Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

1 May 2017

na een rugoperatie in 1991 gebruik ik dit al meer als 25 jaar indien nodig, dus niet constant (90-120/jaar). geen bijwerkingen enz, topmiddel

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

13 August 2012

Vanwege mijn Poly artrose waaronder in mijn rechterhand, heeft mijn huisarts Diclofenac Actavis MSR 50 mg voorgeshreven. Ik heb dit medicijn (1 tablet) samen met een maagzuurremmer om ongeveer 15:00 uur ingenomen. 's-middags (17:25 uur) zat ik achter de computer en ineens voelde ik mijn 10 vingers niet meer, met daarachter het gevoel dat ik met mijn 10 vingers in het stopcontact zat. In luttele seconden zwelde mijn armen, handen, tong en keel enorm op. Ik zat ook helemaal onder de rode blazen.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

29 July 2012

Had er na 4 pillen genoeg van! Mijn klachten zijn nu over. Ik heb 60 pillen van de huisarts voorgeschreven gekregen! Heb veel pijn in mijn buik en last van diarree. Hoef dit niet weer te gebruiken i.v.m. de bijwerking.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

1 May 2011

hoofdpijn na het slikken van diclofenac.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

28 May 2010

Ik kreeg het medicijn als ontstekkingsremmer en pijnbestrijder voor een slijmbeursontsteking aan mijn schouder de tweede dag van het gebruik kreeg ik hevige pijn aan mijn nieren. Ik moest accuut stoppen met de medicijnen en krijg pijnstillers. Vandaag krijg ik een echo om te kijken of er beschadiging is ik voel nog steeds pijn bij mijn nieren ook al is de mate veel minder. er zit nog eiwit in mijn urine en wat bloed. Voor het gebruik van deze medicijnen had ik nooit problemen met mijn nieren.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

28 December 2009

Misselijk. Bij dit merk werd ik vaker misselijk dan bij het andere merk. Ook was ik vermoeider

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

28 December 2009

1e aflevering van Diclofenac kost euro 12,69 en ... de herhaling van medicijn zelfde doses kost euro 6,86. Bij eerste aflevering wordt een toeslag in rekening gebracht vlgns. apotheker. Graag info over rechtmatigheid van prijsverschil?

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

28 December 2009

Ik kreeg dit merk i.p.v. een ander merk dat ik voorheen kreeg. Omdat het een goedkoper merk is.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

13 October 2009

Ik vertelde de dokter dat ik rugklachten heb en daarvoor Advil 400 slikte. Hij schreef voor mn rug diclofenac voor (zonder maagtabletten erbij). Als ik ergens last van kon krijgen, kon ik gewoon paracetamol of advil slikken. Sindsdien heb ik erge maag- en darmklachten. Hoor ik later van een kennis dat je diclofenac absoluut niet mag innemen met advil, paracetamol is beter. Na dit gemeld te hebben, heb ik omeprazol voorgeschreven gekregen voor mn maagklachten. Na 1,5 dag werkt dit nog steeds niet.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

25 September 2009

na 5uur tablet te hebben ingenomen werd ik ijskoud echt tot op mijn bot en NIET warm te krijgen ik lach echt te klappertanden en dat 8 uur lang en toen werd het minder (echt geen leuke ervaring)

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

20 July 2009

pijn in me maag boven schouders,misselijkheid veel braken, nachtmerries,hoofdpijn,oorpijn,brandende gevoel bij maag, duizeligheid,snelle hartkloppingen, die medicijn is ECHT NIET GOED GEVAARLIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

4 February 2009

tinitus (oorsuizen) aan beide kanten,

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

12 January 2009

de 6 paracetamols die ik per dag erbij mag innemen werken beter.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

8 December 2008

huiduitslag over gehele lichaam (bultjes) die enorm jeuken

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

8 December 2008

huiduitslag over gehele lichaam (bultjes) die enorm jeuken,

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

4 April 2008

ik ervaar een soort licht dronken gevoel / licht gevoel van scheiding van lichaam en geest en vindt dat dit mijn autorijgedag wel degelijk beinvloedt.

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

10 January 2008

Agv gebruik diclofenac een leverontsteking gekregen met aanverwante problemen zoals zware vermoeidheid, oogwit wat geel wordt, donkere urine, opgezette lever en misselijk 24 u/p/d

DICLOFENAC-NATRIUM TABLET MSR 50MG

2 December 2007

Ik kreeg steeds vaker en zwaardere hoofdpijn, waarvoor ik dan weer paracetamol gebruikte, in overleg met huisarts en apotheker. De laatste maanden van de periode dat ik diclofenac gebruikte, was deze hoofdpijn bijna dagelijks. Het bleek een medicatie-afhankelijke hoofdpijn te zijn geworden, waarvan ik in enkele maanden, met vooral in de eerste twee weken enorme pijnen en misselijkheid, zelf ben afgekickt.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel