Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

25 oktober 2017

6 Maanden geleden werd de dosis simvastatine verhoogd (10 naar 20mg). Ben indertijd ook ’s avonds gaan slikken na vijftal jaren ’s ochtends te hebben geslikt. Resultaten dramatisch. Depressief, lusteloos, spierpijnen, prikkelbaar en meer. Dosis verlaagd na 2 maanden, dat ging beter. Weer geprobeerd, weer slechte resultaten en uiteindelijk op rosuvastatine (5mg) overgestapt. Dat leek goed te gaan, maar na een paar weken toch ook weer dezelfde maar ook andere klachten (waaronder een lage bromtoon in één oor). Ga zeker een poging wagen om de medicatie weer ’s ochtends te nemen (nooit last gehad van bijwerkingen…).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

4 oktober 2017

Ik heb geen idee of ik meteen bijwerkingen kreeg. Maar ik ben in 2014 begonnen met Crestor 5mg. Vooral het laatst jaar ging het steeds slechter met me. Hoofdpijn, alles vast. Op een gegeven moment ging ik één keer per maand naar de kraker, ik kreeg een onderzoek naar slijtage in de nek, ik slikte op het laatst 4 paracetamols per dag om het een beetje redelijk te houden, terwijl ik wel veel bewoog. Ik fiets grote afstanden en loop ook regelmatig een ruim 10 kilometer. Op een moment viel het kwartje, het zijn de cholesterol pillen. Ik ben hier 2 weken mee gestopt en ik voel me weer mens. Vandaag heb ik Ezetrol gekregen. Ik ben benieuwd en zal nu alerter zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

25 september 2017

Ben onzeker over dit geneesmiddel. Neem het in combinatie met enkele andere dingen, maar moest owv ingreep crestor verhogen. Kreeg last in onder rechterbeen, soms neiging tot krampen. Ook borstvorming. Vermoeid. Dokter vroeg dit vooral s' avonds te nemen, maar brengt geen beterschap.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

11 september 2017

Het medicijn doet zijn werk goed, cholesterol is perfect gedaald. Echter lijk ik depressieve klachten te ontwikkelen bij het gebruik hiervan..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

18 augustus 2017

Heb nu 1 avond geen crestor 5mg ingenomen omdat ik ook erg veel last had van ergens spierpijn in armen en benen en zeer vermoeid was en nu voel ik me al wat beter kweet t het klinkt raar maar het is zo

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

13 augustus 2017

edge pijn in mijn Benen, pijn in mijn rug,heel select kunnen Lopen,erge vermoeidheid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

3 augustus 2017

7 dagen Crestor 5 mg. gebruikt. Kreeg vreselijke spierpijn in nek, schouders, polsen. In mijn benen tintelingen. Ben er mee opgehouden. Misschien rode rijst tabletten weer proberen met Q10, had toen nergens last van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

13 juli 2017

Vreselijke moeheid, enorme spierpijn. algehele lamlendigheid. Ben gestopt met crestor en voel mij als herboren. geen moeheid meer. Geen spierpijn. Wandel weer normaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

7 mei 2017

na gebruik van een maand pijn in nek na 3 mnd pijn in mijn polsen na gebruik 7 mnd zoveel pijn in mijn polsen dat ik bijna niets meer kon ik moet af en toe dichlofinac 75 in nemen om de pijn te verzachten de waarde gaat wel omlaag maar die pijn heb ik er niet meer voor over ik moet iets anders gaan doen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

26 maart 2017

Sinds enkele jaren Crestor 10 mg. Prima cholesterolspiegel in bloed. Nooit problemen tot zomer 2016. Toenemende spierpijnen, vooral in de bovenbeenspieren. Crestor gestaakt en na ongeveer 5 weken ging het beter. Opnieuw gestart met Crestor 10 mg en na enkele dagen weer hele vervelende spierpijnen in de bovenbenen. Lopen en fietsen werd een zware opgave en het gaat je leven beheersen. Opnieuw gestopt. Toen het na 6 weken beter ging, heeft de huisarts de lagere dosering Crestor 5 mg voorgeschreven. Na ongeveer 4 weken weer het zelfde verhaal en opnieuw Crestor gestopt. Huisarts had tussendoor nog een andere cholesterolverlager geprobeerd (Atorvastatine), maar ook op dit middel vervelende spierpijnen in de benen, zowel in rust als bij lopen en fietsen. Op dit moment gebruik ik niks, maar dat kan niet doorgaan, omdat ik hartpatient ben en ik zonder Crestor een veel te hoge cholesterolspiegel krijg. Hopelijk op termijn nog een ander medicijn zonder ernstige bijwerkingen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

15 januari 2017

Neem ze nu 3 maanden maar ik krijg steeds meer klachten. Pijnlijke spieren, slecht slapen en veel hoofdpijn. Ik ga ermee stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

19 december 2016

Hevige spierpijn benen. Kon niet meer de trap op, ging er doorheen ook met fiets opstappen. Nu twee weken gestopt en gaat beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

3 december 2016

Ik gebruik het medicijn nu ongeveer 2 jaar. Op een gegeven moment besloot de internist over te gaan naar Crestor, de reden was mij niet duidelijk maar hij zei dat het minimale bijwerkingen zou hebben. Nou dat heb ik geweten, maar omdat de bijwerkingen op zoveel andere dingen lijken, had ik het lange tijd niet door. Mijn bijwerkingen: als maar toenemende spierpijn in alle spieren, als maar toenemende gewrichtspijn in alle gewrichten. En waarschijnlijk heeft het ook invloed op het slapen, want ik ben nu voor een periode van 6 weken gestopt en de spierpijn neemt af en de gewrichtspijn neemt af en ik slaap een stuk beter. Het probleem is dat men protocollen volgt en de patiënt is het proefkonijn maar als mens/patiënt doet hij er niet zoveel toe. Ik krijg het gevoel dat de Beta test op de patiënt wordt uitgevoerd. Ondertussen strijkt de pharmaindustrie miljarden op en ik word er alleen maar slechter van tot nu toe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

7 november 2016

Gebruik het bijna 1 jaar en heb de laatste maanden veel last van haaruitval, in de nacht pijn in de kuiten, soms rug en schouders. Het cholesterolgehalte is goed gedaald, maar de bijwerkingen zijn niet prettig. Lijkt wel dat je steeds meer last krijgt van bijwerkingen, hoe langer je het gebruikt. Door die pijn slaap ik slecht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

5 augustus 2016

Heb vreselijke dromen, wordt badend in het zweet wakker en ze worden ook nog niet eens vergoed. 64 euro voor 3 maanden, maar ze helpen wel goed, mijn cholosterol van 7 naar 2 dus wat is wijsheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

1 augustus 2016

Ik gebruik al achttien jaar Crestor, het afgelopen jaar 5mg, daarvoor een hogere dosering. In het afgelopen jaar zie ik op de verpakking dat de pil in Griekenland gemaakt is en bij het laatste herhaalrecept komt de pil uit Spanje. In deze periode heb ik bijna dagelijks hoofdpijn. Ik vraag mij af of dit niet veroorzaakt wordt door misschien een andere samenstelling van de pil. De werkzame stoffen zullen wel hetzelfde zijn, maar de samenstelling is misschien iets anders.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

29 juli 2016

Gebruik nu 14 dagen Crestor en ik stop er mee. Verschrikkelijk veel zweten, dacht aan opvliegers maar dit is zo erg en ook sinds ik Crestor gebruik, het zijn geen opvliegers maar komt door de Crestor. Ben heel erg moe, kan regelmatig mijn ogen niet openhouden. Te moe om iets te doen. Misselijk, niet lekker voelen, buikklachten., hartkloppingen, pijn bij mijn schouders en bovenarmen. Aan de achterkant tussen de schouderbladen in, vreselijke krampen. Oedeem en pijnlijke benen ook krampen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

25 mei 2016

Oedeem benen, waterzakken, kon knieën niet meer buigen, kortademig, hevige spierpijnen en gewrichtsklachten heup, voet, spierzwakte en heel moe! Ook invloed op borstvorming. Na week stoppen, alles verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel