Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

CHLOORDIAZEPOXIDE PCH DRAGEE 25MG

24 July 2018

Na dat ik bijna de hele benzogroep heb mogen proberen van mijn dokter springt er 1 tablet uit en dat is Chloordiazepoxide 25mg 4x daags ( beter bekent als Librium) ben zeer positief, mijn angsten en paniek aanvallen zijn weg ben scherp en kan mij beter consenteren ik ben mens en dat al ruim 30 jaar, maar nu deze tabletten uit de handel zijn ben ik een wrak, er is geen plaats vervanger voor deze pil simpelweg omdat er geen tablet te vinden is met de stof Chloordiazepoxide vandaar doe ik een dringend beroep aan alle fabrikanten, groothandelaren en apothekers dit medicament voor alle gebruikers zo snel mogelijk weer op de markt terug te brengen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHLOORDIAZEPOXIDE PCH DRAGEE 25MG

15 June 2018

perfect voor mijn klachten. maar uit de handel hier nu. met vage leverings .is belachenlijk dat. het in duitsland en andere europa landen. volop vrekrijgbaar is. en hier niet , omdat het ziekenfons wel effe uitmaakt .of we ze krijgen.dus nu haal ik ze duur in duitsland. ik ga toch geen ander medicein gebruiken. omdat de fabriek ze niet kan maken. voor de prijs die de zorg verzekeraars willen uit geven. en de lijst met mediceinen . die op deze manier verdweinen word dagenlijks grooter. het is hier gewoon een bananen republiek aan het worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CHLOORDIAZEPOXIDE PCH DRAGEE 25MG

9 June 2018

Zoals ik al eerder schreef kreeg ik als plaats vervanger voor Chloordiazepoxide een medicijn wat Tranxene heet, dit medicijn slaat totaal niet aan bij mij vandaar dat ik niet begrijp dat de apothekers dit medicijn niet in het buitenland bestellen per saldo moeten wij zelf ervoor betalen want het word niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel