Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

17 May 2020

werkt goed krijg alleen last van wondjes in mijn neus en bloedneuzen

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSESna

7 January 2019

Na jaren chronische verkoudheid dit middel gaan gebruiken na een week niet meer verkouden en geen bijwerkingen.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

13 June 2018

Dit middel heeft m'n leven verandert. Zo ongelofelijk blij mee. Slikte al jaren desloratadine, levocetirizine, fexofenadine, semprex(acrivastine), maar niet hielp tegen mijn sterke huisstofmijtallergie en overgevoeligheid tegen sterke geurtjes en parfum. Ook een tijdje mometasonfuroaat neusspray gebruikt. Maar helaas reageerde ik daar allergisch op en kreeg ik huiduitslag en galbulten over mijn lichaam. Het werkte allemaal nooit voldoende en ik werd er altijd best moe van. Uiteindelijk toch maar besloten om Avamys te gebruiken. Daar was ik eerst een beetje voorzichtig mee, vanwege mijn eerder neusspray ervaring. Nadat ik Avamys had gebruikt, voelde ik me als herboren. Ik had nooit gedacht dat ik zo klachtenvrij kon leven. Nooit meer opstaan met een verstopte neus, ik nies bijna nooit meer, ik voel me veel energieker. Totaal geen bijwerkingen. Ik kan zelfs weer parfum ruiken zonder last te krijgen! En dat terwijl ik zelf ironisch genoeg apothekersassistent ben en in de apotheek werk! Ik had het veel eerder moeten doen! Uiteraard reageert iedereen anders op medicijnen, maar dit middel heeft mij uitstekend geholpen.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

28 June 2017

Ik kreeg na verloop van tijd ernstige oogproblemen. Onderzocht wordt nu of dit met het middel te maken heeft.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

5 May 2017

Neusklachten langzaam voorbij, wel gewrichtspijn, polsen, schoudergewrichten en stijfheid.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

6 January 2016

Ik kan niet zien wanneer de spray leeg is. De apotheker ook niet. Kan dat niet anders met een balletje in de vloeistof of iets dergelijks dat je kunt zien?

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

9 August 2015

Het helpt goed tegen de allergie. Echter heb ik wel veel last van de bijwerkingen. Sinds ik het gebruik, heb ik last van veel slijm uit het oog en wazig zien.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

22 March 2015

Heb dit voorgeschreven gekregen ivm een verstopt oor agv een keelontsteking. Maw ik lijd aan geen van de genoemde indicaties. Gebruik het nu 4 dagen en merk totaal geen effect. Is 4 dagen te kort om effect te merken?

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

4 November 2014

Ben van mijn allergie die bestond uit loopneus branderige ogen na enkele jaren eindelijk af. Heeft lang geduurd voor ik een medicijn had gekregen dat echt helpt. Ben er erg blij mee.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

2 November 2014

Eindelijk een neusspray die wel werkt. Geen last van bijwerkingen en makkelijk in het gebruik.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

10 August 2014

Naast de bijwerkingen beschreven in de bijsluiter zoals slappe benen, had ik erg veel last van een zeer vieze smaak, en algeheel ziek voelen en vreselijke misselijkheid. Neiging tot braken, mijn lichaam wees alle voeding en drinken af. Vocht oa wel n dag of 2 met n paar glazen water. Kon bijna niet meer goed plassen. Overleg met de apotheker en ben ermee gestopt. De misselijkheid hield nog wel n dag lang stand en verdween toen langzaam, en kon later weer beter en later normaal plassen.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

15 June 2014

Werkt super goed. Makkelijk in gebruik en ik gebruik het al enkele jaren dagelijks, waarna ik eindelijk geen holte-ontstekingen meer heb. Geen last van bijwerkingen gehad.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

9 June 2014

Er zit wel heel erg weinig in zo'n flesje. Merk weinig ?

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

9 February 2014

Een hele snelle verbetering na vele jaren Rhinocort.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

13 November 2013

Eerste neusspray waar ik geen bijwerkingen bij heb. Eerder gebruikte versies gaven een droge neus en keel, nu helemaal geen last meer van. Bediening met de duim werkt erg makkelijk. Soms blijft hij hangen en dan moet ik wat harder duwen.

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

3 February 2010

na 12 dagen begonnen spontane bloedneuzen. Ik krabde niet in mijn neus, aan de buitenkant over neus wrijven was al genoeg om een bloeding op gang te brengen

AVAMYS NEUSSPRAY 27,5MCG/ DO FLACON 120DOSES

28 August 2009

Zo goed dat ik soms 1 of 2 dagen vergeet het middel te nemen, waarna de klachten weer terugkomen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel