Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

Coldrex neusspray

24 October 2021

Achterlijk duur en werkt voor geen meter!

Coldrex neusspray

Coldrex neusspray

25 June 2021

Doet helemaal niets, had net zo goed kraanwater in mijn neus kunnen spuiten. Was ook een stuk goedkoper geweest, nu acht euro kwijt voor niets. Oplichterij!

Coldrex neusspray

5 May 2021

echt geldklopperij! spray werkt totaal niet! heb zelf deze spray nu voor de 2e keer gekocht om het voordeel van de twijfel te geven maar het mocht niet baten. echt pure oplichterij en snap niet dat dit nog verkocht mag worden!

Coldrex neusspray

7 January 2021

Heb na het opstaan 's morgens last van snotteren en niezen. Mij werd coldrex neusspray aangeraden. Het hielp niet. Kreeg keelpijn en verkoudheiudsklachten. Ik dacht dat ik verkouden ging worden. Later nog drie de spray geprobeerd. 'kreeg dezelfde bijvereschijnselen: keelpijn en brandend gevoel achter in de neus. Cor

Coldrex neusspray 3 in 1

30 December 2020

Na 2 minuten open en na 10 minuten weer dicht. Hypertoon is onzin natuurlijk en verder zijn alle reclames misleidend als er dingen uitvergroot worden die standaard zijn voor een productgroep. Vanwege de aanbiedingsprijs heb ik deze gekozen. Ik heb wel eens een slechtere gehad (merkloos) en daarom nog niet heel slecht maar voor een merkartikel ver beneden de verwachting.

Coldrex neusspray

16 December 2020

Mag een merk beweren dat het virussen verwijdert? Dat is natuurlijk grote onzin en misleiding. En zelfs gevaarlijk in deze tijd van Corona!

Coldrex neusspray

14 December 2020

Ik heb het middel niet gebruikt en zal dat ook niet doen. Ik erger mij als medisch specialist aan de reclame op tv zojuist, waarbij 'ongezouten' verteld wordt dat dit middel virussen en bacteriën verwijdert. Staat ook op de verpakking. Wat een onzin en misbruik maken in deze tijd van corona.

Coldrex Neusspray

25 October 2020

Werkt totaal niet, is gewoon oplichterij. Ongelofelijk dat dit mag in Nederland. Ben blij dat ik hier gelijke reacties vind.

Coldrex Neusspray

14 October 2020

Werkt totaal niet. Ook na herhaald spayen geen effect.

Coldrex Neusspray

20 September 2020

De spray leek goed te werken bij verstopte neus en oorpijn dochter. Maar ze klaagde eigenlijk na een paar keer gebruik over Keelpijn, pijn bij slikken. Ik legde de link niet direct. Tot ik zelf wegens niezen en licht verstopte neus de spray enkele dagen gebruikte en opeens een geïrriteerde keel en neusholte kreeg. De spray lijkt je slijmvliezen heel erg uit te drogen ofzo. Hierdoor krijg je dus juist andere klachten. Met een zeezout spray heb ik dit nooit gehad, dus wij gaan weer over op de eigen merk sprays van voorheen.

Coldrex Neusspray

10 September 2020

WAT EEN ROMMEL! Het doet helemaal NIKS! Me neus gaat er meer van verstopt zitten.! Belachelijk dat dit verkocht mag worden !

Coldrex neusspray 3 in 1

30 August 2020

Wat een afschuwelijk product! Klachten worden nog erger.. eerst staat je neus in brand en gelijk een droge keel. Ik dacht dat het goed was omdat het duur was eerlijk gezegd maar dit is echt oplichterij! Niet kopen!

Coldrex neusspray 3 in 1

8 May 2020

na een paar keer gebruiken ontstoken keel! pas op met dit product en stop indien je keel geïrriteerd raakt !

Coldrex neusspray 3 in 1

1 March 2020

Werkt voor geen meter. Maakt alleen maar de neus beroerder en brand in de keel.Geldklopperij!

Coldrex neusspray 3 in 1

23 February 2020

Geeft geen enkele verlichting, neus lijkt zelfs dichter te gaan zitten. Niet kopen dus !

Coldrex Neusspray

23 February 2020

Had ik eerst maar de recensies over dit spul opgezocht. Wat een rommel. Doet totaal niet wat wordt beloofd! Niet kopen!

Coldrex Neusspray

11 February 2020

Wat een waardeloze bende! Niet kopen, kan net zo goed kraanwater verstuiven

Coldrex neusspray 3 in 1

5 February 2020

Helpt niet om verstopte neus te openen. Het word er alleen maar erger van. Slecht product,misleidende reclame. Niet kopen .

Coldrex Neusspray

3 February 2020

Wat een afzetterij ben al de hele nacht wakker neus nog steeds verstopt er staat werkt meteen na 2min na 2 uurtjes nog steeds verstopte neus dat ze over dit nep product zo een reclame over maken volgens mij heeft de fabrikant t zelf niet eens uitgeprobeerd en dat ze t nog steeds verkopen, makkelijk geld verdienen zo!

Coldrex Neusspray

22 January 2020

Gisteren Coldrex neusspray gekocht, omdat deze binnen 2 minuten je verstopte neus zal openen. NIET dus. Na 2 uur nog steeds een verstopte neus.Neus is zelfs dichter gaan zitten voordat ik hem gebruikte. Dus maar weer naar de winkel en de vertrouwde neusspray gekocht en deze werkte wel na 2 minuten.

Coldrex neusspray

3 January 2020

Omdat ik Otrivin Duo slecht kan verdragen in mijn neus, gisteren Coldrex neusspray gehaald. Ruim €6 betaald voor niets meer dan een NIET werkende troep. Ik spray en er gebeurd helemaal niets. Werkt voor geen meter. Lekker snel verdiend Coldrex, maar ik ga zelf wel spoelen met zout oplossing. Wat een rommel, oplichters!

Coldrex neusspray 3 in 1

30 December 2019

Werkt absoluut niet. Veel geld voor een blijvende verstopte neus. Glas water met halve theelepel zeezout en een halve theelepel natrium bicarbonaat werkt beter en veeeel goedkoper.

Coldrex Neusspray

19 December 2019

Werkt helemaal niet, niet eens tegen verstopte neus. Mijn vrouw heeft zich weer eens laten verleiden door de reclame. Persoonlijk vind ik het zelfs regelrechte oplichting. En koop in godsnaam ook geen Otrivin of ander merk, wat ik hier zo veel lees ! Koop een huismerk met Xylometazoline (is dezelfde werkzame stof), anders ben je dief van je eigen portemonnee !

Coldrex Neusspray

3 December 2019

Ik vind het wel een prettige spray! Het opent inderdaad de neus en laat deze niet uitdrogen. Ik kan niet meer tegen de echte neussprays zoals otrivin (hartkloppingen) en vind dit een goed alternatief!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel