Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

26 July 2021

Ik halveer deze. Ik heb er wel baat bij maar krijg lichamelijke klachten. Zoals buik en darmklachten smorgens. Zeer ernstige pijn en verlammend gevoel smorgens in mijn armen en benen. Bloeddoorloop. Ik ben er mee moeten stoppen helaas. Want psygisch gezien was het net dat kleine beetje afvlakking van eindeloos piekeren wat ik nodig heb. Maar is lichamelijk niet te doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

6 March 2021

Het werkt goed, maakt me wat laconiek over dingen waar ik me anders zorgen over maak. Geen bijwerkingen, behalve dat ik ook wat laconiek ben met bijvoorbeeld een kaasschaaf gebruiken. Dan let ik te weinig op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

8 September 2020

Vorig jaar oktober begonnen met dit medicijn. 6 weken doorzetten met het beginning ermee. Overal qua bijwerkingen had ik last. Tja...vette Pech!Maar na een tijdje verdwenen de meeste paniekaanvallen. Nu heb ik therapieën erbij en men komt niet door mijn zelf gecreëerde veilige bubbel. Ik ken geen emoties meer enz....van 30 mg gezakt naar 20. Enkele weken later naar 10.... de 10mg ervaring is niet te doen. Ben nu gestopt....pffft heavy. Maar voel weer dingen...kan weer huilen enz. Heerlijk! De verschijnselen van het stoppen verschilt per dag. Wel last van duizeligheid soms misselijk...nu is het dag 4 helemaal zonder. Nu ik alles lees van iedreen vraag ik me af of ik morgen de huisarts ga bellen. Wil zo graag ermee stoppen..Nogmaals het werkte goed voor me. Geduld is de key. Succes, stay save!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

6 February 2020

Na een paar weken ben ik stukken beter geworden !.., voel me weer als vanouds !.., daardoor een paar kilo aangekomen wat ook nodig was.., ben op m'n gemak.., durf weer tussen de mensen (bijv: boodschappen doen)heb goede moed voor de toekomst, heb de neuroloog verteld dat het voor mij een "tover-oftewel wonder-pilletje" is ! Gr, Bert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

31 January 2020

Deed redelijk wat het moest doen, maar heeft wel tinnitus veroorzaakt helaas.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

24 May 2019

In de eerste twee weken bijwerkingen v droge mond.. vervolgens heftige maag/darm klachten en geen eetlust meer..m.n misselijk. Week later hield ik vocht vast m.n in onderlichaam. Verschil v 9 kilo s'ochtends en s'avonds. Toen uiteindelijk bij internist gekomen en top op heden geen andere verklaring dan bijwerking van AD alwaar ik na begin klachten mee gestopt ben. Alle klachten leken op de verschijnselen bij een tropisch virus.Op dit moment( eind mei) nog steeds duizeligheidsklachten. Gestopt eind mrt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

26 September 2018

Jaren tot volle tevredenheid Actavis Citalopram 20 mg. gebruikt. Na (ongevraagde) overgang naar Aurobindo: hoofdpijn, darmklachten, nervositeit, moeilijk kunnen concentreren. Bovendien, de depressieve klachten waarvoor ik dit medicijn gebruik keren terug. Na anderhalve week dus gestopt met Aurobindo en bij huisarts vervangend merk aangevraagd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

21 August 2018

Ik heb anderhalf jaar Citalopram Actavis 20MG gebruikt zonder problemen. Dat merk is blijkbaar overgenomen door Aurobindo, en de appotheek heeft mij zonder dit aan mij te melden overgezet op Citalopram Aurobindo. Ze zeggen dan "dit is precies hetzelfde", als ik er naar vraag. Maar dit is niet waar. het heeft wel dezelfde werkzame stof, maar heel andere hulpstoffen. Hierdoor kreeg ik ontzettende ontwenningsverscijnselen. Mijn depressiviteit, met daarbij automutilatie en suicidale gedachten, kwamen binnen anderhalve week dat ik op dit medicijn ben overgestapt weer terug. Ik ben direct gestopt met dit medicijn, en nu overgestapt op Citalopram Mylan 20 mg, wat wel werkt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM AUROBINDO TABLET OMHULD 20MG

8 August 2018

Sinds Citalopram activis is overgestapt naar Citalopram aurobindo heb ik zware ontrekkingsverschijnselen (afkick) Hoe kan dit zomaar zonder dat t even vermeld wordt dat dit heel anders werkt met andere hulpstoffen erin waardoor de sterkte afneemt ? Ik heb hartkloppingen heb hoofdpijn ben depressief down duizelig emotioneel !! Wat n verschil met de activis!! Lekker gevaarlijk ook !! Nu moet ik over op de Sandoz nou top ????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel