Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

BISACODYL PCH TABLET MSR 5MG

13 September 2017

ben blij dat ik deze verhalen nu pas lees, heb gisteravond om 22.00 2 tabletjes bisacodyl ingenomen en heerlijk geslapen. Rommelde wel bij het wakker worden maar had geen kramp, na me ontbijtje wel snel naar de wc en nog een aantal keer kort op elkaar, het gierde eruit. Moet nu nog aan de Movipreb in verband met darmonderzoek, daar zie ik meer tegenop. Hopelijk valt dat ook mee! ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISACODYL PCH TABLET MSR 5MG

14 June 2016

Voorbereiding op een coloscopie. Het werkt na 10 uur zei de arts en stond in de verpakking. Ik moest 2 pilletjes nemen 2 dagen lang (dus 10 mg per dag). Het werkte binnen 4 uur, hevige samentrekking van de darmen met bijbehorend geluid en gevoel, daarna de hele nacht op de toilet gezeten en daarna een brandende dikke darm en giga gasvorming waarbij je elke keer bang bent dat het losse flodders zijn. Conclusie, het werkt en het doet wat het moet doen. Zeer oncomfortabel maar dat is volgens mij ook de bedoeling. Wellicht kan men de bijsluiter veranderen naar minimaal 10 uur werking ipv werkt na 10 uur. Maar nogmaals, het doet wat het moet doen namelijk de darmen legen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISACODYL PCH TABLET MSR 5MG

12 June 2014

In de avond, voor het slapen gaan, heb ik 2 tabletten van 5 Mg ingenomen. Ongeveer na 8 uur, kreeg ik enorme buikpijn en buikkrampen gecombineerd met misselijkheid en braken. Ik voelde en hoorde m'n darmen rommelen. Een uur daarna kwam de ontlasting, in het begin normaal en daarna waterdun. De reden waarom ik het gebruikte was omdat ik een aantal dagen moeite had met ontlasten, er kwam iedere dag wel ontlasting maar heel weinig dan dat ik had gemoeten. Ik ben nu wel opgelucht, maar ik zal het niet weer gebruiken vanwege de buikpijn en buikkrampen. Het was moeilijk vol te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel