Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

DIVISUN TABLET 800IE

13 May 2019

Ik heb hierdoor door dit medicijn gebruik een doctor proberen te verwurgen en een filmmaker in elkaar geslagen als ik het niet neem doe ik dat niet?! Ik wil een schadevergoeding en een rechtszaak ik word extreem gewelddadig op een gegeven moment ik word rustig van lorazepam en andere middelen maar dit?! is toch niet normaal er zit volgens mij wat anders in!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIVISUN TABLET 800IE

24 July 2015

Na revalidatietraject van een jaar en ervan uitgaande dat mijn hersenen niet meer zouden werken als voorheen, zeer vergeetachtig en vermoeid, ingesteld op totaal ander leven. Na 2 weken Divisun was ik weer als 10 jaar ervoor. Nooit meer moe en vergeetachtig. Een wonder. Onvoorstelbaar dat neurologen niet standaard bloedtest doen op vitamine D waarden. Let op: vitamine waarde was bij mij 49, d.w.z. 1 punt lager dan de norm. Toch was ik hier zo ziek van dat ik niet meer kon werken en huishouding kon doen. Huisarts kon het bijna niet geloven. Ook mijn dochter had enorme baat. Sinds haar 5e altijd moe, nu vrijwel nooit meer. Dank!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIVISUN TABLET 800IE

26 March 2015

Ik denk een positief effect. Mijn waardes zijn gestegen naar 60+ na 3 maanden. Ik denk ook dat het pijn in mijn knie verminderd heeft en pijn in mijn linker schouder blad tegen mijn wervels aan, de laatste mogelijk vorig jaar veroorzaakt/versterkt door een langdurige vitamine D gebrek bij het trainen. Het begon pas voldoende te genezen nadat ik ben begonnen met inname van vitamine D. Ik weet niet zeker of het ook negatieve effecten heeft op de lange termijn en wil liever vitamine D krijgen op de natuurlijke manier. Bijvoorbeeld ik heb het idee dat ik er veel door moet plassen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DIVISUN TABLET 800IE

5 March 2015

Na 4 weken gebruik Divisun tablet 800IE is de bloedspiegel vit D gezakt van 20 naar 15. Heb gelezen dat tabletten slechter opgenomen worden dan capsules of druppels.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel