Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

10 May 2018

heb netelroos hierdoor gekregen na een week

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

10 May 2018

Netelroos na een week gekregen!!! hetzelfde dus als na een kuur Amoxiline Kijken bij een volgende antibiotica..... nu prednison en antihistamine

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

25 August 2017

Ik nam dit voor mijn luchtwegen (groene vastzittende slijmen). Kuur helemaal uitgenomen (6 tabletten) en ik voel geen verbetering, behalve dat de slijmen er meestal niet meer groen uitzien. Ik kreeg diaree, hoofdpijn en was angstiger dan normaal.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

5 March 2017

Ik had een tweezijdige middenoor ontsteking. Ik had vooral last van een vol gevoel in het oor en gehoorverlies. Vooral dat laatste was heel lastig. Eerst in overleg met de huisarts een paar weken afgewacht of het vanzelf over zou gaan maar uiteindelijk toch een kuurtje azitromycine. De klachten waren na twee dagen zo goed als verdwenen. Maar weinig last gehad van bijwerkingen op wat gerommel in de darmen en wat vaker en iets dunnere ontlasting. Ook een beetje moe gevoel in de rug.

AZITROMYCINE SANDOZ TABLET OMHULD 500MG

12 October 2015

Ik heb dit medicijn gekregen voor een kijkoperatie. Een half uur na inname begon ik duizelig te worden, “beestjes” onder mijn huid te voelen, dubbele tong, zeer vermoeid, concentratiestoornissen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van de 2 dagen na inname weinig meer weet. Naarmate het medicijn begon uit te werken en de lichamelijke klachten verminderden, bleef ik nog steeds moe en ben ik heel emotioneel, tegen het depressieve aan. Ik heb in mijn medische dossier laten vermelden dat ik dit medicijn niet meer wil hebben mits er geen andere medicatie bestaat.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel