Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

Coldrex Neusspray

11 February 2020

Wat een waardeloze bende! Niet kopen, kan net zo goed kraanwater verstuiven

Coldrex neusspray 3 in 1

5 February 2020

Helpt niet om verstopte neus te openen. Het word er alleen maar erger van. Slecht product,misleidende reclame. Niet kopen .

Coldrex Neusspray

3 February 2020

Wat een afzetterij ben al de hele nacht wakker neus nog steeds verstopt er staat werkt meteen na 2min na 2 uurtjes nog steeds verstopte neus dat ze over dit nep product zo een reclame over maken volgens mij heeft de fabrikant t zelf niet eens uitgeprobeerd en dat ze t nog steeds verkopen, makkelijk geld verdienen zo!

Coldrex Neusspray

22 January 2020

Gisteren Coldrex neusspray gekocht, omdat deze binnen 2 minuten je verstopte neus zal openen. NIET dus. Na 2 uur nog steeds een verstopte neus.Neus is zelfs dichter gaan zitten voordat ik hem gebruikte. Dus maar weer naar de winkel en de vertrouwde neusspray gekocht en deze werkte wel na 2 minuten.

Coldrex neusspray

3 January 2020

Omdat ik Otrivin Duo slecht kan verdragen in mijn neus, gisteren Coldrex neusspray gehaald. Ruim €6 betaald voor niets meer dan een NIET werkende troep. Ik spray en er gebeurd helemaal niets. Werkt voor geen meter. Lekker snel verdiend Coldrex, maar ik ga zelf wel spoelen met zout oplossing. Wat een rommel, oplichters!

Coldrex neusspray 3 in 1

30 December 2019

Werkt absoluut niet. Veel geld voor een blijvende verstopte neus. Glas water met halve theelepel zeezout en een halve theelepel natrium bicarbonaat werkt beter en veeeel goedkoper.

Coldrex Neusspray

19 December 2019

Werkt helemaal niet, niet eens tegen verstopte neus. Mijn vrouw heeft zich weer eens laten verleiden door de reclame. Persoonlijk vind ik het zelfs regelrechte oplichting. En koop in godsnaam ook geen Otrivin of ander merk, wat ik hier zo veel lees ! Koop een huismerk met Xylometazoline (is dezelfde werkzame stof), anders ben je dief van je eigen portemonnee !

Coldrex Neusspray

3 December 2019

Ik vind het wel een prettige spray! Het opent inderdaad de neus en laat deze niet uitdrogen. Ik kan niet meer tegen de echte neussprays zoals otrivin (hartkloppingen) en vind dit een goed alternatief!

Coldrex neusspray

Coldrex Neusspray

Coldrex neusspray

17 November 2019

Ik had 3 in 1. Wat een zooi en werkt totaal niet. Deze variant was ook tegen niezen. Na het eerste gebruik moest ik constant niezen en de rest werkte ook totaal niet. Mijn advies: Nooit kopen, zonde van de centen.

Coldrex neusspray

7 November 2019

Het helpt je niet van je verstopte neus af. Wel van je geld uit je portemonnee. Doet niet wat het beloofd op de bijsluiter. Dus maar weer Otrivin kopen en de werkdag door zien te komen met een verstopte neus. Als ik de klachten zo lees snap ik niet dat dit product überhaupt nog verkocht wordt in de winkel.

Coldrex neusspray

24 October 2019

Het product geeft niet wat het belooft, m’n neus raakte er nog meer door verstopt, in een woord WAARDELOOS! Ik heb m’n geld terug gekregen van de supermarkt dus dat zou ik iedereen willen adviseren. Dus of koop het niet of vraag je geld terug!

Coldrex neusspray

21 October 2019

Echt waardeloze troep! Duur en helpt echt voor geen ene meter!

Coldrex neusspray

23 April 2019

mee eens wat een rotzooi. Niets nada njente verlichting, echt helemaal niets...

Coldrex neusspray

27 February 2019

Echt waardeloos spulGeeft in geen enkel opzicht meer lucht Weggegooid geldAdvies koop het niet zonde van de 7 euro

Coldrex Neusspray

19 February 2019

Weggegooid geld, werkt totaal niet, neus slaat zelfs helemaal dicht na sprayen, wat een troep is dit!!!

Coldrex Neusspray

14 February 2019

Heb het zelfde...werkt niet zoals ze beweren wat het zou doen en het pompje werkt zeer slecht tot niet....niet kopen dus

Coldrex Neusspray

13 February 2019

wat een troep heel slecht voor diabetes patienten je suiker vliegt omhoog en je neus zit nog dichter als hij daarvoor zat druk op je borst gewoon troep

Coldrex neusspray

8 February 2019

Werkt voor geen meter. Ben gewoon genept. Doet helemaal niets, waardeloos.

Coldrex neusspray

5 February 2019

Wat een troep is dit zeg! Elke keer als ik het gebruik krijg ik onwijze hoofdpijn. Je verstopte neus komt helemaal.dicht te zitten na gebruik en na die 2 minuten kan ik alleen nog lucht binnenkrijgen via mijn mond. Echt spijt van dit spul! En de prijs is belachelijk hoog voor troep!

Coldrex Neusspray

28 January 2019

Werkt helemaal niet! Complete oplichterij! Schadelijk voor de slijmvliezen, na iedere spuit kreeg mijn dochter van 11 een bloedneus terwijl het "zacht voor de neusslijmvliezen" is!!! Compleet nutteloze aankoop voor veel geld! En toen ik de producent probeerde te benaderen kon ik niks vinden op het internet.

Coldrex Neusspray

24 January 2019

Na het 2 keer gebruikt te hebben, werkt het pompje niet meer.

Coldrex Neusspray

18 January 2019

Werkt totaal niet.En elke keer als ik het gebruikte kreeg ik er een enorme migraine aanval voor terug.Dan maar liever een verstopte neus ipv een migraine aanval.

Coldrex Neusspray

14 January 2019

Het is duurder dan Otrivin en minder schadelijk maar werkt dus NIET. Ik heb het gevoel allergisch te zijn voor bestanddelen in de coldrex. Heel even ervaar ik verlichting door vermoedelijk de "wilde munt" maar binnen no time zit ik nog veel voller, zwellen mijn slijmvliezen op met als resultaat nog minder lucht dan voor gebruik. Ik vind de prijs onbeschoft duur en de werking ver onder de maat. Ik zal het nooit meer kopen. Blijkbaar is Xylometrazoline het enige dat helpt maar is weer slecht voor de slijmvliezen....

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel