Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

10 August 2019

arts had oorspronkelijk 40 mg voorgeschreven. Dat was veel te hoog. Tijdje op 20 mg tot ik op 1,8 zat. nu 10 mg. Bij de goede dosis merk ik dat het stuipjes in mijn vaten tegen gaat. Dit naast goede verlaging van het slechte cholesterol. Bijwerkingen, ja, ik heb gewoon even gezocht naar een doenbare dosis, en dan werkt het en verdraag ik het goed. meerdere merken gebruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

28 November 2017

Stekende pijnen overal in m' lijf. Krampen ln benen. Pijn inmijn borstkas. Pijn aan m'n tong, links dan weer rechts wisselt zowat om de dag. Niet meer dan 200 meer kunnen lopen. Nog steeds (minder) pijnen na het twee maanden geleden stoppen met deze troep. Ook nog pijn in m'n grote tenen, links dan weer rechts. Lopen gaat weer stukken beter nu ik gestopt ben. Is deze fabrikant te vervolgen wegens?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

15 March 2017

Gebruik 40 gr, heb erge last van stijfheid in de benen, ook mijn onderrug doet pijn. Ik ben gister gestopt om te kijken of dit alles met dit medicijn te maken heeft. Ik heb embolieen gehad in de long, ben daar ook moe van. Maar nu ik lees dat deze medicatie ook veel moeheid geeft, ga ik kijken of ik mij eindelijk wat fitter ga voelen als ik stop. Ik voel mij nu vaak 80 in plaats van 50.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

26 February 2017

Kreeg eerst simvatatine, omdat ik een jichtaanval kreeg moest ik stoppen met simvastatine. Het stoppen met simvastatine was een zegen, geen spierpijn in de benen meer, geen emotionele onbalans meer en daardoor meer energie gekregen. Sinds drie dagen gestart met atorvastatine en ik herken de bijwerkingen weer. En omdat je zelf moet doktoren besluit ik te stoppen met atorvastatine en ga de rode gisttabletten proberen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

12 February 2017

Sinds ik dit medicijn gebruik heb ik last van: heel veel slapen, moe, pijn in mijn rechterknie, pijn in mijn heup, kan bijna de auto niet meer in of uit, depressieve gevoelens (had ik hiervoor nooit, ben een zeer positief mens), pijn in gewrichten, pijn in de spieraanhechting rechts aan mijn hoofd... PFFFFFF kortom, stoppen met die troep!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

19 December 2016

Ik had rugklachten (isias), met uitstraling naar rechterbeen en ben nu herstellend daarvan. Ik moest bloed laten prikken van huisarts, uitslag is cholesterol te hoog, atorvastastine 20mg gekregen. Na 2 dagen kreeg ik plotseling heupklachten rechterbeen. Volgens de huisarts is het de isias die weer opspeelt. Weer een dag later 's morgens met het uit bed komen linkerheup ook al pijnlijk.De huisarts zegt dat dat niet kan of je moet aan twee kanten een slijmbeursontsteking hebben. Weer een dag later 's nachts wakker geworden: hevig zweten en koorts 39 gr., Ik liep naar de wc en zakte in elkaar en kreeg een hyperaanval. Komt allemaal door dat medicijn. Ik was bijna in coma geraakt, het had slecht af kunnen lopen als mijn vrouw niet wakker was geworden. Zij heeft me een gla water gegeven en ik ben weer bijgekomen. Zij weet wat ze moet doen als ik zoiets krijg. Dit krijg ik bijna altijd met medicijnen die de bloedsuikerspiegel ontregelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

28 October 2016

Veel spierpijn vermoedelijk door statinegebruik. Eerst simvastatine, daarna atorvastatine, met de boodschap dat deze statinevariant geen spierpijn zou geven. Veel, aanhoudende en zeer hinderlijke spierpijn in onderrug, en (boven)benen. Huisarts herkent het niet en laat de keus aan mij over wat er aan de hand kan zijn. Ben nu bezig met 3e fysiotherapeut, klachten verminderen niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

ATORVASTATINE RANBAXY TABLET FILMOMHULD 20MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

25 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Doordat het nieuwe medicijn er heel anders uit ziet (ander doosje, andere vorm of andere kleur) neem ik soms het verkeerde medicijn in.

ik had nog een oud doosje en heb bijna 2 weken dubbel geslikt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

ATORVASTATINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 20MG

4 February 2014

Ernstige huiduitslag met jeuk. Dit begon na circa 25 dagen gebruik. In overleg met de apotheek gestopt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel