Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

Celecoxib

3 October 2018

Na 1 tablet wist ik kiet meer waar kruipen van de maagpijn, moest ik braken en had ik diarree. De maagpijn heeft een ganse nacht en dag aangehouden.

CELECOXIB AUROBINDO CAPSULE 200MG

6 February 2018

Had al maanden last van een ontsteking van de aanhechting van de triceps pees bij de elleboog, na 4 dagen 2 x daags 200 mg tabletten geslikt te hebben, is de pijn drastisch verminderd, met tot nu toe nog geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CELECOXIB CF CAPSULE 100MG

17 October 2016

Na vele jaren pijn in mijn knie na kijkoperatie, nu van andere arts dit middel gekregen en loop nu zonder pijn. Super en dat voor 0,24 euro per dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

celecoxib Sandoz 200mg ,1tbl. 2keer dgs.

CELECOXIB CF CAPSULE 100MG

19 January 2016

Sinds ik dit geneesmiddel gebruik ben ik alleen nog maar ziek geweest. Dus ik ga vanmiddag naar de huisarts om te kijken of die ook zegt dat ik er in 1x mee mag stoppen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CELECOXIB CF CAPSULE 100MG

28 December 2015

Na een week gebruiken hevige buikkramp die pas na een nacht na flinke diarree over ging. Daarna nog een dag slap en ziek geweest. Was heel erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CELECOXIB ACTAVIS CAPSULE 200MG

14 December 2015

Veel last van winderigheid, lichte huiduitslag en heel veel nare dromen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CELECOXIB TEVA CAPSULE 200MG

7 July 2015

Als pijnstiller werkt het prima. Echter na een week gebruik kreeg ik verschrikkelijke jeuk en was mijn hele lichaam bedekt met rode bobbeltjes. Na stoppen duurde het nog ongeveer 1 week alvorens de uitslag verdween.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CELEBREX CAPSULE 200MG

CELECOXIB ACTAVIS CAPSULE 200MG

21 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Moest extra 6 paracetamol nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel