Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

4 February 2018

Na anderhalf jaar gebruik, toenemende zware depressie en nachtmerries. Na stoppen in overleg cardioloog na ruim een week totaal over. nu overgestapt op simvaststine. Houd mijn 'hart' vast want dit is de vierde statine waar ik mee verder ga.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

8 November 2017

Gebruikte eerst simvastine,maar kreeg daar ontzettende spierpijn van ,Nu Atorvastine,en alleen wat duizelig.hopen dat het blijft bij deze bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

22 September 2017

Verschrikkelijk veel pijn aan mijn heupen in de avond en snachts kan er niet van slapen ga nu een paar maanden stoppen om uit te sluiten of het van de atorvastine komt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

28 December 2016

Sinds de dosis werd verhoogd van 10 naar 30mg. Last van spierpijn in benen ongeveer 3 maanden. Toen dit over was spierpijn in lies. Ongeveer 4 maanden. De tabletten nu ruim een week niet meer ingenomen en de spierpijn is weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

15 December 2016

Vooral jeuk in rechterarm, oppervlakkig bij schouder en elleboog, pijn in handen voornamelijk bij gewrichten van de vingers, slecht buigen en 's nachts ook brandende pijn in handpalmen. Voorheen lipitor gebruikt, zeker 20 jaar, nooit enige bijwerking gehad die hier op leek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

29 July 2016

Vanaf 2005 gebruikte ik LIPITOR 1O, geen problemen gehad. De laatste ca. 5 jaar atorvastatine 10. Het laatste jaar veel spierpijn in mijn benen gehad. Hiervoor slikte ik paracetamol. Nu sinds een maand slik ik pravastatine 10 mg. We wachten het af. Ik las in een artikel van het Radboud ziekenhuis dat de spierpijnproblemen werden veroorzaakt door een niet-werkzame stof in statines. Weet u daar al wat meer van. Ik zou graag daar meer over willen horen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

12 December 2015

Werkt wel goed zoals het er nu naar uitziet. wel in gewicht toegenomen. Niet duidelijk of het hierdoor komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

28 May 2015

Ernstige vermoeidheid, neerslachtig, en overal spierpijn. Voel me er niet lekker bij!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

21 July 2014

Veel gewrichtspijn, ook huid uitslag, gezicht, hoofdhuid en borst. Stik van de jeuk op rug....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel