Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

Can

14 September 2022

Ik als cannabis patiënt en ervaringsdeskundige heb nog nooit zulke slechte cannabis gerookt!! Snap niet dat Staatswiet zo slecht kan zijn!

LERCANIDIPINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

13 September 2022

ik heb verschillende hoge bloeddruk tabletten al gekregen, maar heb overal problemen mee. Van deze lercanidipine slaap ik niet eens meer, ontzettende jeuk en tintelingen over mijn hele lichaam. zal hier ook mee moeten stoppen. Er staat niet innemen als je simvastine gebruikt. Nu, die gebruik ik al vanaf 1985 ( voorheen Zocor )

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LERCANIDIPINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALTABLET 500MG APPLICATOR

13 December 2021

‘S avonds ingebracht voor het slapen gaan. Heel veel buikpijn en vervolgens komt het tablet eind van de middag in zijn geheel weer naar buiten op het toilet. Zonde van het geld.

LERCANIDIPINE TABLET OMHULD 10MG

21 May 2021

Van goed lopen naar slecht lopen. Half uurtje. Ik gebruik dit medicijn sinds 2012. Heb voor die tijd ook andere medicijnen geprobeerd. Ik ben 81 jaar en voel me oud. Constant prikkelingen in de benen. Dik (oedeem.) en pijnlijk. Kon ik ze er maar afschroeven,,,,. . Ik ben geen klager en vrolijk van karakter.

LERCANIDIPINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

19 April 2021

Ik heb heel veel plasproblemen. schrijnend en branden vaak plassen wie herkent dit .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CANDESARTAN CILEXETIL SANDOZ TABLET 16MG

12 April 2021

Overgestapt van ACE naar Angiotensine2. Na 18 -20 dagen erg onwel voelen. Kort ademig, hartkloppingen, hoesten , hoofdpijn. Dit middel brengt niet het gewenste effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LERCANIDIPINE HCL ACTAVIS TABLET OMHULD 20MG

9 April 2021

Heel veel plas problemen .schrijnend gevoel na het plassen,en branden..veel blozen,hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

LERCANIDIPINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 20MG

LERCANIDIPINE HCL AUROBINDO TABLET OMHULD 10MG

19 January 2021

Heb het idee dat ik een kort lontje heb, dit komt mede doordat mijn onderbenen erg dik en soms pijnlijk worden en ik ook nog aankomen in gewicht.Mijn bloedruk is wel mooi, dus eerst was ik blij. Ook moet ik erg vaak grote plassen doen. Je kunt niet even naar de stad( waar door corona geen toiletten zijn)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CANDESARTAN CILEXETIL AURO TABLET 4MG

6 January 2021

Bloeddruk blijft aan de hoge kant. Daarnaast al 6 maanden verstopte neus en keelirritaties. Erg lastig in Coronatijd: geeft onzekerheid en ik heb mij al 4x laten testen (negatief). Inmiddels nu een week over op de Sandoz versie. Bloeddruk gedaald en verstopte neus lijkt ook minder te worden. Met enig voorbehoud: zit er weel het juiste goedje in Auro?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALCAPSULE 500MG + APPLICATOR

29 November 2020

8 uur later stevige buikpijn! Echt een hele verveldende buikpijn.

HALDOL DECANOAAT INJVLST 100MG/ ML AMPUL 1ML

20 October 2020

Depressie, inactiviteit. Er kwam jaren aan een stuk niet meer van de bank af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CANESTEN GYNO VAGINAALCREME 10MG/ G 6 APPLICATORS

30 September 2020

De hoeveelheid in de tube is niet toereikend voor 6 daags gebruik. Na 4 dagen was de tube leeg. Heb voor 15,95€ weer een nieuw doosje gekocht. Dit omdat ik de kuur wou afmaken. 6 daagse behandeling kost dus 2x15,95€.

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALTABLET 500MG APPLICATOR

23 September 2020

3 dagen geleden ingebracht , ik heb geen witte dikke afscheiding meer maar het brand & jeukt nogsteeds wat moet ik doen?

LERCANIDIPINE HCL MYLAN TABLET OMHULD 10MG

24 July 2020

Is vreselijk. Ik heb opgezette strakke benen en voeten, elke dag hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid, hartkloppingen, heb het altijd warm en koud, exzeem. Dus kortom de meeste bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CANDESARTAN CILEXETIL AURO TABLET 4MG

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALCAPSULE 500MG + APPLICATOR

27 May 2020

Capsule 3 dagen geleden gebruikt, met vlagen nu extreme jeuk en branderig bij vagina opening. Hoop dat t minder wordt nu.. wellicht een bijwerking, ook veel hoofdpijn trouwens..

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALTABLET 500MG APPLICATOR

4 April 2020

Het werkt niet. Na het inbrengen van het tablet zijn de symptomen verergert. Bij mij ruikt het vies en heb super veel dikke witte afscheiding. Alle klachten zijn dus verergert ik lees hier van iemand hetzelfde. Wat kan dit betekenen? Kan er echt niets over vinden!

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALTABLET 500MG APPLICATOR

2 February 2020

Ik dacht dat ik een schimmelinfectie had Maar dat bleek kanker te zijn er moet meer nadruk op de test worden gelegd

CANESTEN GYNO 1 VAGINAALCAPSULE 500MG + APPLICATOR

15 January 2020

Ik heb de capsule gisteren ngebracht en nu voel heb ik al meteen minder last. Heb wel veel meer afscheiding en moet zelfs maandverband gebruiken om het op te vangen. Denk wel dat dit een goed teken is, want zo gaat de bacterie eruit.

CANESTEN GYNO 3 VAGINAALCREME 20MG/ G + 3 APPLIC

6 December 2019

Na ingebracht te hebben, kreeg ik het benauwd, alsof er iets op mijn luchtpijp drukte. Apotheker en huisarts gebeld, die vertelde dat het daar niet van kon komen. Weet vrijwel zeker dat het daardoor komt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Cannabis flos Bedrocan

25 November 2019

Perfect medicijn.Gebruik het al 6 jaar.Nu t enige medicijn dat ik gebruik. Aanrader.Heel Europa mee door geweest, blij dat ik nu op vakantie kan. Zelf betalen: 69eu per 10gr /2019

CANDESARTAN CILEXETIL TEVA TABLET 16 mg

22 November 2019

Galbulten, jeukende en brandende hoofdhuid. Haaruitval. Per direct gestopt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel