Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 33 resultaten gevonden.

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

4 May 2018

Slecht slapen, nachtmerries en verhoogde eetlust, dus gewichtstoename. Bij tien jaar Aerius slikken nooit last van gehad en dat slik ik weer sinds een week (moet het zelf betalen). Alle klachten zijn verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

4 May 2018

Na jaren dagelijks gebruik van Aerius (voor urticaria pigmentosa) zonder bijwerkingen, heb ik inmiddels alle "vervangers" geprobeerd. Gewichtstoename, slecht slapen, nachtmerries, zeer moe, spierpijn. Wat een drama! De hulpstoffen zijn wel degelijk anders dan bij Aerius. Ik gebruik sinds een week weer Aerius en betaal ze zelf. Mijn klachten verdwijnen en ik slaap ook weer perfect. Geen bijwerkingen. Schandalig dat Aerius niet meer vergoed wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

30 March 2018

Werkt prima tegen alle soorten allergie die ik heb. Ben zeer tevreden over!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

3 November 2017

Ik had een hoge dosis(4xperdag) maar ik werd zwaar vermoeid. S nacht moeite met slapen en mijn netelroos werd er door gestimuleerd. De klachten zoals jeuk,galbulten en angio oedeem werden heviger. Ook werd ik er depressief van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

19 July 2017

Extreem vermoeid.en opgejaagd gevoel. En tegen hooikoorts werkt het voor geen meter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

11 June 2017

Tabletten en verpakking te groot. Zoveel aluminium is slecht voor het milieu ! Waarom 5 mg in een tablet van 500mg stoppen? Ik krijg ze niet weg. Ze werken ook minder goed. Verander dit aub.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

7 June 2017

Vroeger had ik aerius, en dat hielp prima bij hooikoorts. Deze pillen kan ik echter slikken totdat ik een ons weeg, maar ik merk totaal geen verschil met hooikoorts. Ik vond nog 2 oude aerius tabletten in de kast, en voila.... geen last. Vandaag weer de nieuwe tabletten en merk gelijk verschil.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

24 April 2017

Krijg net van de apotheek te horen dat er een leveringsprobleem is en dat het pas in oktober weer verkrijgbaar zal zijn.... Goed uitgestippeld fa Sandoz ????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

1 April 2017

Ik gebruik dit medicijn vanwege hooikoorts. Ik ben tevreden over het gebruik van deze tabletten. Op zomerse dagen is deze medicatie alleen niet voldoende om mijn hooikoortsklachten te dekken. Ik mag twee tabletten op een dag, maar gebruik daarnaast oogdruppels en neusspray.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

4 July 2016

Werkte goed tegen mijn niesaanvallen. Had helaas als bijwerking dat ik tijdelijk ('chemisch') depressief werd. (Er was duidelijk sprake van causaal verband). Ik geef nu de voorkeur aan niezen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

5 May 2016

Aerius hielp prima maar met desloratadine moet ik daatnaast dagelijks medicijnen slikken voor migraine. En volgens de apotheek werkt het precies hetzelfde, nou echt niet. Dan liever de hele dag niezen en jeukende ogen zonder migraine!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

1 May 2016

Medicijn werkt voor mijn gevoel niet. Blijf klachten houden, waar deze met Aerius verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

17 February 2016

Actavis, Glenmark, Sandoz, heb alles gehad. Alleen Aerius leek daadwerkelijk te helpen tegen allergie, alle andere pillen geven alleen maar bijwerkingen. Voor een overzicht hiervan: zie de klachten van medegebruikers, helemaal klaar mee. Baat het niet, schaadt het ook niet gaat absoluut niet op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

22 November 2015

Werkt goed, alleen zulke chaotische dromen dat van nachtrust totaal geen sprake meer is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

19 September 2015

Grote misselijkheid, geen verminderde last van hooikoortsverschijnselen. We missen AERIUS.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

17 September 2015

Ik heb voorheen altijd gebruik gemaakt van Aerius tabletten. Nadat ik deze weer bestelde, kreeg ik Desloratadine van het merk Actavis. Mij maakt het niet uit welk merk ik krijg, als het maar werkt. Maar helaas, ik merk totaal geen werking. Ik ben door blijven slikken totdat ik sinds maart kamp met verstopte neus, oor etc. Bij mijn huisarts specifiek gevraagd naar Aerius met medische noodzaak. Vanochtend voor het eerst geslikt en merk direct het verschil. Het zal nog lang duren voordat ik van alles af ben, echter ik denk dat het zeker komt door het gebruik van deze 'andere' tabletten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

8 September 2015

Ik ben doodmoe en heb nekpijn. Ik ga nu proberen om zonder het middel de dag door te komen. Misschien is het voor de zorgaanbieder goedkoper maar ik geloof niet meer in het middel. Vroeger kreeg ik triludan maar dat was ook niet goed. Daarna kreeg ik aerius en die leek te helpen. Maar sinds ze die hebben vervangen door dat goedkopere middel, heb ik allerlei bijwerkingen, zoals vermoeidheid. De apotheek beweert dat het dezelfde werkzame stof bevat, vreemd dat ik die vermoeidheid eerst niet had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

2 September 2015

Werkt goed al had ik een hele hoge dosering nodig (vier per dag) bij een chronische netelroos. Na 3 maanden weer voorzichtig afgebouwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

19 July 2015

Kreeg altijd aerius voorgeschreven voor mijn zonneallergie en werkte prima. Helaas dit jaar desloratadine voorgeschreven gekregen, werkt nauwelijks. Symptomen zijn zelfs verergerd. Weet me geen raad meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

25 June 2015

Als ik last krijg van een loopneus en heftige niesaanvallen neem ik een tablet in. Er treed echter geen enkele verbetering op. Ik ga ze niet meer gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 5MG

21 June 2015

Vervanging voor Aerius. Helpt totaal niet tegen hooikoortsverschijnselen. Dacht op een gegeven moment zelfs dat de verschijnselen veroorzaakt werden door het medicijn, zo slecht werkt het. Verder hoofdpijn de volgende dag en ernstige spierpijn in de nek. Het enige positieve aan dit medicijn is dat je er best wel een slaperige high van krijgt, hoewel dit natuurlijk ook niet altijd goed uitkomt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel