Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

29 August 2018

Kreeg dit medicijn voor geschreven door mijn MDL arts n.a.v. langdurige maagklachten. Las via intranet veel negatieve ervaringen en ik dacht, dit gaat me niet gebeuren! Ben er dus positief in gegaan. Droge mond kun je verhelpen door een kauwgom te eten, dit activeert de speekselklieren en er is een mondspuitje verkrijgbaar bij de betere drogist, extra vezels gaan eten en heel eerlijk gezegd, de 1ste paar dagen voelde ik me wel moe, maar daar moet je je niet aan toegeven, ga naar buiten doe iets, ga bewegen! nu na 2 weken voel ik me al n stuk beter dan daarvoor, en de bijwerkingen zijn echt te handelen! Terwijl ik toen ik dit middel kreeg voorgeschreven, echt dacht waar begin ik aan! maar het idee om klachtenvrij te zijn was ook wel aantrekkelijk...ben nu blij dat ik heb doorgezet en tegen veel bijwerkingen is een oplossing!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

27 August 2018

Ik had erge zenuwpijn en hierdoor slapeloze nachten n.a.v. gordelroos wat met 8 paracetamol 500 mg en 4 pregabaline 150 mg per dag niet over ging. Ik ben 2 x amitriptyline 25 mg gaan slikken op aanraden van de anesthesist. Helpt super, ik slaap weer 6 uur per nacht. Overdag wel suffig maar heel belangrijk.. minder pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

8 July 2018

Voorheen slikte ik 200 tramadol 375lyrica en 100 amitriptyline per dag voor chronische pijn in mijn ellenboog en de daarvan wakende nachten. Je kon mij een lopende zombie noemen. Ik ben tijdens die periode depressief geworden en mijn slaap ging er nog maar nauwelijk van vooruit. Tijdens een moedeloze periode in een keer met alles gestopt (kan ik niemand aanraden) Nu ben ik sinds een half jaar weer aan de amitriptyline 200mg/d en ik slaap zeker 6 uur gemiddeld en voel me een stuk beter. Je moet vooral de tijd nemen om te wennen aan je dosis. Ik was in het begin zeer prikkelbaar, viel soms echt plotseling in slaap, ben zeker een kilo of 10 aangekomen, had een constante droge mond en ontlasting problemen. Nu na 6 maanden heb ik al deze bijwerkingen nog maar zelden en ben weer zover dat ik mijn lichaam kan activeren(die 10 kg moeten er natuurlijk weer af) ik slaap bijna 6 uur per nacht, en samen met die soms onverwachte slaap aanvallen overdag gemiddeld bijna 7 uur per dag. En de pijn is zolang ik me rustig houd, echt stukken beter te hebben. Mijn conclusie is dat het voor veel van mijn klachten kan helpen. Maar ik raad het alleen aan als je langdurige klachten hebt, vanwege de zeer lange opbouw en wen fase.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Amitriptyline 3x25 mg

23 June 2018

Na jaren heel veel pijn zijn ze er achter gekomen dat ik miositis ossificants traumatica heb.ik slik dit middel nu al jaren en leef eindelijk weer.ben wel aan gekomen maar dat neem ik ook lief.

Amitriptyline tablet

23 June 2018

Heb het gekregen tegen zenuwpijn. Heb nu erg veel last van hoofdpijn en migraine aanvallen. Gebruik 25 mg voor het slapengaan maar word in de ochtend al wakker van de hoofdpijn.

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

18 June 2018

Naast een hele droge mond extreem vermoeid, zwaar gevoel in lijf en niet te keren slaapdrang tot 18 uur na inname. Na 3 weken, 3 kg aangekomen.

Amitriptyline

11 June 2018

Ik gebruik het nu al een tijdje en had in het begin wel bijwerkingen. Mijn nekpijn/migraine is gehalveerd en sinds kort smeer ik magnesium olie in mijn nek ter ondersteuning. Afgelopen maand maar 1 x een migraine gehad die niet zo heftig was. Ik gebruik het ook voor mijn depressies. Gelukkig slaat dit middel goed aan en voel ik me prima. Ik slik 150 mg per dag 100 in de avond en 50 in de ochtend.

AMITRIPTYLINE HCL CF TABLET 25MG

24 April 2018

Slapen slapen slapen en wanneer wakker alleen maar bijwerkingen, gewichtstoename, altijd een droge mond, hartkloppingen en zo moe dat ik volledig futloos ben. Slik dit nu een jaar, nu aan het afbouwen om deze rotzooi uit mijn lijf te krijgen. Wil je een slaapmiddel dan is dit top. Wil je plezier in het leven hebben, gebruik dit NIET.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

20 April 2018

ik gebruik al 10 jaar 2 x 25mg. tegen chronische pijn na een hersenstambloeding. Ik neem ze in voor het slapen gaan en sliep er alyijd goed door. De laatste 3 weken kom ik na een half uur uit bed en kan niet slapen door een naar prikkelend gevoel in arm en been. Wat kan dat nu veroorzaken?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 10MG

18 April 2018

Dit is een goede medicijn het werkt echt nu ben ik fit .Zeg probeer maar dit werkt ik hadspierpijn nu niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Amitriptyline50mg

17 April 2018

Te snel opgebouwd naar 75mg en naar 100mg ging niet goed gelijk weer afgebouwd naar 25 en weer langzaam opbouwen naar 55mg. Ik ben heel onrustig en ben afgevallen en het gevoel dat al het bloed uit mijn hoofd wegtrekt af en toe wat een puinhoop is dit geworden en weet niet of ik er nog wel mee door kan gaan

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 25MG

4 April 2018

Ik heb jaren het gevoel gehad alsof er mieren over me heen liepen en pijnlijke en branderige steken van kreeg. Ik heb dit medicijn gekregen...sinds ik dit medicijn slik heb ik nergens meer last van!! enigste nadeel is dat ik onwijs veel droom soms lugubere dingen, maar ook dat je de realiteit effe weg bent je weet niet wat echt of nep was maar als je echt wakker bent dan besef je dat wel..maar dat effect is nu aan het wegzakken.. me lichaam is wel zwaar maar ik slaap eindelijk weer normaal en ervaar de klachten niet meer! ben er erg tevreden over..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

4 April 2018

Ik slik dit medicijn nu ongeveer een half jaar vanwege mijn slaapstoornis. In het begin had ik af en toe last van sufheid maar dit is nu een stuk minder. Verder heb ik geen andere bijwerkingen gehad en ik slaap een stuk beter. Mijn mening is positief

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

2 April 2018

Trippen deed ik behoorlijk op dit medicijn. Gekregen ivm fantoompijn aan mijn kies. Na een week zat ik op de huisartsenpost met lichte hallicunaties, werkgever gaf aan dat ze beter een zombie neer kon zetten en over lopen moest ik nadenken wanneer ik welke voet ik neer moest zetten. Lijkbleek, slome reactie, hallicunaties na 2 weken.

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

31 March 2018

Ik heb dit middel 5 dagen geslikt . Na de eerste dag meteen al een suis . Ben na 5 dagen gestopt met Amitriptyline nu na een week nog steeds last van een piep en ruis . Ik wil heel graag weten of dit nog overgaat ??? Ben best wanhopig .

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 10MG

30 March 2018

ik gebruikte deze van TEVA, nu krijg ik van BB en mijn pijn en stijfheid is terug en ik kan niet meer goed slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG

26 March 2018

Dezelfde rare ervaringen als 10 jaar geleden. Echter toen 25 mg retard. Bijwerkingen: woede, agressie, de weg kwijt, hele dag huilen, niet te stuiten, niet eten, niet slapen. Dan weer zwijgen, maar ook weer tranen. Ik was na inname 1 tablet 10 mg kortwerkend deze keer volledig van het padje, was mezelf niet. Op eigen initiatief geen pil meer ingenomen en twee dagen later toen ik weer mezelf was meteen de andere 14 teruggebracht naar apotheek. Nooit meer. 10 jaar terug duurde hetv48 uur voor de 25 mg was uitgewerkt, deze keer was het niet anders.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 10MG

23 March 2018

Ik gebruik dit medicijn inmiddels ca. vier maanden ivm pijnklachten agv dunne vezel neuropathie. Ik gebruik daarnaast ook tramadol. Ik heb regelmatig paniekaanvallen, een droge mond en ben vrijwel de hele dag erg warrig in mijn hoofd. Het vreemde is dat deze klachten niet meteen opkwamen, maar pas na een maand of twee en ook verergerden. Normaal functioneren wordt dan ook ernstig bemoeilijkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL SANDOZ TABLET 25MG

24 February 2018

Ik slik al tien jaar Amitriptiline, in het begin was het voor mijn een wonder middel, mijn pijn ellende was verdwenen. een jaar geleden wild ik ermee stoppen binnen drie maden elke maand met een pilletje minder zei de dokter. na die drie maanden voelde ik me zo ellendig, pijn, misselijkheid trillingen geen eetlust, ik was de hele tijd boos over kleine dingen. Daarna begon ik weer en toen ging alles weer beter maar nu 8 maanden verder, heb ik vaak last van spierpijn vermoeidheid vaak buiten adem na een kleine fietsritje en zweet. Iemand enige ervaring hierover. De dokter zegt misschien een hoger dosis, ik heb nu 75 mg verhogen naar 100 mg. Dat wil ik niet ik wil liever stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE TABLET 10MG

24 January 2018

Mijn hoofdpijn is er gelukkig door weg. Ik ben 4 weken geleden ook gestopt met roken en het is net of ik nooit heb gerookt. de bijwerkingen van het niet roken is totaal weg. De apotheker vertelde dat het klopt.

AMITRIPTYLINE 50 mg

23 January 2018

Wel wat last van droge mond en droge ogen. Maar zenuwpijn is sterk verminderd, en ik kan weer slapen. En heb weer eetlust. Gebruik het nu een aantal maanden en het werkt nog steeds goed.

AMITRIPTYLINE HCL TEVA TABLET 25MG

8 January 2018

Ik gebruik al tien jaar smitriptiline sandoz 25mg x3 eigenlijk heb ik geen klachten maar ik heb gehoordt dat het verslavend is. Heeft iemand deze ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE HCL APOTEX TABLET 25MG

31 December 2017

Voorgeschreven gekregen ivm pijnklachten. Direct last van een droge mond, vervolgens paniek / angst klachten gekregen. Overleg gehad met de voorschrijver. Die gaf aan dat deze bijwerkingen na +/- 2 weken over zouden gaan. Dus toch doorgezet... Op de 10e dag van gebruik kon ik niet meer plassen. Het was al iets minder, maar dacht eerst aan een blaasontsteking. Helaas kon ik helemaal niet meer plassen en heb ik een blaas katheter gekregen voor een aantal dagen ivm het uitwerken van de medicatie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

AMITRIPTYLINE BB TABLET FILMOMHULD 50MG

1 December 2017

Dit gaan gebruiken nadat citalopram gestopt was ivm de bijwerkingen. Hierbij echter na een paar dagen enorme buikpijn en een opgeblazen harde buik. 7 kg aangekomen in 7 dagen tijd! Voelde me hierdoor nog slechter en ongelukkiger. Ook deze medicatie uiteindelijk weer gestopt. Na bloedonderzoek blijkt dit bij mij genetisch te zijn dat ik zo’n hevige bijwerkingen heb. Een lage afbraak van de medicatie. Advies: laat bij ernstige bijwerkingen bloed prikken.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel