Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

CORTIMENT TABLET MVA 9MG

4 August 2022

Ik ben in 2 weken tijd 10 kilo aan vocht aangekomen en kreeg ook bij deze medicatie het volle maan gezicht, ondanks 80 mg furosemide erbij. Volgens de artsen in het ziekenhuis is dit de beste medicatie om mijn AIH onder controle te houden, maar dat geloof ik dus echt niet.

CORTIMENT TABLET MVA 9MG

18 July 2022

Door dit medicijn voel ik mij vreselijk ziek. Ik heb al jaren oncontroleerbare, zeer pijnlijke spierkrampen vanwege FNS en PTSS, door het gebruik van Cortiment zijn deze klachten enorm verergerd. Daarbij voel ik mij lam gelegd, vreselijk moe, zeer pijnlijke ogen met weinig zicht, misselijk, hartkloppingen, slaap ik zeer slecht, ervaar ik grote onrust, en heb ik geen concentratie. Ik durf niet te stoppen omdat de darmontsteking moet genezen, en ik geen advies kan vragen aan de MDL-arts. Vanwege de lange wachtlijst heb ik deze arts nog niet gezien.

CORTIMENT TABLET MVA 9MG

27 March 2018

Vanaf het begin toenemende rugpijn met pijnlijke spierspasmen. Na 5 weken is de pijn niet meer te harden; iedere beweging doet pijn. De MDL-arts zegt dat dit niet van de Cortiment kan komen! Ik wil er mee stoppen, aangezien de darmontsteking wel over is.

CORTIMENT TABLET MVA 9MG

4 January 2017

Druk op de borst, nerveus, wazig, vlekjes in zichtveld, rusteloos gevoel in lichaam.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel