Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

14 May 2021

Na jaren gebruikt te hebben kreeg ik afgelopen jaar steeds meer klachten. Krampen in mijn kuiten en voeten,hevige spierpijn in onderbenen, misselijk pijn in schouders,slecht slapen kortom ik voelde mij naar en kon steeds minder ,was ook de hele dag moe. Ben op aanraden van een bekende gestopt met inname crestor. Na 3 dagen al een stuk minder klachten. Dat is toch geen toeval? Ik neem de pillen voorlopig niet meer in. Misschien wel nooit.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

7 May 2021

help mijn om goed te voelen en geen bijwerkingen heb.

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

2 November 2018

Ik heb altijd Crestor gebruikt. Moest nu een goedkoper medicijn proberen. Begin nu aan de derde. Het moesten wel medicijnen van verschillende fabrikanten zijn. Ik heb weinig hoop. Als dit niet werkt mag ik van de zorgverzeking VGZ terug naar Crestor. Ik heb van de anderen veel kuitkrampen en spierpijnen over mijn hele lichaam gehad. Ook veel hoofdpijn. Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft. Informeert bij de zorgverzekering en apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

29 October 2018

Voor 16 jaar lang kreeg ik crestor voorgeschreven van cardioloog, deze kon ik goed verdragen zonder bijwerkingen. In 2018 bij een herhaalrecept kreeg ik van de apotheker te horen dat deze werd vervangen door een ander medicijn wat ook bijna hetzelfde medicijn was. 100% niet dus!! spierkrampen, hoofdpijn ,moe. Na verschillende geprobeerd te hebben krijg ik crestor nog steeds niet terug. Dan maar zelf betalen zei de cardioloog, schandalig vind ik het!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

19 September 2018

Vandaag 19 september 2018 te horen gekregen dat dit medicijn (tijdelijk?) niet leverbaar is. Kan dat kloppen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

23 July 2018

ik heb 14jaar crestor gehad het werd vergoed , sinds 5weken niet meer in plaats ervan krijg ik rososvastatine de vervanging , ik heb er spierpijn van en jeuk op mijn hoofd en gezicht , cretor moet ik betalen om het te krijgen schandalig gewoon dat ze zo met mensen omgaan alsof de farmeuseutichshe fabrieken artsen zijn en gewoon doen wat hun willen , gaat allemaal om geld over de rug van de betaler , ik barst van spierpijn en ben neerslachtig ervan , met crestor had ik geen probleem , de apotheek zegt dat ik andere moet proberen en zo blijf ik proberen , maar hun krijgen het geld wel binnen ,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

27 June 2018

Na simvastatine nov.2014 tot mrt 2015 gepaardvgaande met heftige gewrichtspijnen kreeg ik van cardioloog crestor. Tot een maandvgeleden ik verplicht werd de goedkopere rosusvastatine te nemen verplicht door de verzekering. Heb altijd de crestor van mijn eigen bijdrage betaald. Dat is nu op en krijg ik na ruim 3 jr de goedkopere. Heel heftige spierpijnen krampen etc.etc. Nu weer andere. Ik moet verschillende soorten gebruiken en krijg geen crestor. Of zelf betalen. 77 euro voor 3 mnd. Terwijl de verz.al genoeg kost.Ben dus proefkonijn. Schandalig! Ben helemaalngestopt maar is riskant ivm tia verleden. Word hier erg boos over en onzeker. En word door zilveren kruis én apotheker niet bepaald serieus genomen. Ook huisarts gaat hierin mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

22 May 2018

Tijdens het gebruik van deze medicijnen had ik de hele dag door het gevoel van "te snel opgestaan". Duizelig zijn en onzeker over beweging. Ik had al slaapproblemen maar door dit product werd het erger en ondervond ik ook versterking van negatieve gedachten. Om maar van de plotseling optredende hevige spierkrampen te zwijgen. krampen zodanig dat het zweepslag lijkt en ik gewoon niet kon blijven staan. Zelfs rustig tv kijkend waren mijn kuiten plotseling keihard. Gestopt met dit product en na 4 dagen al een heerlijke verbetering. Kwaliteit van leven is met dit product ver te zoeken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

1 May 2018

Ik ging gisteren naar de apotheek en kreeg weer net als twee maanden geleden een andere tablet voor de cholesterol. Met de mededeling dat ik Crestor zelf moet gaan betalen. De goedkopere versie zoals simvastatine, daar krijg ik spierpijn en spierkrampen van. Ik vind het schandalig dat een verzekering hierover kan oordelen wat voor medicijnen je gebruikt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

1 April 2018

Ernstige bijwerkingen zoals kramp , spierpijn, uitval van spieren, klapvoet, krachtverlies in het been. Zal het nooit meer gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

20 October 2017

Ik gebruik sinds mei van dit jaar 2017 Crestor en heb erge spierpijn gewrichtspijn in heupen en knieën heb dit al aangekaart bij de cardioloog maar ze dacht niet dat het daarvan kwam. Ik overweeg te stoppen met dit medicijn mijn cholestorol is 4/6 . iets te hoog.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

23 September 2016

Mijn cholesterol aanzienlijk naar beneden en ik heb totaal geen last van bijwerkingen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

6 August 2016

Ik kan bijna niet meer lopen en bewegen. Heb last van zweetaanvallen. Mensen lachen mij uit omdat ik toch wel jong ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

13 December 2015

Ik heb medicijnvergiftiging hierdoor gekregen en daardoor oedeem in gezicht gekregen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

11 July 2015

Een tablet 's-avond ingenomen en binnen een paar uur een enorme buikloop welke de nacht doorging. Na hoeveel tijd kan ik weer overschakelen naar Lipitor 10 mg?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

14 June 2015

De voorgedrukte dagen op de tabletten zijn in het tsjechisch. Daar ik geen tsjechisch ken, is dit lastig. Volgens de apotheker hebben zij daar geen invloed op omdat de zorgverzekeraar de goedkoopste medicijnen inkoopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

3 February 2015

Na een paar jaar geen last te hebben gehad, begon 's nachts kuitkramp, vaak rond de klok van vier. De frequentie nam toe en deed geen oog meer dicht, ben gestopt en begon me zelfs fitter te voelen. Kuitkramp verdween en ben nu twee jaar verder geen klachten meer. Cholesterol zat wel weer op de waarde van toen ik begon, dus net over de grens.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

6 January 2015

Na eerst simvastatine te hebben gebruikt ben ik overgestapt naar de crestor. Mijn cholesterol is nog steeds wat aan de hoge kant en zou ik eigenlijk over moeten gaan op een verhoogde dosering. Dit wil ik niet omdat de spierpijn en stijfheid die ik nu ervaar erdoor toe zal nemen. De spierpijn zit vooral tussen mijn schouderbladen, schouders, onderrug, nek en bovenarmen. Als het te erg wordt kan ik zonder paracetamol niet slapen. Voor een periode van drie maanden heb ik in overleg met de huisarts een dubbele dosering genomen en daardoor weet ik dat het niet vol te houden is. Daarnaast heb ik last van neerslachtigheid waar ik nooit last van had voordat ik begon aan deze medicatie. Ook deze klachten namen toe bij verhoogde dosering.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

6 December 2014

Ik ben gestopt na veel spierpijn te hebben gehad in kuiten en knieën.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 10MG

22 October 2014

Sinds ik Crestor gebruik ipv simvastatine heb ik veel last van jeukende bulten. (vooral op benen) Ook ben ik sindsdien enorm gassig/winderig, wat zich niet laat ophouden. Al met al zeer ellendig!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel