Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 September 2020

Desloratadine 5 mg filmhulde tabletten werken bij goed (tegen allergische sinusitis) mits van de merken Aerius, Teva of Mylan. Als ik van de apotheek Aurobindo krijg keren mijn klachten terug. Dit merk heeft m.i. een kwaliteitsprobleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

1 June 2020

het heeft verminderd mijn lopende neus zoals niezen. dus , het werkt goed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

31 May 2020

werkt bij mij totaal niet, jarenlang glenmark gehad werkte prima, waar betaal je nu je ziektekosten voor als je niet eens zeggenschap hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 May 2020

sinds een jaar of 5 last van beetje hooikoorts gehad en dan alleen rode ogen en loopneus en niezen. Afgelopen week echter heel erg opgezette oog zakken(wallen) 2 dagen 1 tablet gebruikt en de wallen waren weer in normale proporties was de 1e keer dat ik dit deze week heb gebruikt succes voor anderen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2020

Neemt niet alle klachten (goed) weg bij hooikoorts, loopneus is minder maar jeuk aan de ogen blijft even erg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

21 January 2020

Helpt mij goed tegen mijn allergieklachten. Alleen blijft sinds het gebruik mijn menstruatie uit..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

8 November 2019

Ik gebruik al jaren desloratadine, maar sinds ik de desloratadine aurobindo kreeg kwamen alle klachten weer terug. Ik reageer het beste op desloratadine van glenmark. En zo is ieder mens verschillend. Deed de verzekering daar maar niet zo moeilijk over...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

28 September 2019

Werkt bij mij heel goed. Ik heb al heel lang last van een loopneus, jeukende ogen, oren enz. Sinds ik dit middel gebruik, is alles een heel stuk rustiger. Ik ben er heel blij mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

19 September 2019

Na een te zware antibiotica kuur hystamine intolerantie gekregen. Na een jaar lang dieet DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG gaan gebruiken. Het hielp 1e dag tegen de hystamines daarna niet meer. De hoofdpijn, vermoeidheid en zware druk op oren verdwijnt wel 2 uur na inname. Maar heb erge problemen met longen gekregen. Heel benauwd, niet goed kunnen inademen, vastzittend slijm, keelpijn en stemverlies. En dan gewoon nog de jeuk etc. erbij. Ben er wel achter wat het veroorzaakt. Ze gebruiken er INDIGOTINE in als kleurstof. Laat deze stof nu net bekend zijn om het feit dat het juist allergische klachten kan veroorzaken/verergeren. Nu heb ik vaker problemen met medicatie door de vulstoffen en/of kleurstoffen maar het is wel erg zuur dat ze dit juist in een anti allergie medicijn stoppen. Dank zij het opgedwongen voorkeursbeleid ben ik al meerdere keren erg ziek geworden. Dan heb ik weer allerlei andere medicatie nodig om weer beter te worden. Dus door dit beleid hebben ze in mijn geval dus meer kosten. Nu de strijd aangaan om de originele Aerius proberen te krijgen. Wish me luck.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

5 July 2019

Zware Hooikoorts.Voorheen loratadine gebruikt maar dit werkte niet meer. Nu over gestapt naar de blauwe kleine pilletjes desloratadine en wat neusspray erbij. Gelijk bijna nergens last meer van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DESLORATADINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

9 April 2019

Ik gebruik deze tabletten nu 1week . Heb hoofdpijn en hooikoortsklachten komen terug. Voorheen tabletten van Teva gebruikt en dat ging prima.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel