Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 6 resultaten gevonden.

BETMIGA TABLET MVA 50MG

27 November 2018

Vrijwel meteen na gebruik kreeg ik de indruk dat het (te) vaak moeten plassen met druppelverlies niet verbeterde maar dat de klacht juist toenam. Na 3 weken gebruik werd het zodanig dat ik er wel mee moest stoppen, omdat ik het plassen niet langer dan een uur kon uitstellen en dat waren bovendien ook nog eens flinke plassen. Op enige moment in week 3 viel ook op dat ik in rust een (boven-)bloedrukwaarde van 169 had, terwijl dit normaal 130 is. Ik verdenk dit ook als een ongewenste bijwerking. Vrijwel meteen na stoppen van het gebruik, verdwenen de extreme klachten. Intensiferen van bekkenbodem-oefeningen werkt wel degelijk.

BETMIGA TABLET MVA 50MG

6 November 2018

Werkt voor mij geweldig. Ik gebruik het in combinatie met Toviaz. Geen ongelukken meer, en minder vaak naar het toillet

BETMIGA TABLET MVA 50MG

6 October 2018

Na 2 weken gebruik moeten stoppen vanwege ernstige netelroos ( één vd bijwerkingen in de bijsluiter). Met antihistamine verdween niks van de huiduitslag en vreselijke jeuk! Het werd alleen maar met de dag erger. Nu Prednisolon voorgeschreven gekregen en na direct stoppen met dit middel, lijkt het na 4 dagen iets beter te worden. Verder merkte ik ook niet veel van de werking van Betmiga, maar dat heeft misschien meer tijd nodig. Helaas...

BETMIGA TABLET MVA 50MG

30 March 2017

Duizeligheid evenwichtsstoornis ben paar keer neergezeild overgeven en blaasontstekingen raar middel net zoals vesicar

BETMIGA TABLET MVA 50MG

19 August 2016

Hartkloppingen, hoofdpijn, gevoel van brok in de keel, tintelingen in de tong en gevoel van dikkere tong, warm gevoel over het het hele lichaam met tintelingen.

BETMIGA TABLET MVA 50MG

16 September 2014

Na 5 weken gebruik met goed resultaat helaas moeten stoppen op advies van de huisarts en uroloog. Dit vanwege het optreden van hartritme stoornis. Mogelijk veroorzaakt door de medicatie.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel