Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

28 July 2019

Geweldige pil, nooit bijwerking of bloedingen gehad. Dit is mijn tweede periode waarin ik deze pil al langdurig slik, meer dan 2 jaar, ik geef ook nog steeds BV, maar wil sowieso geen andere. Van de gewone pil werd ik depressief, deze nergens last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

24 July 2019

Ik ben het gaan gebruiken na dat ik van de vorige dikke enkels kreeg. Nog geen dikke enkels gekregen dus dat is fijn! maar wel echt onregelmatige bloedingen en elke dag wel misselijk.... Ik gebruik het nu 2 weken ben benieuwd wat het in de toekomst zal doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 July 2019

Voordat ik deze pil slikte heel vaak last van migraine met aura voor of na mijn ongesteldheid. Slik deze pil nu 2 jaar en ben, op een paar kleine doorbraakbloedingen na, niet meer ongesteld geworden en ook geen migraine meer!! Super tevreden over deze pil! Verder geen bijwerkingen zoals aankomen oid. In het begin gevoelige borsten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 May 2019

Net de 1e strip cerazette geslikt. Voor t eerst. Ik merk dat ik extreem moe ben, lusteloos, vlakke stemming, onverschilliger, neerslachtig, somber, zombie in mn hoofd en moe dus, waardoor ik m voor nacht slik. Overdag ook nog erg moe en niet helder in hoofd. Geen overgewicht gehad. Ik heb tevens, waar ik nog nooit heb gehad, moordgedachten naar een ander. Hier schrik ikzelf erg van. Mijn menstruatie kwam er ook gewoon, op de zelfde tijs als anders, doorheen. Voordeel is dat ik erg goed slaap. Normaal slaap ik lichter op 2 slaaptabletten. Ook kan ik beter dingen loslaten en me minder druk maken om dingen, voel me ook minder angstig. Werkt voor mij als een soort antidepressivum of kalmeringsmiddel. Maar ontzettend moe, zombie gevoel en vreemd licht duizelig gevoel in hoofd, tevens hyper in hoofd, waarbij ik mezelf enorm voorbij loop. En een vlakke en matte stemming. Ik stop nu ivm deze klachten. De hoofdreden om te stoppen, is dat mn abces door een fistel sinds de start van deze pil steeds dichtgroeit. De huisarts had hier geen verklaring voor. Kan hier ook niets over terug vinden op internet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

22 April 2019

Delamonie 75mg filmomhulde tabletten desogestrel. Nu klaar met 2de strip. 1ste keer 8 dagen heftig gebloed en nu een druppel bloedverlies. Veel zwangerschapssymptomen maar niet zwanger.n Pijnlijke borsten, misselijk, hoofdpijn, droge mond, emotionele achtbaan en mijn huid is meer onzuiver. Ben geneigd ermee te stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

1 April 2019

Slik hem nu al een jaar, bij mij blijft de menstruatie uit. Ik heb veel minder last van stemmingswisselingen. Eén keer 3 dagen achter elkaar doorbraak bloedingen gehad toen ik hem al 10 maanden gebruikte. Verder erg tevreden!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

14 November 2018

Ik ben 1 maand na de geboorte begonnen met slikken. Geen bloedingen meer gehad en geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 July 2018

Ik heb deze pil een jaar geslikt. Hele jaar door misselijk en andere zwangerschapsklachten terwijl ik niet zwanger ben..misselijkheid, rugpijn..extreem moe..nu 2 weken gestopt en ben minder misselijk en ook veel minder moe. Had veel eerder aan de bel moeten trekken, maar kon geen alternatief vinden wat beter is voor mijn gevoel. Nooit meer cerazette voor mij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

10 May 2018

Slik deze pil nu vanaf september 2017 vanwege erg heftige menstruatie en beginnende overgangsklachten.Vloeide elke dag een beetje maar dacht dat dit een bijwerking was. Na twee en halve maand een hele maand geen bloedverlies maar daarna ging t gewoon verder. Volgens de huisarts kan de menstruatie nog steeds stoppen dus zijn advies is het nog even aan te zien.......

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

18 December 2017

Hoofdpijn, lusteloos, neerslachtigheid. Pijnlijke borsten en een enorm opgeblazen gevoel gekregen. Oh en mijn huid werd ook vetter. Omdat ik ineens weer hevige menstruatie klachten had schreef de huisarts mij deze voor omdat ik het liefst helemaal geen pil wil slikken omdat ik hier niet goed op reageer. Heb al drie andere soorten gehad en mijn partner heeft toen besloten om een knoopje in zijn zaakje te laten leggen zodat ik van die ellende af kon. Mijn recente menstruatie klachten komen overigens doordat ik een voorstadium van baarmoederhalskanker heb. Gelijk weer gestopt met de pil. Dat bevolkingsonderzoek is toch nog ergens goed voor. Hoe niet prettig je het ook ervaart.. wel gaan! Oh en volgens mijn partner werd mijn lontje ook bijzonder kort.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

28 April 2017

Ik gebruik de Delamonie (Cerazette) vanwege hoge bloeddruk op jonge leeftijd, die veroorzaakt wordt door oestrogeenhormonen. Ik slik het nu 1 maand, maar ben nog niet overtuigd. Klachten van dagelijkse hoofdpijn is wel verminderd, maar daarin tegen veel klachten van vaginale schimmelinfecties, veranderde afscheiding, buikpijnen en verminderd libido

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

14 March 2017

Ik gaf volledige borstvoeding en nu na 2 dagen in gebruik zijn mijn borsten helemaal leeg. Ze voelen leeg en een gefrustreerde baby. Bah alle inzet voor borstvoeding is voor niks geweest. Ben van plan om direct weer te stoppen en hopen dat de productie weer op gang komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

9 January 2017

Ik lees veel negatieve berichten op het internet over deze pil. Maar ik heb zelf nergens last van. Ben de pil gaan slikken na mijn bevalling, slik hem nu bijna 3 maanden en voel me er prima bij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

4 January 2017

Ik ben nu op de helft van mijn tweede strip. Begonnen toen ik ongesteld werd en deze anderhalve maand wel 3 dagen geen bloedverlies gehad. Pijnlijke borsten, prikkelbaar, erge rugpijn en buikpijn. Nog anderhalve maand probeer ik het. Maar ben er eigenlijk wel klaar mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

4 March 2016

Na 7 maanden gebruik nog steeds zeer hevige bloedingen. Nu al 20 dagen aan één stuk. Ik wacht nu een echografie. Dit vind ik echt niet meer normaal. Moet erbij zeggen dat ik altijd zeer slecht reageer op medicijnen, meestal ben ik de uitzondering die op de bijsluiter staat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

8 January 2016

Ik ben deze pil gaan gebruiken vanwege de borstvoeding (van mijn 1ste kind). Het lastige van deze pil is dat je niet weet wanneer je ongesteld wordt en dat de mate van ongesteldheid steeds wisselend is. Je kan er geen pijl op trekken. Soms ben ik in een korte periode 2 keer licht ongesteld en dan blijft de ongesteldheid zo weer een week of 6 weg. Verder ben ik al maanden onverklaarbaar moe en voel ik mij lusteloos. Wel heb ik veel minder hoofdpijnklachten dan met de combinatiepil (estradiol levonorgestrel) en nauwelijks last van vaginale ongemakken. Ik ben van plan om binnenkort te stoppen met deze pil, mede omdat ik weer zwanger wil worden. Ik ben heel benieuwd of mijn vermoeidheid dan minder wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

29 December 2015

Bij mij werkt deze pil perfect, eigenlijk vanaf het begin al. Eerst met borstvoeding, nu zonder. Geen last van een verminderd libido o.i.d.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

28 July 2015

Ik ben deze pil gaan gebruiken i.v.m. migraine. Vanaf de 2de dag dagelijks menstruatie gehad en heel veel hoofdpijn, migraine en spierpijn. Ook erg moe en geen libido. Ik ga hier niet mee door.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

19 July 2015

Ik ben op zich wel tevreden. Alleen lijk ik nu toch een cyclus te hebben met deze pil en ook een aantal keer een eisprong bemerkt. Ik heb geen migraine meer door deze pil. Wel verminderd libido ten opzichte van pilvrij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

18 May 2015

Ik heb endometriose. Eerder gebruikte ik andere medicijnen maar mijn klachten bleven bestaan. Sinds ik Cerazette gebruik, zijn mijn klachten verdwenen. Ik heb geen pijn meer en de endometriose is weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

21 April 2015

Ik ben met deze pil 21 dagen na mijn bevalling begonnen. Ik ben 27-11-14 bevallen en ben begonnen op 18-12-14 met de pil. In Januari nog een laatste keer ongesteld geweest en tot nu toe heb ik nog geen menstruatie gehad! Ik heb wel wat vaker hoofdpijn, maar verder ben ik tevreden over deze pil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

26 January 2015

Zeer pijnlijke heftige menstruatie met veel grote stolsels. Ook de dag voor de menstruatie heftige pijn in mijn linker onderbuik met uitstraling linkerbeen. Vanaf t begin een lichte hoofdpijn gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

17 December 2014

Groter hongergevoel. Pijn in de buik. Pijn aan de borststreek. Verlaagd/tot helemaal geen libido.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

DESOGESTREL ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 0,075MG

8 September 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Klachten namen toe i.p.v. af met alle akelige gevolgen van dien!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CERAZETTE TABLET OMHULD 0,075MG

30 July 2014

Begonnen met cerazette na twee jaar zonder pil. Zonder pil altijd 4 dagen ongesteld. Met cerazette een maand geleden begonnen en de afgelopen twee weken alleen maar bloedingen. Wellicht omdat ik niet precies genoeg ben met het tijdstip van inname. Hier let ik nu extra goed op en hopelijk gaat het dan beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel