Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

13 October 2018

Een half uur na inname van één enkel tabletje last gekregen van ernstige oorsuizingen , deze zijn nu na 6 maanden nog steeds even erg en hebben een enorm zware impact op mijn levenskwaliteit, de werking van het medicijn was verder middelmatig tot redelijk , verschrikkelijk slecht medicijn …

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 5MG

19 March 2018

Helaas gaf dit middel mij niet de erectie terug welke ik na een prostaat verwijdering ben kwijtgeraakt. Poging twee wordt nu ondernomen met het Viagra-achtige Sildenafil. De ervaringen zal ik wederom delen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 5MG

26 November 2017

2 glaasjes witte wijn en dan werkt het niet echt, werkt het zelfs niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

8 January 2017

In tegenstelling tot Viagra (merk en generiek) werkt dit middel bijna 2 dagen lang tegen erectie problemen. Ik ervaar bij dit product geen bijwerkingen. Tip: Let extra op het gebruik van alcohol aangezien de werking 2 dagen is. Dit middel kan met alcohol stevige buikpijn veroorzaken. Ook als de alcohol 1 dag na inname wordt gedronken. Nadeel: bij mijn Apotheek betaal ik ongeveer 17,50 euro per pil tegen 5 euro per generieke Viagra.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

3 January 2017

Een paar uur na inname van 20 mg cialis van cipla, oorsuizen, spanning in het hoofd. Kon niet slapen door het oorsuizen. Volgende dag naar de huisdokter geweest. Doorverwezen naar KNO arts. Gehoorverlies geconstateerd. En de mededeling dat ik ermee moet leren leven. Ik heb slaaptabletten gekregen. Na een jaar werd het dragelijker nadat ik minder koffie en kunstmatige suiker ging gebruiken. Nu twee jaar later is het bijna is er nu wel mee te leven. Als ik veel koffie gebruik (6 kopjes) dan komt het weer op. Het gaat dan langzaam weer terug als ik stop. Het is belangrijk dat je goed slaapt (slaappillen) in het begin. Anders is het niet vol te houden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Cialis 10 Mg

17 September 2016

De eerste keer een hele genomen. Na een half uur kreeg ik een rood hoofd als een tomaat en begon zelfs warmte te geven. Pil werkt daar is niks van te zeggen. Het rode hoofd heb 48 uur gehad tevens een heet hoofd. Nu neem ik een halve en heb nergens last van en een top avond. De dagen erna werkt het nog iets na, maar je hebt er geen last van terwijl bij een hele was ik de gehele week "lastig ".

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

11 February 2016

1 enkele tablet van 10mg was genoeg voor stevige bijwerkingen: hoofdpijn, gezwollen sinussen, verminderd gehoor, duizeligheid en oorsuizen. Alle bijwerkingen verdwenen na zo'n 72 uur samen met de werkzaamheid van het produkt, behalve het oorsuizen dat na een maand opgelopen schade van blijvende aard blijkt te zijn. Deze veroorzaakte schade weegt niet op tegen de voordelen van tadalafil en na die ene tablet ging alles de vuilbak in. Een afrader dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

23 January 2016

Eerst keer 10mg en daarna keertje 20mg gebruikt. Wel enig effect, maar na minder dan 10 min, weer weg. Helaas het werkt niet bij mij. Geen bijwerkingen geconstateerd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

28 June 2015

Slik sinds anderhalf jaar nu en dan een half tabletje van 10 mg. Sinds die tijd ook regelmatig last van oorsuizingen maar nooit de link met Cialis gelegd. Vorige week naar de huisarts geweest voor het inmiddels onophoudelijk oorsuizen en slechter horen. Volgens de huisarts mogelijk vocht achter het trommelvlies.. Hiervoor neusdruppels voorgeschreven gekregen. Bij dit consult ook maar direct een herhalingsrecept voor Cialis gekregen. Gisteravond maar weer eens een half tabletje Cialis geslikt en vrijwel direct daarna nam het oorsuizen nog verder toe. Tot mijn grote schrik lees ik nu dat ik tot de groep mannen behoor die door het "wondermiddel" Cialis, met Tinnitus en zwakke erecties door het leven zal moeten. Ik begrijp ook niet dat mijn huisarts deze link niet heeft gelegd, hij heeft mij morgen wat uit te leggen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

2 January 2015

eergisteren genomen , deze ochtend nog werkzaam ! Voel me terug 20 !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 5MG

CIALIS TABLET FILMOMHULD 5MG

23 August 2014

Uitstekend effect, sterke erectie. Helemaal geen last van bijwerkingen. Ik hoop dat Cialis langdurig effectief blijft !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

8 May 2014

Ik beperk het gebruik tot 1 tablet,meestal op vrijdagavond. Werkt tot wel 36 uur na het innemen. Bijwerking beperkt tot licht blozen. Dus positieve ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

6 May 2014

Vind het een uitkomst voor mij. Ben hartpatiënt en door medicatie heb ik erectie problemen , maar Cialis helpt me om weer heerlijk te vrijen en te genieten. En mijn vrouwke is er ook erg blij mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 5MG

27 March 2014

Zeer pijnlijke en rode ogen. Huiduitslag. Wel een stijve penis wanneer nodig was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

18 January 2014

Prima spul, geen halve nemen: gewoon de 20 mg. En binnen enkele uren goede sex, zelfs meerdere keren in 24 uur. Met een makkelijke partner die helpt, kan een 3e ook. Geen last van bijwerking, beetje spierpijn, wel blozen en rode ogen: binnen 36 uur weer weg. Maar wat een prijs zeg!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

16 January 2014

Heb dit ingenomen en de volgende ochtend oorsuizen aan overgehouden. Nu 6 dagen later nog geen verbetering. Huisarts, zegt dat het niet door cialis kan komen. Volgens de bijsluiter is dit wel een bijwerking. Volgens research op het internet blijkt dat dit soort klachten niet meer overgaan (tinnitus)!!. Ik kan er s'avonds niet van slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

7 January 2014

Prima medicijn, alleen duur dus ik gebruik alleen de helft per keer. Geen bijwerkingen en de werking is echt lang. Niet dat hij stijf blijft, maar een kleine prikkel is genoeg en weer "last" van een ODOL.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 20MG

2 January 2014

Steken op het hart. Oorsuizen en gehoor sterk verminderd. Word niet beter als ik stop. Ook mijn ogen zijn volgens oogarts prima maar ik zie continu wazig. Ik wist dit niet dat dit kon gebeuren. Ik ben 41 jaar oud.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

CIALIS TABLET FILMOMHULD 10MG

31 October 2013

Positief, geen bijwerkingen ervaren, langdurig werkzaam met positief effect, natuurlijk medicijn geen tijdsprobleem zoals bij Viagra.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel