Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

BROMAZEPAM MYLAN TABLET 3MG

8 September 2019

Ik gebruik het helaas ook al een jaar of 2o maar het helpt mij wel om rustig te slapen maar ook om een onrustig paniek/angst gevoel te remmen. In Nederland nu niet verkrijgbaar maar was in Spanje even langs de huisarts en met een receptje naar de apotheek en natuurlijk gewoon leverbaar. Bijdrage € 1,50 voor 30 tabletjes van 30mg. Nederland word geregeerd door de verzekeringen daar zit het probleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM MYLAN TABLET 3MG

4 September 2019

Gebruik het al jaren maar half augustus niet meer leverbaar. Kreeg oxazepam ik was binnen een dag een ander mens gestresst, angstig dicht geknepen keel en totaal geen sprake van sufheid of ontspanning. Vreselijk terug naar huisarts lorazepam eventueel 3 x daags 1 Mg. Totaal geen resultaat kon mijn andere medicijnen en tot mijn opluchting was bromazepam erbij.Ech niet te geloven binnen een dag voelde ik mij weer top. Alleen blijf tobben wat er moet gebeuren als de bromazepam echt niet meer komt dan zal ik het toch online in Duitsland moeten bestellen. Aardige kostenpost.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

BROMAZEPAM MYLAN TABLET 3MG

21 August 2019

Niet meer leverbaar hoorde ik bij de apotheek.Pas in oktober/november.Zelf naar de huisarts om een vervangend middel oxozepam.Heb het idee dat het niet zo helpt.Ik vind dit verschrikkelijk omdat ik dit middel al 29 jaar gebruik,met volle tevredenheid.een nacht pas om drie uur in slaap ,de laatste nacht helemaal niet geslapen.Klaar wakker.Vrienden in Spanje kijken of ze het daar voor mij kunnen kopen.Ik vind het schandalig dat dat in Nederland kan voorkomen en ook onbegrijpelijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel