Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

18 June 2018

Naast een hele droge mond extreem vermoeid, zwaar gevoel in lijf en niet te keren slaapdrang tot 18 uur na inname. Na 3 weken, 3 kg aangekomen.

Amitriptyline

11 June 2018

Ik gebruik het nu al een tijdje en had in het begin wel bijwerkingen. Mijn nekpijn/migraine is gehalveerd en sinds kort smeer ik magnesium olie in mijn nek ter ondersteuning. Afgelopen maand maar 1 x een migraine gehad die niet zo heftig was. Ik gebruik het ook voor mijn depressies. Gelukkig slaat dit middel goed aan en voel ik me prima. Ik slik 150 mg per dag 100 in de avond en 50 in de ochtend.

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 25MG

24 April 2018

Slapen slapen slapen en wanneer wakker alleen maar bijwerkingen, gewichtstoename, altijd een droge mond, hartkloppingen en zo moe dat ik volledig futloos ben. Slik dit nu een jaar, nu aan het afbouwen om deze rotzooi uit mijn lijf te krijgen. Wil je een slaapmiddel dan is dit top. Wil je plezier in het leven hebben, gebruik dit NIET.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

20 April 2018

ik gebruik al 10 jaar 2 x 25mg. tegen chronische pijn na een hersenstambloeding. Ik neem ze in voor het slapen gaan en sliep er alyijd goed door. De laatste 3 weken kom ik na een half uur uit bed en kan niet slapen door een naar prikkelend gevoel in arm en been. Wat kan dat nu veroorzaken?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

18 April 2018

Dit is een goede medicijn het werkt echt nu ben ik fit .Zeg probeer maar dit werkt ik hadspierpijn nu niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Amitriptyline50mg

17 April 2018

Te snel opgebouwd naar 75mg en naar 100mg ging niet goed gelijk weer afgebouwd naar 25 en weer langzaam opbouwen naar 55mg. Ik ben heel onrustig en ben afgevallen en het gevoel dat al het bloed uit mijn hoofd wegtrekt af en toe wat een puinhoop is dit geworden en weet niet of ik er nog wel mee door kan gaan

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

4 April 2018

Ik heb jaren het gevoel gehad alsof er mieren over me heen liepen en pijnlijke en branderige steken van kreeg. Ik heb dit medicijn gekregen...sinds ik dit medicijn slik heb ik nergens meer last van!! enigste nadeel is dat ik onwijs veel droom soms lugubere dingen, maar ook dat je de realiteit effe weg bent je weet niet wat echt of nep was maar als je echt wakker bent dan besef je dat wel..maar dat effect is nu aan het wegzakken.. me lichaam is wel zwaar maar ik slaap eindelijk weer normaal en ervaar de klachten niet meer! ben er erg tevreden over..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

4 April 2018

Ik slik dit medicijn nu ongeveer een half jaar vanwege mijn slaapstoornis. In het begin had ik af en toe last van sufheid maar dit is nu een stuk minder. Verder heb ik geen andere bijwerkingen gehad en ik slaap een stuk beter. Mijn mening is positief

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

2 April 2018

Trippen deed ik behoorlijk op dit medicijn. Gekregen ivm fantoompijn aan mijn kies. Na een week zat ik op de huisartsenpost met lichte hallicunaties, werkgever gaf aan dat ze beter een zombie neer kon zetten en over lopen moest ik nadenken wanneer ik welke voet ik neer moest zetten. Lijkbleek, slome reactie, hallicunaties na 2 weken.

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

31 March 2018

Ik heb dit middel 5 dagen geslikt . Na de eerste dag meteen al een suis . Ben na 5 dagen gestopt met Amitriptyline nu na een week nog steeds last van een piep en ruis . Ik wil heel graag weten of dit nog overgaat ??? Ben best wanhopig .

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

30 March 2018

ik gebruikte deze van TEVA, nu krijg ik van BB en mijn pijn en stijfheid is terug en ik kan niet meer goed slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG

26 March 2018

Dezelfde rare ervaringen als 10 jaar geleden. Echter toen 25 mg retard. Bijwerkingen: woede, agressie, de weg kwijt, hele dag huilen, niet te stuiten, niet eten, niet slapen. Dan weer zwijgen, maar ook weer tranen. Ik was na inname 1 tablet 10 mg kortwerkend deze keer volledig van het padje, was mezelf niet. Op eigen initiatief geen pil meer ingenomen en twee dagen later toen ik weer mezelf was meteen de andere 14 teruggebracht naar apotheek. Nooit meer. 10 jaar terug duurde hetv48 uur voor de 25 mg was uitgewerkt, deze keer was het niet anders.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG

23 March 2018

Ik gebruik dit medicijn inmiddels ca. vier maanden ivm pijnklachten agv dunne vezel neuropathie. Ik gebruik daarnaast ook tramadol. Ik heb regelmatig paniekaanvallen, een droge mond en ben vrijwel de hele dag erg warrig in mijn hoofd. Het vreemde is dat deze klachten niet meteen opkwamen, maar pas na een maand of twee en ook verergerden. Normaal functioneren wordt dan ook ernstig bemoeilijkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

24 February 2018

Ik slik al tien jaar Amitriptiline, in het begin was het voor mijn een wonder middel, mijn pijn ellende was verdwenen. een jaar geleden wild ik ermee stoppen binnen drie maden elke maand met een pilletje minder zei de dokter. na die drie maanden voelde ik me zo ellendig, pijn, misselijkheid trillingen geen eetlust, ik was de hele tijd boos over kleine dingen. Daarna begon ik weer en toen ging alles weer beter maar nu 8 maanden verder, heb ik vaak last van spierpijn vermoeidheid vaak buiten adem na een kleine fietsritje en zweet. Iemand enige ervaring hierover. De dokter zegt misschien een hoger dosis, ik heb nu 75 mg verhogen naar 100 mg. Dat wil ik niet ik wil liever stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

24 January 2018

Mijn hoofdpijn is er gelukkig door weg. Ik ben 4 weken geleden ook gestopt met roken en het is net of ik nooit heb gerookt. de bijwerkingen van het niet roken is totaal weg. De apotheker vertelde dat het klopt.

AMITRIPTYLINE 50 mg

23 January 2018

Wel wat last van droge mond en droge ogen. Maar zenuwpijn is sterk verminderd, en ik kan weer slapen. En heb weer eetlust. Gebruik het nu een aantal maanden en het werkt nog steeds goed.

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

8 January 2018

Ik gebruik al tien jaar smitriptiline sandoz 25mg x3 eigenlijk heb ik geen klachten maar ik heb gehoordt dat het verslavend is. Heeft iemand deze ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 25MG

31 December 2017

Voorgeschreven gekregen ivm pijnklachten. Direct last van een droge mond, vervolgens paniek / angst klachten gekregen. Overleg gehad met de voorschrijver. Die gaf aan dat deze bijwerkingen na +/- 2 weken over zouden gaan. Dus toch doorgezet... Op de 10e dag van gebruik kon ik niet meer plassen. Het was al iets minder, maar dacht eerst aan een blaasontsteking. Helaas kon ik helemaal niet meer plassen en heb ik een blaas katheter gekregen voor een aantal dagen ivm het uitwerken van de medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 50MG

1 December 2017

Dit gaan gebruiken nadat citalopram gestopt was ivm de bijwerkingen. Hierbij echter na een paar dagen enorme buikpijn en een opgeblazen harde buik. 7 kg aangekomen in 7 dagen tijd! Voelde me hierdoor nog slechter en ongelukkiger. Ook deze medicatie uiteindelijk weer gestopt. Na bloedonderzoek blijkt dit bij mij genetisch te zijn dat ik zo’n hevige bijwerkingen heb. Een lage afbraak van de medicatie. Advies: laat bij ernstige bijwerkingen bloed prikken.

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

23 November 2017

Ik slik nu 2x25mg. Na 20 jaar dagelijks hoofdpijn is dit sterk teruggedrongen sinds ik amitriptyline slik. Heel af en toe wint de hoofdpijn het. Mn onrust mede door burn-out is stuk minder. Ik ben een stuk ontspannender en slaap veel beter. Wel hele droge mond en gewichtstoename. Maar dat neem ik allemaal voor lief.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL AUROBINDO TABLET 10MG

22 November 2017

Ik gebruik deze tegen zenuwpijn( bij borstamputatie ), alleen s’avond voor t slapen , na 1 week al positief effect, ik werd elke nacht wakker van zenuwpijn, en slaap nu hele nacht door, merk wel dat ik meer eetlust heb en beetje vocht vast houd. Pijn klachten zijn zeker voor de helft vermindert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

11 November 2017

Gebruikt tegen pijn door fibromyalgie. Werkt zeer goed voor mij. Slaap heerlijk en heb nog nauwelijks pijn. Het werkte al vrij snel na een zeer heftige aanval van tenminste een week vol spierpijn en krampen. Stond er eerst niet open voor maar op aanraden van mijn huisarts toch genomen. Blij toe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

Amitriptyline tablet

7 September 2017

Het 1e doosje kreeg ik in het ziekenhuis, die werkte goed & ik sliep er beter door en voelde me daardoor fitter. Toen ik de 2e van de apotheek (ander merk!) gebruikte ging ik mij juist suffer voelen & slecht slapen. De neuroloog vond het niet meer nodig, dus ben ik gestopt. Helaas weet ik de merken niet meer.

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 10MG

5 September 2017

Ik slaap heel goed!!!! Uitstekken!!! Ik heb meer energy volgende dag. Ik merk alleen na paar weken werk niet meer, maar als ik stop paar dagen, dan ga ik weer beginnen. Merk ik weer!!!! Ben ik alleen bang zo lang dat ik dit medicijne gebruikt, is niet slechter word voor mijn neren?? (KIDNEY) ? BEDANKT!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel