Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

11 november 2017

Mei 2015 begonnen met slikken, juni gestopt met roken.... persoonlijkheid totaal veranderd in negatieve zin....depressief, moe, zwartgallig.....jan 2016 wilde m’n vrouw scheiden na 25 jaar.....juni gescheiden.... nov 2016 weer begonnen met roken....na 2 jaar begint alles weer wat positiever te worden... wat een rotzooi!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

30 september 2017

Ben nu op dag 10, rook iets minder, maar sneller klaar met mijn peuk. Smaakt steeds viezer en na een paar halen alweer klaar. Enige bijwerking bij mij is hele rare dromen, minimaal 2 per nacht en word daar wakker van. Nachtrust is een stuk minder. Heb goede hoop om definitief te stoppen door Champix i.c.m stoptober

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

12 september 2017

Ben er mee moeten stoppen.weende dag in dag uit depressief gevoel herkende mezelf niet meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

4 september 2017

Mijn man neemt dat ook 2 de doos misselijk Nachtmerries pierpijnen maagpijn hoofdpijn moe depressies agressief totaal veranderd gedraag. Heeft zelfs van mij weggelopen en schreef Afscheidsbrief. Gelukkig teruggekomen. Nu 2 dagen gestopt. Vreselijk medicijn. Ik zou zeggen afblijven

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

2 september 2017

Mijn inmiddels ex partner is in de zomer van 2016 begonnen met de pillen en kwam daarna met de mededeling dat hij het niet meer zag zitten met mij. We waren 15 jaar samen. Hij zag niet de link met de Champix en heeft dat doorgeslikt (half jaar half pilletje) de dokter schreef het gewoon voor. In januari hield hij het niet langer en heeft mij gezegd dat het definitief voor bij is. Hij heeft de relatie verbroken omdat hij volgens eigen zeggen niet meer kon. Hij zegt nog steeds dat het niets met de pillen te maken heeft. Hij is nu wel gestopt met slikken, rookt weer en voelt zich nog steeds slecht. Niet aan beginnen!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

3 augustus 2017

Heel blij met Champix. Sinds 6 maart al gestopt met roken. Helaas wel bijwerkingen gehad. De eerste 3 dagen bij het slikken van de 1mg pil, in de ochtend heel erg misselijk en 10 minuten na het innemen, moest ik overgeven. Daarna niet meer over gegeven maar wel steeds net aan, heel veel moeite moeten doen om het binnen te houden. Dit heb ik anderhalve maand volgehouden en toen trok ik het niet meer. Toen gestopt met de ochtend pil en alleen die in de avond voordat ik naar bed ging geslikt en dat werkte prima!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

3 mei 2017

Het is weer gelukt en nu nooit meer doen...Ik was 5 jaar geleden gestopt met champix. Ik rookte toen 18 jaar. Na 3 dagen champix kon ik geen sigaret meer opsteken. Idd de eerste maand was ik was duizelig en beetje agressief.nu rookte ik weer een half jaar geprobeerd met kauwgom maar dat was geen succes. Dus weer aan de champix..raar maar met champix smaakte mijn sigaretje nog lekkerder. Na 5 dagen dacht ik ojee het werkt niet. Maar vanaf de 6de dag boeide mij een hele sigaret niet meer en vervolgens maakte ik hem dan uit. Dit werd steeds minder 3 hijsen en klaar. De tussenpozens werden ook langer. En na 9 dagen hoefde het niet meer. . Klaar ermee. Soms wil ik echt nog wel effe 1 hijsje proberen. Dat moment duurt maar even en wordt steeds minder. Ik zeg....Nooit maar dan ook nooit meer doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

30 maart 2017

Vandaag dag 13 van de Champix, op dag 11 gestopt met roken. Heel erg misselijk in de ochtend na inname (overgeven) en vooral ontzettend labiel: huilen huilen huilen, onredelijk zijn, woede uitbarstingen en nerveus. Daarom juist de gedachte naar een sigaret continue. Moeilijk in slaap komen en niet goed doorslapen. Hoofdpijn gedurende de dag. Al met al erg veel last van de bijwerkingen. Het verlangen naar een sigaret is er, maar de sigaretten smaakten de laatste 3 dagen dat ik rookte niet meer lekker. Dus ik probeer het ditmaal echt te laten. Ik wil niet nog een keer door de Champix hel. Volgende week afspraak dokter om navraag te doen of ik eerder dan 3mnd met dit middel kan stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

10 februari 2017

Wel gestopt met roken maar na 2 weken champix erge uitbraak psoriasis pustulosa waarvoor sterke hormoonzalfbehandeling en lichttherapie. Daar bij erge spierpijnen, peesontstekingen. Na 3 weken erg depressief, gedachten over "einde", paniekaanvallen. Nu, na ruim 5 weken, waarschijnlijk nierschade. De pijn van ontstoken gewrichten en pezen in vingers, pols, knieen, nek, rug, enkels bijna niet uit te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

1 februari 2017

Ben nu bezig met mijn opvolgers, niet roken gaat goed, maar voel mij erg down, heb nergens zin in, hopelijk gaat dit snel voorbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

23 januari 2017

Nu 5 dagen gestopt met roken door Champix. Ik heb het soms nog moeilijk, maar dit ligt aan de gewoonte, niet aan de nicotine die ik mis. En ja, ook ik heb last van sommige bijwerkingen. Na het innemen van het het tablet word ik moe en een beetje misselijk. Daarnaast heb ik last van winderigheid. Al met al, liever even deze bijwerkingen dan nog steeds roken. Ik hou vol. Eindelijk van die gemene staafjes af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

19 januari 2017

Ik heb champix gebruikt. Begonnen zoals stond op verpakking. Na 5 dagen gestopt met roken, nadat ik er misselijk van werd. Ook werd ik agressief van de tabletten en gleed weg in een depressie. Dus accuut gestopt, wat een zooi zeg. Nu 5 dagen zonder pillen en, ja ik kan wel weer beginnen met roken? Maar ja dan ben ik voor niets een week depressief geweest. Dus niet meer roken, nu 17 dagen al niet. Dus mensen, kom op, ook zonder die vieze tabletten kunnen we het.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

14 januari 2017

Ik ben sinds begin januari begonnen met champix. Half januari om 9u30 mijn laatste sigaret gerookt omdat ik er kotsmisselijk van werd. Nu ben ik er wel van overtuigd dat het vooral de wilskracht is die het zal moeten doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

2 november 2016

Pas na het lezen van ervaringen van anderen, is het mij duidelijk. Ik ben nu 130 dagen gestopt met roken (pakje per dag) met behulp van Champix. Na vier weken gebruik begon ik mezelf te verliezen. De nachtmerries en de onrust waren nog wel te handelen. Ik schrok meer van mijn eigen gedrag. Hartelijkheid is verdwenen, ben erg op mezelf, emotioneel, snel geïrriteerd. Ik ben daarom na zes weken gestopt met Champix in de hoop dat de bijverschijnselen weg zouden gaan. Maar ook bij mij werd het ondanks het stoppen de afgelopen maanden erger. Ik functioneer niet meer. Mijn man geeft mij nog ruimte, maar ik zie dat zijn grens bijna bereikt is. Voor de kinderen ben ik niet gezellig meer. Ik functioneer half. Afgelopen week ben ik radeloos naar de huisarts gegaan. Ik ga echt helemaal aan mezelf voorbij. Bloed geprikt. Niets aan de hand en dus volgende week donderdag een afspraak bij de psycholoog. Zij mag ter voorbereiding op ons gesprek gaan googelen naar de gevolgen van het gebruik van Champix. Wellicht ten overvloede: ik ben 44 en zie mezelf als een stabiele en krachtige vrouw. Ik heb nog nooit last gehad van ongezonde stress of depressies.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

18 september 2016

Ik ben met de hulp van champix, gestopt met sigaretten en shag te roken sedert 14 aug. En sinds 25 sept. ook gestopt met de E-sigaret. Ik heb GEEN behoefte meer aan deze rotzooi. Er is alleen 1 probleem die ik heb, dagelijks ben ik misselijk. Al heb ik van te voren gegeten, misselijkheid gaat niet weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

18 september 2016

Champix helpt bij mij goed, er is alleen 1 probleem, sinds 14 dagen heb ik last van misselijkheid en dat houd bijna de hele dag aan. Ik ben wel gestopt met roken en gebruik van E-sigaret. Maak morgen een afspraak met mijn huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

6 september 2016

Na het innemen van Champix de vervolgpillen van 1 mg depressief en erg verdrietig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

26 augustus 2016

Voor de 2e keer champix geslikt, na 1 maand veel last van depressieve gevoelens, erg onrustig, dromen soms vreselijk maar als het alleen de dromen zouden zijn geweest was ik nooit gestopt met champix. Toch helpt champix mij niet van het roken af, de beginfase ging altijd makkelijk maar na een aantal weken word je naar en erg somber, depressief zelfs nu ga ik me aanmelden voor de rookpoli, misschien met behulp van pleisters. Voor mij geen champix meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

5 augustus 2016

Na 7 weken dit middel gebruikt te hebben, besloten te stoppen met het gebruik van dit middel. Voel me wegglijden in een depressie, ervaar met de dag meer onrust en heb iedere nacht de meest afschuwelijke dromen. Voel me net of ik een andere wereld leef. Wat een rotzooi dit spul. Kan me voorstellen dat er mensen zijn die in een psychose zijn geraakt. Die idiote dromen zijn toch niet normaal? Dit moet dus iets heel vervelends met je hersenactiviteit doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

16 april 2016

In het begin dacht ik te mooi om waar te zijn. Na 2 weken opgebouwd met de champix gestopt met roken. Wel slecht slapen en last van nachtmerries, maar toch. Na een maand kwam ik in een angstpsychose terecht (paniekaanvallen, hevige onrust, tremor, overgeven, diarree, huilen en depressief). Op advies van de huisarts gelijk gestopt met champix. Twee weken geleden gestopt, heb goede dagen maar ook nog terugvallen die ik opvang met oxazepam. Wat een rotzooi,volgens mij kan je dan nog beter blijven roken. Dit wens je niemand toe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

11 april 2016

Ook ik hoorde heel veel over Champix. Veel over gelezen en de negatieve ervaringen een beetje aan mijn laars gelapt. Binnen 14 dagen gestopt en inderdaad ook bij mij ging het vrij gemakkelijk. Wel misselijk maar dat had ik er voor over en maakte het stoppen makkelijker. Al in de tweede week begon ik me down te voelen en reageerde ik al anders volgens mijn vriend. Toch volhouden zodat je niet alsnog naar die sigaret reikt. Na 6 tot 7 weken Champix te hebben geslikt was ik nog maar een schimp van mezelf. Huilen, down, vlak, paniek en onrust. Alles wisselde elkaar af. Op 28 maart gestopt en daarna ging het bergafwaarts. Nu onder behandeling van de psycholoog. Hopelijk ga ik me snel beter voelen want dit gevoel is niet vol te houden. Voor mij nooit meer Champix.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

1 maart 2016

Ik had al verschillende stoppogingen ondernomen maar het mocht helaas niet baten. Jammer genoeg lukte het me niet op eigen houtje. Een vriendin van me vertelde me over Champix, zij was er pas mee gestart en na 2 weken al helemaal gestopt met roken. Klonk als een wondermiddel. Na veel van deze sites te hebben bezocht en veel recensies te hebben gelezen over de champix kuur besloot ik een afspraak te maken met de huisarts. Ik dacht dat ik enthousiast was over de kuur, nou, mijn dokter nog meer. Natuurlijk informeerde ze me ook over de eventuele negatieve bijwerkingen, maar dit had ik zelf ook gelezen op verschillende sites. Ik kreeg het middel dan ook gemakkelijk voorgeschreven en startte met de kuur. Ik kan er niet onderuit. Het was inderdaad een wondermiddel. Ook ik was na ongeveer 14 dagen gestopt met roken (zonder slag of stoot, het ging zó makkelijk)! Na 8/9 weken Champix te hebben geslikt begon ik me meer en meer neerslachtig te voelen. Ik transformeerde langzaam aan in een zombie (understatement!). Ik had nergens zin meer in, kreeg niks meer uit m'n vingers. Mijn vriend zei op een gegeven moment "Alsjeblieft, stop met die rotzooi. Je bent jezelf niet meer." Ik luisterde en stopte met de Champix. Nu zal het snel weer beter gaan dacht ik. Helaas, het werd alleen maar erger en erger. Ik heb me nog NOOIT zo ellendig, diep ongelukkig en depressief gevoeld. Ik kreeg erg nare gedachte en huilde veel. Ik was zo ongelooflijk ongelukkig. Het kon zo niet langer dus ik nam contact op met een psycholoog en vertelde het Champix verhaal en ja, ook zij was bekend met de verschijnselen van Champix. Na ongeveer 4 maanden begon ik me weer mezelf te voelen. Wat een rottige tijd heb ik van die ROTZOOI mee moeten maken. Eerlijk is eerlijk, ik ben inderdaad nooit meer begonnen met roken na het slikken van de kuur maar ik zou iedereen aan willen raden NOOIT met dit spul te beginnen. Doe het niet, doe het niet! Ook mijn huisarts zag een 'patroon' van mensen die de kuur zijn gaan slikken en met ernstige klachten te kampen hebben (gehad).Dus mensen, denk er goed overna voordat je je aan deze rommel waagt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

13 februari 2016

Ik ben nu 3 weken rookvrij maar wel 2 kilo erbij zonder te snoepen en met sport, gaat nog wat worden. 's Morgens erg misselijk na de tablet maar dat verdwijnt snel, ik hoop dat ik niet nog dikker word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

12 februari 2016

Na ruim 8 weken dit gebruikt te hebben, was ik 7 kilo aangekomen, hield vocht vast in handen, benen en gezicht en na 2 weken gestopt te zijn op advies van mijn huisarts, nog steeds geen verbetering en daarbij ook nog kortademig. Ik rook niet meer, maar heb er wel een bak ellende voor terug. Weet iemand hoe het kan duren voordat het middel uit je lichaam is?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHAMPIX TABLET FILMOMHULD 1MG

1 februari 2016

Op 30-12 begonnen met startersverpakking en aansluitend 2x 1mg per dag. Op 7-01 gestopt. Champix onderdrukte de heftige afkick niet. Vanaf 2e dag beter. Na aantal dagen merkte ik dat ik immuun werd voor prikkelingen van buitenaf en alleen maar knorrig reageerde naar anderen. Ik zat totaal in mezelf. Op 24-01 naar 2x 0,5mg gegaan. Dit werkt al een stuk beter. Op 01-02 wil ik naar nogmaals de helft en dan stoppen. Wat champix voor mij gedaan heeft? Door de beroerde periode heen geholpen maar ook laten kennismaken met de heftige bijwerking. Desalniettemin ben ik inmiddels bijna 4 weken gestopt en heb op een uitzondering na geen behoefte meer gehad om te roken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel