Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

CITALOPRAM MYLAN TABLET OMHULD 40MG

24 July 2020

Al jaren Citalopram van Sandoz en ineens krijg van de apotheek het merk Mylan mee. Ik vind het vervelend. Maar wil het het voordeel van de twijfel geven. Maar na 14 dagen gebruik voel ik me erg slecht. Terneergeslagen, somber en de wil om te leven is ver te zoeken. Contact opgenomen met hulpverlener om zo gauw mogelijk mijn eigen vertrouwde Sandoz tabletten weer terug te krijgen. Vind dat een apotheek mensen wel beter mag informeren wanneer er van merk gewisseld word. Met de anticonceptiepil is dit ook al eens misgegaan doordat ze op een ander merk overgingen. Ik ben daar blijkbaar erg gevoelig voor....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM MYLAN TABLET OMHULD 40MG

26 April 2016

Ik gebruik al lang citalopram (ook van andere merken), maar die van Mylan vielen erg slecht: ik voelde me vreemd, raar in mijn hoofd, niet lekker in mijn vel en veel last van brandend maagzuur. Wil dit merk dus absoluut niet meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CITALOPRAM MYLAN TABLET OMHULD 40MG

21 February 2015

Wisselwerking met Strumazol! Als de internist niet zo alert was geweest, was het dodelijk afgelopen! Want deze wisselwerking staat NIET in de bijsluiter! ! Doordat ik 6 uur op de spoedeisende hulp heb gelegen is mijn Internist gaan elimineren en mij gaan vergelijken met andere patiënten. Zo is ze er achter gekomen dat ik als enige deze combinatie medicijnen gebruik en ook als enige dus die klachten had. Moet nu afbouwen want door in één keer te stoppen zou ik ontwenningsverschijnselen krijgen. Er wordt nu koortsig gezocht naar een andere oplossing omdat ik beide medicijnen nodig heb. Zit thuis omdat mijn lichaam niet meer te vertrouwen is. Hij stopt met functioneren. Dit is zo verschrikkelijk! Ik zit in de hel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel