Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

Coldrex neusspray

23 April 2019

mee eens wat een rotzooi. Niets nada njente verlichting, echt helemaal niets...

Coldrex neusspray

27 February 2019

Echt waardeloos spulGeeft in geen enkel opzicht meer lucht Weggegooid geldAdvies koop het niet zonde van de 7 euro

Coldrex Neusspray

19 February 2019

Weggegooid geld, werkt totaal niet, neus slaat zelfs helemaal dicht na sprayen, wat een troep is dit!!!

Coldrex Neusspray

14 February 2019

Heb het zelfde...werkt niet zoals ze beweren wat het zou doen en het pompje werkt zeer slecht tot niet....niet kopen dus

Coldrex Neusspray

13 February 2019

wat een troep heel slecht voor diabetes patienten je suiker vliegt omhoog en je neus zit nog dichter als hij daarvoor zat druk op je borst gewoon troep

Coldrex neusspray

8 February 2019

Werkt voor geen meter. Ben gewoon genept. Doet helemaal niets, waardeloos.

Coldrex neusspray

5 February 2019

Wat een troep is dit zeg! Elke keer als ik het gebruik krijg ik onwijze hoofdpijn. Je verstopte neus komt helemaal.dicht te zitten na gebruik en na die 2 minuten kan ik alleen nog lucht binnenkrijgen via mijn mond. Echt spijt van dit spul! En de prijs is belachelijk hoog voor troep!

Coldrex Neusspray

28 January 2019

Werkt helemaal niet! Complete oplichterij! Schadelijk voor de slijmvliezen, na iedere spuit kreeg mijn dochter van 11 een bloedneus terwijl het "zacht voor de neusslijmvliezen" is!!! Compleet nutteloze aankoop voor veel geld! En toen ik de producent probeerde te benaderen kon ik niks vinden op het internet.

Coldrex Neusspray

24 January 2019

Na het 2 keer gebruikt te hebben, werkt het pompje niet meer.

Coldrex Neusspray

18 January 2019

Werkt totaal niet.En elke keer als ik het gebruikte kreeg ik er een enorme migraine aanval voor terug.Dan maar liever een verstopte neus ipv een migraine aanval.

Coldrex Neusspray

14 January 2019

Het is duurder dan Otrivin en minder schadelijk maar werkt dus NIET. Ik heb het gevoel allergisch te zijn voor bestanddelen in de coldrex. Heel even ervaar ik verlichting door vermoedelijk de "wilde munt" maar binnen no time zit ik nog veel voller, zwellen mijn slijmvliezen op met als resultaat nog minder lucht dan voor gebruik. Ik vind de prijs onbeschoft duur en de werking ver onder de maat. Ik zal het nooit meer kopen. Blijkbaar is Xylometrazoline het enige dat helpt maar is weer slecht voor de slijmvliezen....

Coldrex Neusspray

16 December 2018

Voor mij geld hetzelfde, normaal gesproken, gebruik ik Otrivin, dat geeft me gemiddeld 8 uur lucht, vooral in de nacht om ongestoord te kunnen slapen. Gisteren een Coldrex gekocht, omdat het goedkoper is, en ook zegt, dat je het langere tijd kan gebruiken. Nou dat laatste kan wel kloppen, want het doet echt niets! Ook al spuit je vier maal in, het geeft geen verlichting! Vandaag weer Otrivin gekocht, dan weet ik zeker, dat ik weer adem krijg. Dus Coldrex geef ik als emotie een dikke een hele boze!

Coldrex Neusspray

9 December 2018

Helpt totaal niet is compleet oplichterij. Doet niet wat er op de verpakking staat. Deze nieuwe spray doe niets. Zou binnen 2 min. de verstopte neus openen nou vergeet het maar. Niet kopen dus gewoon de oude neusdruppels gebruiken.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel