Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

CLOPIDOGREL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 75MG

5 July 2018

Na een TIA kreeg ik Clopidogrel voorgeschreven. Het middel is bijna erger dan de kwaal. Ik ben vaak moe, neerslachtig, blauwe plekken zonder te stoten, licht in mijn hoofd, duizelig, misselijk, enorm haarverlies en ik word met de dag strammer en stijver. Van soepel en een actief iemand die veel fietst, graag danst en volop in het leven stond, takel ik nu elke dag meer af. Denk er, in overleg met de arts, mee te stoppen

CLOPIDOGREL AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 75MG grepid

3 July 2018

Ik zat onder de blauwe plekken. Niet zozeer van stoten want dat weet je meestal wel. Ook gewoon op plaatsen waar je je minder vaak stoot zolals midden op mijn buik. Ik schaamde mij er voor. In zomerkleding kon ik niet lopen zonder een opmerking te krijgen. Omdat ik op vakantie ging en ook gewoon lekker wilde gaan zwemmen ben ik gestopt. Na een week alles weg en nog steeds geen blauwe plek. Ik blijf nog even zonder grepid omdat ik hoop dat ik ook wat minder depri wordt. Ik ken mezelf al lange tijd niet meer. Ik ben gewoon niet zo vaak meer echt blij. Ik vind het hoopgevend te lezen dat hier meer mensen last van hebben.

CLOPIDOGREL MYLAN TABL FILMOM 75MG(ALS HBR MONOH)

15 June 2018

Na plaatsen stent in been dit medicijn gaan gebruiken. Vermoeid, licht in het hoofd, bloedsuizen in oren, Dover aan 1 oor, slecht gehoorapparaat verdragen. Kan heel de dag slapen. Kortom voel me waardeloos!

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

1 June 2018

Heb sinds gebruik beduidend meer gewrichtspijn. Of het dit middel alleen is of de combinatie met metoprolol, calci chew, saflutan, timogel, natrium muriaticum?

CLOPIDOGREL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 75MG

10 March 2018

GEEFT ZEER ERNSTIGE JICHT KLACHTEN ALS HET GEBRUIKT WORDT MET ACETYLSALCYLZUUR NA GRBRUIK VAN ONGEVEER EEN WEEK

CLOPIDOGREL AUROBINDO TAB FILMOM 75MG(ALS BISULF)

27 January 2018

Veel last van maagzuur , en veel spierpijn Erg moe

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

2 December 2017

Hoofdpijn. Gewichtstoename. Dikke enkels en blauwe plekken.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

9 October 2017

Hoofdpijn,blauwe plekken,opgezwollen enkels,obstipatie en na van de ene op de andere dag stoppen:algehele malaise,hoofdpijn, incontinentie,druk op de borst,stijve spieren met tremoren

CLOPIDOGREL TEVA TABL FILMOMHULD 75MG(ALS WATERS)

7 October 2017

ontwikkeling van enorme hoestbuien en zeer geïrriteerde luchtweg. uren lang snachts en overdag lopen hoesten en bijna complicatie luchtweg opgelopen!!!

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

31 August 2017

1 jaar lang copidogrel accord gebruikt en intussen al de tweede keer heeft mijn apotheek geprobeerd van het merk Crepid en Aurobinho aan mij te verstrekken waardoor ik van apotheek gewisseld ben. Nu in Juli is de copidogrel van Accord in Nederland naar het schijnt niet meer verkrijgbaar, vervolgens nog het merk Teva geprobeerd echter bij alle drie had ik zonder uitzondering gigantisch problemen met maag en darmen zodanig dat ik bij die Aurobinho zelfs maagzuur in mijn luchtpijp gekregen heb. De maag klachten zijn na 2 maanden nog steeds niet voorbij. Dit heeft intussen geleid tot behoorlijk wat onkosten/huisartsbezoek/ziekenhuisbezoek en medicamenten voor de maag en darmen. Tevens de vele male duurdere spuit tegen botontkalking gezien zo weinig mogelijk chemie mijn maag nog kan passeren. De vraag is natuurlijk wat in deze bespaard is, daar ging het dit flut-kabinet toch om nietwaar?

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

11 August 2017

Veel bijwerkingen!! Duizeligheid, vermoeidheid, huiduitslag en bloeduitstorting. Wat is erger: Het middel of de kwaal (lichte aderverkalking).

Clopidogrel

10 August 2017

Dit gestart samen met pantaprozol...heb nu erge last van jeuk, alsof er insecten over je huid lopen

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

4 July 2017

Wij hebben ook altijd het merk Accord gehad en nooit klachten.Wij zijn mijn vrouw en ik.Hebben van de andere merken spierpijn,buikpijn en nog vele mankementen en de ergste is doodmoe.Sta ervan te kijken dat men maar uitprobeert met verschillende merken en de klachten niet oplost.Wat is het probleem,de hulpmiddelen en bij ons de macrogol.Accord gebruikte 400 en de anderen allemaal 6000.Volgen mij hebben heel veel mensen z.w.z.problemen met dat wisselen van medicijnen.Sat erven te kijken dat men altijd de bijsluiter moet lezen welke wij nooit deden.Zijn deze gaan bestuderen en dan zegt de apotheek dat wij deze teveel lezen en ons alles verbeelden.Zogenaamd het ons zelf opwekken.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

25 May 2017

Ik heb `m pas sinds 2 april 2017, maar tot nu toe geen klachten. Soms wat jeuk maar verder gaat het goed.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

20 May 2017

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG Is mij prima bevallen , is alleen niet meer in Nederland verkrijgbaar volgens de Apotheek. Van CLOPIDOGREL Auro Bindo TABLET FILMOMHULD 75MG krijg ik blaren en laat de huid los WAT NU????? Ik durf niets anders meer.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 May 2017

Clopidogrel ( als waterstofsulfaat) Accord 75 mg filmomhulde tabletten niet meer leverbaar. Moet nu van verzekeraar Clopidogrel ( als beslaat) Grepid 75 mg filmomhulde tabletten gaan gebruiken. Informatie verstrekt door apotheek.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

19 March 2017

Vreselijk middel, na 6 wkn gestopt nu 3 mnd verder, longen zijn 20% achteruit gegaan. Had lichte artrose, nu elke dag hoofdpijn en kan mijn nek niet meer draaien, kortom bij mij gigantische ontstekingen veroorzaakt, komt ook door de miscommunicatie in de zorg , kunnen totaal niet met elkaar communiceren, of we in een apeland wonen, vind het echt heel triest, of is het alleen poen.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

23 February 2017

Helaas niet meer leverbaar door mijn apotheek, benieuwd welke rommel ik nu krijg voorgeschreven die mijn zorgverzekeraar vergoed. Word het geen tijd dat de overheid ingrijpt en de farmaceuten tot de orde roept.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

22 February 2017

prima medicijn,nu wordt accord niet meer vergoed door de cz. Weer een ander merk,ben daar gevoelig voor de bijwerking,zelfs mijn apotheek levert geen accord meer. mijn arts in het ziekenhuis levert het wel, rara wat een bedoening. hebben andere mensen daar ook mee vandoen.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

17 February 2017

1 jaar gebruikt geen problemen ondervonden. Net gestopt en hopelijk blijft alles goed gaan.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

15 October 2016

Ik gebruik dit medicijn nu drie maanden en ervaar een lichte duizeligheid na het innemen.

CLOPIDOGREL MYLAN TABLET FILMOMHULD 75MG(ALS HCL)

4 October 2016

Last van ernstige bijwerking, warmte algeheel, met gevoel van flauwvallen.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

2 September 2016

Daar word je toch zo duizelig van dat is niet normaal. Je kunt geen stap meer zetten, niet meer autorijden. Verschrikkelijk middel. Ben nu aan de 4e of 5e bloedverdunner allemaal verschrikkelijke bijwerkingen. Het enige wat mij goed hielp is, uit de handel gehaald. Carbasalaatcalcium cardio 100mg van pch. 10 jaar lang gebruikt geen bijwerkingen.

CLOPIDOGREL AUROBINDO TAB FILMOM 75MG(ALS BISULF)

27 July 2016

Ik gebruik dit middel nu meer dan een halfjaar. Het lukt me niet om op gewicht te blijven, ik ben hele dagen moe en voel me erg ziek. Tevens kan ik haast niet meer lopen, van het ziekenhuis mocht ik niet meer afvallen maar doordat je maag de hele dag opspeelt heb je niet veel zin in eten. Ik heb al meer bloedverdunners gehad en die waren erger dan de kwaal. Ondertussen lukt het me niet om te werken. Ik weet het niet meer.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

7 July 2016

Mijn moeder heeft na 4 weken clopidogrelgebruik een spierbloeding in been gekregen wat zeer pijnlijk is en zorgt dat ze niet meer lopen kan en aan de morfine zit vanwege enorme pijn aan dat been. Doch in bijsluiter vind ik niks over spierbloedingen, wel over andere bloedingen. Hebben jullie dat al eens eerder meegemaakt?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel