Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

BISACODYL TABLET MSR 5MG

15 februari 2017

Vreselijke ervaring. Door gebruik van een morfinepomp trage stoelgang. De dokter schreef mij dit voor, voor het slapen gaan 2 tabletten. Rond 7 uur in de ochtend heb ik vreselijke over gegeven en ben de 2 dagen daarna nog misselijk geweest, en kwam er een minimale hoeveelheid van onder eruit. Dit kan toch nooit de bedoeling zijn van dit medicijn? Ook had ik vreselijke zweetaanvallen die er bijna voor zorgde dat ik flauw zou vallen, je kan het niet innemen als je alleen thuis bent!!!!

BISACODYL TABLET MSR 5MG

13 september 2016

Als voorbereiding op een Moviprep kuur vandaag, gisteravond 2 tabletten moeten nemen. Het zou na ca. 10-12 uurtjes z'n werk doen en ik zou gewoon kunnen slapen zei de vp. Echter na ca. 3 uurtjes begonnen de krampen al. Icm een nare misselijkheid en flink wat zweten ruim een uur op de wc gezeten met flink wat krampen. Daarna kwam het los. De werking is prima. Alleen de bijwerkingen zijn echt niet tof.

BPH LAXEERTABLET BISACODYL TABLET MSR 5MG

4 mei 2015

Erg ziek van geworden. Overgeven, kramp hele dag een misselijk gevoel aan overgehouden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LAXEERTABLET BISACODYL TABLET MSR 5MG

21 januari 2015

Na 6 dagen constipatie tabletten ingenomen. Pas na 2 tabletten ('s ochtends en 's avonds) kwam de ontlasting de volgende dag op gang. Wel na hevige buikrampen, zweten, misselijkheid en duizelingen. Voordeel: Het werkt heel goed. Nadeel: Zware en pijnlijke bijwerkingen.

LAXEERTABLET BISACODYL TABLET MSR 5MG

23 november 2013

Wat betreft de hoofdwerking van het middel ben ik tevreden: de obstipatie is met enkele uren verholpen. Echter, het middel heeft als pijnlijk bijeffect heftige buikkrampen, een opgezette dikke darm en diarree. Bovendien is de kans op obstipatie na het gebruiken van dit middel weer groter, althans, in mijn geval. Kortom; ik gebruik Bisacodyl slechts als noodgreep wanneer ik zodanig geobstipeerd ben dat dit niet meer met andere middelen zoals Movicol te verhelpen is. Maar ik zou anderen veelvuldig gebruik van het middel zeker afraden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISACODYL TABLET MSR 5MG

16 januari 2013

Na inname van Bisacodyl kreeg ik na ruim 2 uur, midden in de nacht, ernstige bijwerkingen. Heftig braken, alsof ik vergif had genomen, en een buikpijn die het meest leek op een snijbrander die langzaam door m'n buik naar beneden ging. (Op een schaal van 1 - 10 geef ik een 9.) Nog nooit zoiets ergs gehad. (Het medicijn had pas na 10-12 uur moeten gaan werken.)

BISACODYL TABLET MSR 5MG

7 augustus 2012

Na 6 uur buikpijn en na 3 uur ziek, zweten, misselijk en 2 x flauwvallen in het toilet. Moest verboden worden.

BISACODYL TABLET MSR 5MG

22 januari 2009

Veel pijnscheuten(kramp),zweten,flauw vallen

LAXEERTABLET BISACODYL TABLET MSR 5MG

24 oktober 2005

Na inname van 2 stuks, na circa 6 uur ernstige krampen waarna bewusteloosheid tot gevolg. Door bewusteloosheid gezichtsbeschadiging en diverse bloeduitstortingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BISACODYL TABLET MSR 5MG

14 oktober 2004

Ik heb een dwarlaesie waardoor ik mijn functie van de darmen heb verloren.Sinds jan. 2004 betaal ik 1 euro per maand.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel