Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

10 January 2021

Na 4 dagen 4x300mg zonder problemen kreeg ik op dag 5 na elke inname ernstige buikpijn en pijn in slokdarm. Zakt na een uur af

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

25 March 2019

Uitslag minder eetlust niks smaakt meer En veel buikpijn vandaag terug arts geweest krijg ik hem nog een week voorgeschreven deze voorgeschreven ivm twee zoals hij het noemt beestjes die gevonden zijn in de wond na voorste kruisband operatie hoop dat het snel gaat helpen de wond was eerst mooi genezen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

20 January 2019

Gekregen voor wondroos. Na een aantal dagen zware irritatie van de slokdarm. Slikken is erg pijnlijk en ik ben erg misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

7 March 2017

Huiduitslag net mazelen, na slikken hele dag misselijk en vol gevoel. En nu 3 dagen na stoppen nog last van gevoel of er eten verkeerd in mijn slokdarm zit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

21 January 2017

Een infectie aan mijn kies leidde tot een hevige streptokokkeninfectie in mijn knie (met Hemi prothese) waarop knie opengemaakt werd door orthopedisch chirurg en werd gespoeld. Eerst behandeling met benzylpenicilline via infuus, daarna 6 weken 3x per dag 600mg Clindamycine kuur. Weinig vervelende bijwerkingen behalve vermoeidheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

17 December 2016

Meteen na elke inname buikpijn. Deze nam af door wat te eten. Inname 7.00-15.00-23.00 maakt dat je niet aan je rust toekomt. Zwelling dus de pijn nam pas na 1.5 dag af. Ontlasting werd na 1 dag slapper. Je zweet gaat stinken. Na 5 dagen een enorme diarree en een pijnlijke mond. In overleg tandarts direct gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

29 June 2016

Ik krijg sinds het gebruik en ook erna enorme jeuk overal, zodra ik krab wordt mijn huid ook vuurrood. Dit trekt langzaamaan weer weg, maar de jeuk blijft over mijn hele lichaam, kan er niet van slapen. Iemand anders hier ook ervaring mee? En enig idee hoelang dit aanhoudt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

26 August 2015

Gewichtsverlies, extreme vermoeidheid. Na 3 weken stoppen met slikken dan ook echt last van beroerdheid, misselijk, kokhalzen. Prima middel voor de rest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

23 July 2015

Darmklachten en bij beƫindiging kuur, rode uitslag pukkels, dit resulteerde in rood worden van hoofd tot aan voeten en enorme jeuk, waar ik niet van kon slapen. Leuk dit op vakantie:-( Van de huisdokter antihistamine tabletten gekregen, na 5 dagen nog jeuk aan mijn enkels en nog steeds vlekken over het hele lichaam, weer antihistamine tabletten gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

23 June 2015

Bij het aanbreken van de tijd om in te nemen word ik al misselijk. Constant de gehele dag de smaak alsof ik paracetamol gebruik als kauwgum. Heb het nodig anders was ik direct gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

17 December 2014

De enige klacht, maar wel een vrij nare, die ik had was dat het voelde alsof mijn slokdarm vernauwd was en in brand stond. Van mijn keel tot aan mijn maag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

5 August 2014

Na een behandeling bij de kaakchrirurg deze kuur meegekregen. Direct na het gebruik van de 1e capsule een heftige pijn in mn slokdarm. Toch de 2e capusule ingenomen en de nacht wakker gelegen van de pijn in mn slokdarm. De ochtend mn huisarts gebeld en nieuwe kuur gekregen. Waardeloos medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

27 June 2014

KUUR VAN 10 DAGEN. DE EERSTE 5 DAGEN HEEL VEEL LAST GEHAD BIJ SLIKKEN.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CLINDAMYCINE SANDOZ CAPSULE 300MG

10 April 2014

Effectief bij gebruik voor nagelbedontsteking, en besmetting met staphyllococcus aureum. Wel vermoeid, lichte diarree, en wakker worden met vieze smaak in de mond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel