Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 July 2018

Ik heb deze pil een jaar geslikt. Hele jaar door misselijk en andere zwangerschapsklachten terwijl ik niet zwanger ben..misselijkheid, rugpijn..extreem moe..nu 2 weken gestopt en ben minder misselijk en ook veel minder moe. Had veel eerder aan de bel moeten trekken, maar kon geen alternatief vinden wat beter is voor mijn gevoel. Nooit meer cerazette voor mij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

10 May 2018

Slik deze pil nu vanaf september 2017 vanwege erg heftige menstruatie en beginnende overgangsklachten.Vloeide elke dag een beetje maar dacht dat dit een bijwerking was. Na twee en halve maand een hele maand geen bloedverlies maar daarna ging t gewoon verder. Volgens de huisarts kan de menstruatie nog steeds stoppen dus zijn advies is het nog even aan te zien.......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

18 December 2017

Hoofdpijn, lusteloos, neerslachtigheid. Pijnlijke borsten en een enorm opgeblazen gevoel gekregen. Oh en mijn huid werd ook vetter. Omdat ik ineens weer hevige menstruatie klachten had schreef de huisarts mij deze voor omdat ik het liefst helemaal geen pil wil slikken omdat ik hier niet goed op reageer. Heb al drie andere soorten gehad en mijn partner heeft toen besloten om een knoopje in zijn zaakje te laten leggen zodat ik van die ellende af kon. Mijn recente menstruatie klachten komen overigens doordat ik een voorstadium van baarmoederhalskanker heb. Gelijk weer gestopt met de pil. Dat bevolkingsonderzoek is toch nog ergens goed voor. Hoe niet prettig je het ook ervaart.. wel gaan! Oh en volgens mijn partner werd mijn lontje ook bijzonder kort.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

28 April 2017

Ik gebruik de Delamonie (Cerazette) vanwege hoge bloeddruk op jonge leeftijd, die veroorzaakt wordt door oestrogeenhormonen. Ik slik het nu 1 maand, maar ben nog niet overtuigd. Klachten van dagelijkse hoofdpijn is wel verminderd, maar daarin tegen veel klachten van vaginale schimmelinfecties, veranderde afscheiding, buikpijnen en verminderd libido

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

14 March 2017

Ik gaf volledige borstvoeding en nu na 2 dagen in gebruik zijn mijn borsten helemaal leeg. Ze voelen leeg en een gefrustreerde baby. Bah alle inzet voor borstvoeding is voor niks geweest. Ben van plan om direct weer te stoppen en hopen dat de productie weer op gang komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 January 2017

Ik lees veel negatieve berichten op het internet over deze pil. Maar ik heb zelf nergens last van. Ben de pil gaan slikken na mijn bevalling, slik hem nu bijna 3 maanden en voel me er prima bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

4 January 2017

Ik ben nu op de helft van mijn tweede strip. Begonnen toen ik ongesteld werd en deze anderhalve maand wel 3 dagen geen bloedverlies gehad. Pijnlijke borsten, prikkelbaar, erge rugpijn en buikpijn. Nog anderhalve maand probeer ik het. Maar ben er eigenlijk wel klaar mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

4 March 2016

Na 7 maanden gebruik nog steeds zeer hevige bloedingen. Nu al 20 dagen aan één stuk. Ik wacht nu een echografie. Dit vind ik echt niet meer normaal. Moet erbij zeggen dat ik altijd zeer slecht reageer op medicijnen, meestal ben ik de uitzondering die op de bijsluiter staat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

8 January 2016

Ik ben deze pil gaan gebruiken vanwege de borstvoeding (van mijn 1ste kind). Het lastige van deze pil is dat je niet weet wanneer je ongesteld wordt en dat de mate van ongesteldheid steeds wisselend is. Je kan er geen pijl op trekken. Soms ben ik in een korte periode 2 keer licht ongesteld en dan blijft de ongesteldheid zo weer een week of 6 weg. Verder ben ik al maanden onverklaarbaar moe en voel ik mij lusteloos. Wel heb ik veel minder hoofdpijnklachten dan met de combinatiepil (estradiol levonorgestrel) en nauwelijks last van vaginale ongemakken. Ik ben van plan om binnenkort te stoppen met deze pil, mede omdat ik weer zwanger wil worden. Ik ben heel benieuwd of mijn vermoeidheid dan minder wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

29 December 2015

Bij mij werkt deze pil perfect, eigenlijk vanaf het begin al. Eerst met borstvoeding, nu zonder. Geen last van een verminderd libido o.i.d.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

28 July 2015

Ik ben deze pil gaan gebruiken i.v.m. migraine. Vanaf de 2de dag dagelijks menstruatie gehad en heel veel hoofdpijn, migraine en spierpijn. Ook erg moe en geen libido. Ik ga hier niet mee door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

19 July 2015

Ik ben op zich wel tevreden. Alleen lijk ik nu toch een cyclus te hebben met deze pil en ook een aantal keer een eisprong bemerkt. Ik heb geen migraine meer door deze pil. Wel verminderd libido ten opzichte van pilvrij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

18 May 2015

Ik heb endometriose. Eerder gebruikte ik andere medicijnen maar mijn klachten bleven bestaan. Sinds ik Cerazette gebruik, zijn mijn klachten verdwenen. Ik heb geen pijn meer en de endometriose is weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

21 April 2015

Ik ben met deze pil 21 dagen na mijn bevalling begonnen. Ik ben 27-11-14 bevallen en ben begonnen op 18-12-14 met de pil. In Januari nog een laatste keer ongesteld geweest en tot nu toe heb ik nog geen menstruatie gehad! Ik heb wel wat vaker hoofdpijn, maar verder ben ik tevreden over deze pil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

26 January 2015

Zeer pijnlijke heftige menstruatie met veel grote stolsels. Ook de dag voor de menstruatie heftige pijn in mijn linker onderbuik met uitstraling linkerbeen. Vanaf t begin een lichte hoofdpijn gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

17 December 2014

Groter hongergevoel. Pijn in de buik. Pijn aan de borststreek. Verlaagd/tot helemaal geen libido.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

DESOGESTREL ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 0,075MG

8 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Klachten namen toe i.p.v. af met alle akelige gevolgen van dien!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

30 July 2014

Begonnen met cerazette na twee jaar zonder pil. Zonder pil altijd 4 dagen ongesteld. Met cerazette een maand geleden begonnen en de afgelopen twee weken alleen maar bloedingen. Wellicht omdat ik niet precies genoeg ben met het tijdstip van inname. Hier let ik nu extra goed op en hopelijk gaat het dan beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

22 July 2014

Eindelijk een pil gevonden waarbij ik geen klachten heb als libido verlies, gewichtstoename, hoofdpijn en doorbraakbloedingen. Doordat je de pil moet doorslikken, word ik niet meer ongesteld (is normaal). Tot nu toe erg betrouwbaar gebleken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

12 July 2014

Zo veel haaruitval dat ik er 's nachts van wakker lag, vermoeidheid en gewichtstoename. Vooral de haaruitval was de reden om te stoppen... Ik ben deze pil gaan slikken vanwege migraine maar het voordeel woog niet op tegen alle nadelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

11 May 2014

Vrijwel constant bloedingen, sneller hoofdpijn en gewichtstoename/vocht vasthouden rondom de buik, vettere huid met zichtbare poriën.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

5 May 2014

Het was even drie maanden doorbijten, waarin ik continu ongesteld was (met alle daarbij behorende klachten). Gelukkig liep dat geleidelijk af en na die drie maanden niet meer ongesteld geweest of andere klachten gehad. Nu al anderhalf jaar dus al zeer tevreden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

14 March 2014

Weinig tot geen last van bijwerkingen daar had ik bij "normale" pillen wel veel last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

2 March 2014

Uitblijven van menstruatie is top, maar in het 2e deel van de pilstrip elke maand gedurende 2 weken branderig en pijnlijk gevoel aan vagina...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

24 January 2014

Slik het sinds de geboorte van mijn oudste kind 7 jaar geleden! Alleen even gestopt toen ik mijn tweede kind wilde. Geen last van bijwerkingen alleen geen menstruatie meer (maar of dat negatief is??!!).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel