree. Derhalve werd arcoxia 90 voorgeschreven. Dit middel werkt prima en snel. De pijn behoorlijk onder controle te krijgen (naast andere farmaca). Daarom neem ik het medicijn als ik nsaids voorgeschreven krijg. Bijvoorbeeld;tandextractie, tennisarm. Echter, ik ervaar een hele nare bijwerking. Eigenlijk heb ik al heel lang een aanvaardbare vorm (voor mij althans) van tinnitus. Ver op de achtergrond een hoge pieptoon/ruis. Maar 24 uur na inname van arcoxia, is het geen simpele pieptoon meer maar een allesoverheersende doordringende hoge toon, constant. Het duur daarna ongeveer 2 weken voordat het uitgedoofd is. Dus, ik zoek balans tussen pijn en tinnitus......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

20 juni 2017

Voorgeschreven gekregen om ontspannen te kunnen slapen bij pijn onderrug en heup. Maar dikke enkels. Lijkt wel of alle ontstekingen zich uiten.(zere elleboog, achillespezen en knie) Ga nu na ruim een maand slikken er mee stoppen. Kijken wat er dan gebeurd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

17 februari 2017

Werkt goed tegen de pijn maar ik hield erg veel vocht vast en kwam in vier dagen 1 kilo aan. Verdween weer toen ik ermee stopte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

14 januari 2017

Ik heb deze pijnstiller geprobeerd te gebruiken ivm zeer slechte knie waar veel in gebeurd is, waaronder meerdere zware operaties. De pijnstiller hielp niet, en ik kreeg er een hele vieze chemische smaak van in mijn mond en heel erg het maagzuur waardoor ik bijna niet meer kon eten, drinken, gewoon slikken. Nee voor mij niet meer, ik heb nu een andere goede pijnstiller gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

5 juli 2016

In 2005 kon ik ineens niet meer lopen en ben naar het ziekenhuis doorgestuurd. De arts zei dat ik overbelaste voetpezen had, waarvoor ze mij Arcoxia 90mg voorschreef. De dag erna kon ik weer boodschappen doen. Vanaf die tijd (2005) slik ik af en toe als ik weer veel moet lopen, een Arcoxia pil in de ochtend en heb de hele dag nergens last van, ik heb ook geen bijwerkingen van deze medicijnen gehad. Wat ook fijn is, deze pil hoef je niet elke dag in te nemen, behalve als de arts het voorschrijft. Nu ben ik in 2007 verhuisd, geen enkel probleem bij die huisarts, gewoon via de apotheek te krijgen. Maar nu ben ik weer verhuisd en mijn huisarts hier wil mij iets anders geven, haar reactie dat ze het middel Arcoxia te duur vindt en het is niet haar eerste keus. Nu ik ben zeer teleurgesteld want ik heb alleen maar resultaat gehad, geen bijwerkingen, en ik weet waar ik aan toe ben met dit middel. Als ik van te voren geweten had dat ik dit middel hier niet op recept kan krijgen, was ik niet verhuisd. Ik ben 68 jaar en ken mijn lijf intussen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

7 februari 2016

Depressief, droge mond, lijkt wel de hele dag een brok in mijn keel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

11 december 2015

Gekregen voor slijtage in de rug, bevalt goed, gebruik het al jaren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

2 december 2015

Pijn en stijfheid werd stukken minder, maar kreeg als bijwerking aften (ontstekingen in de mond).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

31 juli 2015

Fijn en goed medicijn. Ik gebruik het i.v.m. de ziekte van bechterew. Ik heb nauwelijks last van bijwerkingen. Indien de pijn heftig is, neem ik tramadol en paracetamol. Kortom, het medicijn helpt mij op de been te blijven!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

13 maart 2015

Goed medicijn bij slijmbeursontstekingen. Bijwerking doofheid, oorsuizingen, slechter zien

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

21 december 2014

heb 2 knieprotheses en een schouder prothese arcoxia werkt bij mij prima als ik weer eens pijn heb ik ben 73 jaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

31 oktober 2014

Gebruik het al 2 jaar ivm versleten knieën. Inmiddels is één knie vervangen, nu de andere nog. Ik dacht dat de werking van dit medicijn niet zo goed was. Stopte met het innemen ervan maar na 3dagen merkte ik het verschil. Arcoxia werkt echt wel en goed ook. Geen bijwerkingen, misschien wat vermoeidheid. "S morgens even doorzetten en dan gaat het de rest van de dag prima. Wel meer rust nemen, ook overdag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

30 september 2014

Werkt gelijk dezelfde dag, sterke afname pijn gewrichten en ook minder spierspanning

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

19 september 2014

Pijnstilling erg goed, wel last van hartkloppingen en winderigheid, heel vaak kleine beetjes ontlasting, zwaar gevoel in de buik, opgeblazen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

27 juni 2014

Ik slik het al 12 jaar, ben nu 78, en heb eigenlijk weinig of geen bijwerkingen, terwijl ik van alle andere pijnstillers gek word van de bijwerkingen. Ik heb een nierfunctie van 45 en werd aangeraden te stoppen, maar alle andere pijnstillers werken niet of geven zoveel bijwerkingen dat ik er onmiddellijk mee stop. Alleen na 12 jaar werkt het bijna niet meer en is de pijn in mijn armen zo erg dat ik nergens meer zin in heb. Dus....................wat is de oplossing?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

23 juni 2014

Wordt er behoorlijk duizelig van. Neemt de klachten lichtelijk weg. Ik heb het gevoel alsof ik high ben. Alsof ik niet alles goed meemaak. En ben zeer in de war.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

31 mei 2014

De eerste paar dagen geen pijn in gewrichten, na vijf dagen slikken opgezet gezicht zere tong en dikke wallen onder ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

13 april 2014

Matige pijnstilling. Heb er wel na inname baat bij maar moet er 's avonds na het eten nog 1 innemen om het dragelijk te maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

2 april 2014

Helpt wisselend tegen de pijn. Daarnaast last van bijwerkingen als vermoeidheid, somberheid en depressieve gevoelens. Soms duizeligheid en last van de maag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

15 maart 2014

Na inname tablet bij de avondmaaltijd werd de schouderpijn minder. Echter werd ik rond 4 uur 's nachts wakker van de enorme duizeligheid. Deze duizeligheid was zo erg dat ik alleen doodstil in bed kon liggen. Na 12 uur was de duizeligheid voorbij. Voel me nu (de volgende dag)nog steeds onwerkelijk. Ga dit medicijn terugbrengen naar de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

20 december 2013

Hielp goed tegen de pijn, maar kreeg er psychische klachten van, somber, depressief, opvliegend. Ben ermee gestopt en de depressie was weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ARCOXIA TABLET FILMOMHULD 90MG

11 november 2013

Benauwd, kortademigheid, bekneldgevoel op de borst, pijn in linkerarm, hevig transpireren -> via huisarts met ambulance naar eerste hulp in ziekenhuis. Pijn in gewrichten niet verdwenen. Beetje heftig middel...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel