Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

17 September 2018

Inderdaad schandalig dat dit medicijn niet leverbaar is en ook om welke reden. Verkeerde flesjes. Belachelijk. Ik zit al 6 week met een oorontsteking en niets werkt, behalve dit middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

17 September 2018

Inderdaad schandalig dat dit medicijn niet leverbaar is en ook om welke reden. Verkeerde flesjes. Belachelijk. Ik zit al 6 week met een oorontsteking en niets werkt, behalve dit middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

29 June 2018

Heel veel pijn, branderig gevoel en opgezet oor door dit medicijn! Na overleg met huisarts meteen gestopt!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

26 June 2018

Ik ging met beginnende oorontsteking naar de huisarts en ik kreeg Basicoline voorgeschreven. Ik heb een gat in mijn trommelvlies, dus na 2 dagen resulteerde dat in braken en ontzettende duizeligheid. Ik ben terug gegaan naar de huisarts en ik heb sofradex oordruppels en cinnarizine (tegen de misselijkheid) gekregen. Na 2 dagen lig ik nog steeds ziek en duizelig op de bank.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

18 June 2018

Door een open trommelvlies geeft dit medicijn een misselijk makende gevoel en een probleem met het evenwichtsorgaan orgaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

13 May 2018

Als of mn oor in brand staat! Gek van de jeuk en dik met bultjes..wat een rotzooi zeg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

31 March 2018

Kreeg zeer heftige last van duizeligheid die ik niet kon verklaren. Algehele malaise. Gehoorgang ontsteking wel weg. Tinnitus voor terug jippie....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

17 February 2018

Hevige misselijkheid en draaiduizeligheid, evenwichtsorgaan volledig ontregeld. Kon niet meer bewegen en voelde me zeer ellendig. Twee dagen op mijn zij gelegen. Daarnaast hevige hoofdpijn alsof het hoofd onder stroom stond en tinnitus. Dat laatste, hoge piep in oor, is na vier dagen nog niet over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

22 December 2017

oordruppels in het oor gedaan, was meteen al een beetje licht. na de derde keer zo beroerd dat ik meteen naar bed ben gegaan. volgende ochtend alles niet op kunnen staan. duizelig overgeven alles3 tot 4 keer zien .meteen dokter geweest. allergische reactie VRESELIJK

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

29 October 2017

Bekend met oorklachten en een trommelvliesperforatie. Met een beginnende oorontsteking naar de huisarts gegaan en bacicoline-b voorgeschreven gekregen (vrijdagmiddag). Na 2x druppelen begonnen de klachten. Misselijk en draaierig, kon nog geen slok water binnen houden, met ogen dicht op bed liggen was het enige dat ging, en ook dan gepaard met hevig braken. Op advies van de huisartsenpost (het was immers weekend) direct met het middel gestopt en overgegaan op sofradex, met pilletjes tegen de misselijkheid. Net als de andere reviews op dit platform kan ik beamen dat dit middel voor mij zeer slecht heeft uitgepakt. De pijn in mijn oor was minimaal tegenover de klachten die ik van bacicoline-b kreeg! Erg vreemd dat dit niet in de bijsluiter staat opgenomen. Ik ga het zelf nooit meer gebruiken!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

15 October 2017

Na het plaatsen van buisjes bacicoline voorgeschreven gekregen ivm rechter oor dat dicht zat. Na 3 dagen druppelen last van duizeligheid, misselijkheid en hele dag braken. Omdat ik niks kon binnenhouden naar de huisartsenpost gegaan. Daar zetpillen tegen de misselijkheid meegekregen. Nu gelukkig minder misselijk, maar alles blijft draaien. Morgen (maandag) KNO arts bellen op advies van arts. Druppels liepen ook mijn keel in. Dat gaf een branderig gevoel. Zeer vreemd dat er in de bijsluiter niets over deze bijwerkingen vermeld staat! Nu maar afwachten en hopen dat er geen blijvende schade is!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

22 September 2017

Zoontje van 7 heeft deze druppels voorgeschreven gekregen wegens een buisje dat verstopt was. Na 3 x druppelen heel erg duizelig, misselijk, heftig braken en beroerd geworden. Snachts zelfs bij de huisartsenpost geweest omdat de dienstoende arts de sigalen zorgelijk vond. Ondertussen had ik de informatie op deze site gelezen en de link gelegd met de druppels. Artsen waren niet bekend met deze bijwerkingen. Nu, 3 dagen later, ligt zoontje nog steeds plat op de bank. Misselijkheid gelukkig over maar nog steeds wat duizelig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

14 August 2017

Van de huisarts gekregen, omdat ik een gaatje in mijn trommelvlies heb. Echter werd ik al heel snel duizelig. Na 3 dagen contact opgenomen met de huisartsenpost. Deze hebben aanbevolen direct er mee te stoppen. Nu 3 dagen verder, maar nog steeds duizelig. Ook mijn andere huisarts beveelt dit middel af bij een gat in het trommelvlies, omdat het dan naar het binnenoor kan gaan en dus naar het evenwichtsorgaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

24 July 2017

Na 3 oordruppels midden in nacht wakker,hele kamer draaide,spuugmisselijk! Na nog 3 druppels volgende dag niet meer in staat op benen te staan.Onmiddelijk gestopt met druppels.Nu bijna 5 dagen verder nog steeds behoorlijk duizelig,snap niet dat"medicijn" nog wordt gegeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

19 July 2017

Na twee dagen druppelen kon ik mijn bed niet meer uit zonder hulp. Alsof ik stomdronken was. Lig nu voor de zesde dag plat op bed. Werk moeten afzeggen , laatste week voor de vakantie, die mogelijk geannuleerd moet worden. Heb gaatje in trommelvlies. Ik ben hier niet voor gewaarschuwd en de bijwerking staat niet in bijsluiter vermeld. Onvoorstelbaar!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

29 May 2017

Na het plaatsen van een buisje in mijn linkeroor na twee dagen begonnen met druppelen van bacicoline-B. Omdat ik het niet vertrouwde( omdat er in de bijsluiter stond niet druppelen bij een gebroken of beschadigd trommelvlies )eerst nog naar de kno arts gebeld of ik wel kon druppelen na het plaatsen van het buisje. De asistent zei dat ik gewoon kon druppelen. Na de eerste dag druppelen werd ik in de avond vreselijk misselijk en kreeg in last van enorme duizelingen. Na een nacht van braken en niet meer kunnen staan naar het ziekenhuis.(weekendarts) Medicatie gekregen tegen de duizeligheid en prednison om de druk in het oor te verminderen. Moet nu weer naar mijn eigen kno arts terug om een gehoortest af te laten nemen ivm een beschadiging door de druppels van het gehoororgaan. Ik ben na drie dagen nog steeds duizelig en hoor slecht. Ik ben een vrouw van 60 jaar en raad iedereen ten sterkste af dit middel te gebruiken. Deze bijwerkingen staan niet in de bijsluiter en worden zowel door de kno arts en de afnemende apotheek niet aan de patiƫnt gemeld. Ik weet nu nog niet of de beschadiging blijvend is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

31 March 2017

Na 1 dag de druppels gebruikt te hebben werd ik duizelig wakker. Heel erg misselijk en braken.Direct gestopt en 3 dagen beroerd geweest

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

28 September 2016

Nooit meer gebruiken. Misselijk, draaierig en blijvende gehoorschade. Oorduppels waren door gaatje in middenoor op het slakkenhuis gekomen. Gevolg: evenwichtsstoornis en blijvende beschadiging van de gehoorzenuw. Hoge tonen kunnen niet meer gehoord worden. Voordien normaal gehoor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

22 May 2016

Na 2x druppelen met deze druppels ernstige duizeligheidsklachten met misselijkheid en braken. Volgens huisarts na overleg kno arts heb ik een acute ontsteking aan mijn evenwichtsorgaan. In de bijsluiter worden er geen bijwerkingen voor dit middel vermeld. Het wordt tijd gezien alle meldingen dat hier overnieuw onderzoek naar wordt gedaan. Nu na 3 dagen zijn de klachten met medicatie tegen duizeligheid en misselijkheid en braken enigzins houdbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BACICOLINE-B OORDRUPPELS FLACON 7,5ML

30 April 2016

Na een hevige griep een middenoorinfectie gekregen. De kno arts heeft eerst een buisje geplaatst en Bacicoline-b voorgeschreven. Gevolg na een paar dagen duizeligheid en braken. Er wordt niet voor gewaarschuwd, nog door arts nog door de apotheker. Medische misser!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel