Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 20mg

4 October 2018

Sinds Junie slik ik Rovuvatatine 20, maar na drie maanden gestopt vanwege spierpijn in onderrug en benen. Ik kan bijna mijn bed niet uitkomen. Weer begonnen met Atorvastatine waar ik nooit bijwerkingen van had. Hopelijk

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 20MG

2 June 2017

Sluipend kwamen de spierpijnklachten in mijn schouders en nek. Ik dacht dat het aan stress lag maar de pijn werd steeds erger. De spieren in mijn nek verkrampte helemaal, voelden aan als keiharde kabels. Hierdoor zo'n hoge druk mijn hoofd dat het voelde alsof die uit elkaar wil barsten. Daarbij ook zo'n licht gevoel alsof je flauw gaat vallen. Gelukkig iemand gesproken met een zelfde soort klachten. Gelijk gestopt . De ergste pijn trok na vier dagen al weg en het gaat steeds beter. Ik ben overgestapt op Rode rijst gist met Q10. Over 2 maand laat ik bloedprikken en kijk wel wat het voor me doet. Maar Crestor nooit meer.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 20MG

2 February 2017

Ik gebruik dit medicijn al bijna 2 jaar, sinds een paar maanden een slap rechtbeen, vooral de spieren aan het scheenbeen. In de nacht vaak een prikkelend gevoel in die spieren, een zeurige pijn. Soms als ik loop denk dat ik door mijn been zal gaan. Ben vooral als ik in de avond rustig ga zitten, meteen in slaap, ook al staat mijn favoriete tv programma aan, na een 10 min. dan weer wakker. In mijn slaap heb ik altijd dromen. Ik ga met deze klachten mijn huisarts bellen.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 20MG

2 November 2016

Sinds kort dit medicijn. Het lijkt of je al gehele conditie er op achteruit gaat. 's Morgens moeite uit bed te komen. Spierpijn, moe lamlendig gevoel. Of het aan het medicijn ligt, durf ik niet te zeggen. Maar als ik de verhalen lees is het wel herkenbaar.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel