Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

26 July 2018

Netelroos gekregen van dit medicijn!!!

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

11 July 2018

genomen als onderhoud kuur bij astmatische aanvallen die niet te controleren waren. Nu na een week bijna klachten vrij. Zeer tevreden tot dusver

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

11 February 2017

Voorgeschreven gekregen voor langdurige hoest/ griepklachten, met verhoogde ontstekingswaarden in mijn bloed. Na inname voelde ik me draaierig, maar dit ging na ong. 2 uurtjes over. Ik knapte wel beetje op, maar hoest nog steeds (1 dag na kuur). Waar ik erg van geschrokken ben is dat ik de eerste 2 dagen een behoorlijke baarmoeder bloeding kreeg, terwijl ik nooit meer echt menstrueer. Ik heb myomen die geremd worden door hormooninname. In eerste instantie legde ik niet het verband met het gebruik van de antibiotica. Het staat wel in de enorme lijst met mogelijke bijwerkingen.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

29 March 2016

Na een week griep een 3 daagse kuur. Het werkte al na een paar uur. Koorts eindelijk weg. Beetje draaierig op de benen en paar x extra ontlasting. Ik kan niet tegen gluten en ben nogal bang voor de bijwerkingen maar ik moet zeggen tot nu toe geen problemen. Tegen de misselijkheid heb ik 1x een paracetamol genomen. Ik ga na de kuur wel probiotica nemen.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

26 February 2016

Ben vanavond begonnen, maar heb hem in genomen met brood. Ik heb wel last van mijn. Darmen omdat ik crohn en colitus ulcerose heb. Al heel lang geen pijn meer gehad in mijn buik, maar nu last van diarree.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

14 June 2015

I've had absolutely horrible experience taking this medicine and I would never again ingest and needless to say, I don't recommend it to anyone. It was prescribed to me for a tonsil infection as a substitute antibiotic since the original medicine that the doctor prescribed was no longer in production. The only side effect that I was told about was diarrhea. Within an 1 - 1.5 hour after ingestion I started having excruciating pain in my stomach and abdomen followed by continuous vomiting. I've never before in my life had such a reaction to an antibiotic and I grew up in a country where antibiotics are readily available in pharmacies without any prescription. I was nauseated, had an immense headache, at some point I could not even hear myself. But the worst part was the excruciating pain in my stomach for the next 12 hours from the moment I ingested it. I went back to the doctor as soon as I started to vomit and feel this pain and he only prescribed me another pill that was supposed to calm my stomach and stop the production of acids (Pantoprazol Actavis). It took 8 hours for this pill to stop the pain and the vomiting. Even after 24 hours from the ingestion I continued to have a headache and hearing problems. We found out with my boyfriend from the details written inside the box of the medicine that 1 in 10 people experience such a reaction to this drug. It is absolutely crazy that they would sell/prescribe this antibiotic when the risk to suffer such severe side effects is so high! My recommendation is to avoid it and be fully informed for any type of antibiotic you buy in the Netherlands.

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

30 January 2015

Dit middel gekregen omdat ik Chlamydia heb opgelopen. Klachten namen vrijwel direct af. Daarna schoon getest! Geen bijwerkingen gehad!

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

15 April 2014

Ben er net mee begonnen, dus nog even afwachten. Maar ik merk wel dat slijmen loskomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

7 March 2014

Het medicijn doet zijn werk goed. Klachten zijn erg snel verminderd. Wel last van een opgeblazen gevoel, een lastige stoelgang, veel gerommel in m'n buik, winderigheid en krampen. Omdat het medicijn een erg lange werkingstijd heeft bleven deze klachten helaas een aantal dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

15 December 2013

In combinatie met dexamethason (tabl. 4 mg) zeer snel resultaat bij vastzittende, hardnekkige slijmhoest. De hele dag door vreselijke kriebelhoestbuien met slijm afscheiding. Na 3 dagen deze medicatie gebruikt te hebben voelde het weer prima aan!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AZITROMYCINE APOTEX TABLET OMHULD 500MG

11 November 2013

Kreeg een insluipende depressie. Veel huilen en donkere wolk in mn hoofd. Omdat ik veel had meegemaakt de laatste maanden, had ik niet in de gaten, dat dit middel het veroorzaakte. Ook een snelle hartslag. Nu de kuur gaat uitwerken, klaart mn hoofd op en gaat het hart beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel