Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

2 december 2017

Hoofdpijn. Gewichtstoename. Dikke enkels en blauwe plekken.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

9 oktober 2017

Hoofdpijn,blauwe plekken,opgezwollen enkels,obstipatie en na van de ene op de andere dag stoppen:algehele malaise,hoofdpijn, incontinentie,druk op de borst,stijve spieren met tremoren

CLOPIDOGREL TEVA TABL FILMOMHULD 75MG(ALS WATERS)

7 oktober 2017

ontwikkeling van enorme hoestbuien en zeer geïrriteerde luchtweg. uren lang snachts en overdag lopen hoesten en bijna complicatie luchtweg opgelopen!!!

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

31 augustus 2017

1 jaar lang copidogrel accord gebruikt en intussen al de tweede keer heeft mijn apotheek geprobeerd van het merk Crepid en Aurobinho aan mij te verstrekken waardoor ik van apotheek gewisseld ben. Nu in Juli is de copidogrel van Accord in Nederland naar het schijnt niet meer verkrijgbaar, vervolgens nog het merk Teva geprobeerd echter bij alle drie had ik zonder uitzondering gigantisch problemen met maag en darmen zodanig dat ik bij die Aurobinho zelfs maagzuur in mijn luchtpijp gekregen heb. De maag klachten zijn na 2 maanden nog steeds niet voorbij. Dit heeft intussen geleid tot behoorlijk wat onkosten/huisartsbezoek/ziekenhuisbezoek en medicamenten voor de maag en darmen. Tevens de vele male duurdere spuit tegen botontkalking gezien zo weinig mogelijk chemie mijn maag nog kan passeren. De vraag is natuurlijk wat in deze bespaard is, daar ging het dit flut-kabinet toch om nietwaar?

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

11 augustus 2017

Veel bijwerkingen!! Duizeligheid, vermoeidheid, huiduitslag en bloeduitstorting. Wat is erger: Het middel of de kwaal (lichte aderverkalking).

Clopidogrel

10 augustus 2017

Dit gestart samen met pantaprozol...heb nu erge last van jeuk, alsof er insecten over je huid lopen

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

4 juli 2017

Wij hebben ook altijd het merk Accord gehad en nooit klachten.Wij zijn mijn vrouw en ik.Hebben van de andere merken spierpijn,buikpijn en nog vele mankementen en de ergste is doodmoe.Sta ervan te kijken dat men maar uitprobeert met verschillende merken en de klachten niet oplost.Wat is het probleem,de hulpmiddelen en bij ons de macrogol.Accord gebruikte 400 en de anderen allemaal 6000.Volgen mij hebben heel veel mensen z.w.z.problemen met dat wisselen van medicijnen.Sat erven te kijken dat men altijd de bijsluiter moet lezen welke wij nooit deden.Zijn deze gaan bestuderen en dan zegt de apotheek dat wij deze teveel lezen en ons alles verbeelden.Zogenaamd het ons zelf opwekken.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

25 mei 2017

Ik heb `m pas sinds 2 april 2017, maar tot nu toe geen klachten. Soms wat jeuk maar verder gaat het goed.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

20 mei 2017

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG Is mij prima bevallen , is alleen niet meer in Nederland verkrijgbaar volgens de Apotheek. Van CLOPIDOGREL Auro Bindo TABLET FILMOMHULD 75MG krijg ik blaren en laat de huid los WAT NU????? Ik durf niets anders meer.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

15 mei 2017

Clopidogrel ( als waterstofsulfaat) Accord 75 mg filmomhulde tabletten niet meer leverbaar. Moet nu van verzekeraar Clopidogrel ( als beslaat) Grepid 75 mg filmomhulde tabletten gaan gebruiken. Informatie verstrekt door apotheek.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

19 maart 2017

Vreselijk middel, na 6 wkn gestopt nu 3 mnd verder, longen zijn 20% achteruit gegaan. Had lichte artrose, nu elke dag hoofdpijn en kan mijn nek niet meer draaien, kortom bij mij gigantische ontstekingen veroorzaakt, komt ook door de miscommunicatie in de zorg , kunnen totaal niet met elkaar communiceren, of we in een apeland wonen, vind het echt heel triest, of is het alleen poen.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

23 februari 2017

Helaas niet meer leverbaar door mijn apotheek, benieuwd welke rommel ik nu krijg voorgeschreven die mijn zorgverzekeraar vergoed. Word het geen tijd dat de overheid ingrijpt en de farmaceuten tot de orde roept.

CLOPIDOGREL ACCORD TABLET FILMOMHULD 75MG

22 februari 2017

prima medicijn,nu wordt accord niet meer vergoed door de cz. Weer een ander merk,ben daar gevoelig voor de bijwerking,zelfs mijn apotheek levert geen accord meer. mijn arts in het ziekenhuis levert het wel, rara wat een bedoening. hebben andere mensen daar ook mee vandoen.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

17 februari 2017

1 jaar gebruikt geen problemen ondervonden. Net gestopt en hopelijk blijft alles goed gaan.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

15 oktober 2016

Ik gebruik dit medicijn nu drie maanden en ervaar een lichte duizeligheid na het innemen.

CLOPIDOGREL MYLAN TABLET FILMOMHULD 75MG(ALS HCL)

4 oktober 2016

Last van ernstige bijwerking, warmte algeheel, met gevoel van flauwvallen.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

2 september 2016

Daar word je toch zo duizelig van dat is niet normaal. Je kunt geen stap meer zetten, niet meer autorijden. Verschrikkelijk middel. Ben nu aan de 4e of 5e bloedverdunner allemaal verschrikkelijke bijwerkingen. Het enige wat mij goed hielp is, uit de handel gehaald. Carbasalaatcalcium cardio 100mg van pch. 10 jaar lang gebruikt geen bijwerkingen.

CLOPIDOGREL AUROBINDO TAB FILMOM 75MG(ALS BISULF)

27 juli 2016

Ik gebruik dit middel nu meer dan een halfjaar. Het lukt me niet om op gewicht te blijven, ik ben hele dagen moe en voel me erg ziek. Tevens kan ik haast niet meer lopen, van het ziekenhuis mocht ik niet meer afvallen maar doordat je maag de hele dag opspeelt heb je niet veel zin in eten. Ik heb al meer bloedverdunners gehad en die waren erger dan de kwaal. Ondertussen lukt het me niet om te werken. Ik weet het niet meer.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

7 juli 2016

Mijn moeder heeft na 4 weken clopidogrelgebruik een spierbloeding in been gekregen wat zeer pijnlijk is en zorgt dat ze niet meer lopen kan en aan de morfine zit vanwege enorme pijn aan dat been. Doch in bijsluiter vind ik niks over spierbloedingen, wel over andere bloedingen. Hebben jullie dat al eens eerder meegemaakt?

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

14 maart 2016

Constipatie, rusteloze benen 's nachts.

CLOPIDOGREL SANDOZ TABLET FILMOMHULD 75MG

13 maart 2016

Ik gebruik deze medicijnen nu een maand en vergeleken met voorgaande merken (zorgverzekeraar wisselde nogal) bevallen deze mij prima. Geen last van hoofdpijn of neerslachtigheid.

CLOPIDOGREL TEVA TABL FILMOMHULD 75MG(ALS WATERS)

18 februari 2016

Bij het uitdrukken uit de strips breekt de tablet heel gemakkelijk doormidden. Zeker de helft van de weekvoorraad ligt gebroken in mijn pillendoos. De gebroken tablet blijft regelmatig achter in de keel hangen.

CLOPIDOGREL A TABLET FILMOMHULD 75MG

11 februari 2016

Tijd moeten slikken na plaatsen stent. Ik zat onder de grote blauwe plekken op armen en benen. Bij de minste aanraking had ik al een blauwe plek. Sinds ik gestopt ben vanwege inwendige bloeding geen blauwe plek meer gehad.

CLOPIDOGREL AUROBINDO TAB FILMOM 75MG(ALS BISULF)

9 februari 2016

Bloedingen, pijn in schouders, gewrichten, lusteloos, bloedsuizingen, aantasting maag- en darmslijmvlies, bloedblaren op binnenkant lippen en blaren in mond.

CLOPIDOGREL AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 75MG grepid

26 januari 2016

Lichte hoofdpijn en een draaierig gevoel. Mijn huid voelt jeukerig aan. Persantin kon ik niet verdragen. Kreeg toen na wat andere medicijnen clopidogrel maar van een andere leverancier actavis. Dit ging twee jaar goed totdat ik twee weken geleden een andere verpakking kreeg en wel aurobindo. Waarschijnlijk goedkoper voor apotheek en zorgverzekeraar maar ik ben weer terug bij af.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel