Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

15 May 2018

Werkt effectief echter de bijwerking van verlies van accommodatievermogen van de ogen. Oog de subjectieve waarneming, het zien veranderde. Ermee gestopt in overleg met de huisarts en een ander preparaat proberen.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

20 June 2015

Combodart moet verboden worden. Er liggen in de bejaardentehuizen en er buiten heel veel mannen haast de hele dag op bed. Hier ligt een taak voor de zorgverzekeraar de urologen te verplichten veel meer operaties uit te voeren. Er lopen patiƫnten die al 10 j of langer bezig zijn, schandelijk, als ze meer opereren wordt de wachtkammer leger en alleen door de medicijnen ze willen die wachtkammer volhouden en alleen om geld.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

21 February 2014

Ik kreeg een enorme pijn in mijn rechter borst na 2 jaar gebruikt te hebben een grote harde schijf onder de tepel na diverse onderzoeken bij de chirurg daarna plastisch chirurg die mij de vraag stelde of ik een middel gebruikte voor de prostaat ik zei ja combodart en toen ben ik heel goed de gebruiksaanwijzing gaan lezen en ja hoor daar stond een bijwerking dat het een borstklier vergroting geeft bij 99% van de mannen. Hierop heb ik een afspraak gemaakt met de uroloog en toen moest ik onmiddellijk stopen met combodart, nu gebruik ik tamsulosine hci retard 0,4 mg pch en na 6 weken gebruik was de borstklier vergroting verdwenen. PS: ik kon zelfs de gordel in de auto niet verdragen zo'n enorme pijn had ik.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

11 September 2013

Rare gevoelens en sensaties in mijn hele lijf als prikken, steken, trillingen, licht gevoel in het hoofd, erg verkouden.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

2 January 2013

Onlnags medicijnen voorgeschreven gekregen van de Uroloog, met de naam Combodart en met het recept naar de apotheek in Hoorn. Ter plaatse kreeg ik geen Combodart, maar DUODART, wat volgens de apotheker hetzelfde zou zijn. Bij thuiskomst bleek dat zowel de buitendoos, het potje met capsules, evenals de bijsluiter in een taal waren met cyrilische leestekens, zoals men gebruikt in de Orthodoxe landen, als Rusland en Griekenland. Ik kan dus niets lezen over gebruik, bijwerkingen, etc.

COMBODART CAPSULE 0,5/ 0,4MG

22 January 2012

Ik krijg na ongeveer een uur na inname een duizelig gevoel en mijn RR daalt naar 100/60 zo'n beetje. Ik neem mijn medicijn in 's morgens na mijn ontbijt. Vraag:mag ik het ook innemen, tegen de tijd dat ik naar bed ga?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel