Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

11 October 2021

Want voelde mij zo vreselijk moe. Hangerig. Lusteloos. Slap. Als stroop en ook naar in mijn hoofd. Helemaal doorgelicht. Alles tip top in orde. Zegt die; zal dan toch aan de duloxitine liggen. Ga maar naar je huisarts terugv voor het afbouwen. Die zei. Lager dan 30 mg bestaat niet. Nu haal ik de capsule uit elkaar. 161-170 korrels zitten erin. Elke week verlaag ik de dosis met 25 korrels. Eerst 3 verlagingen gingen goed. Voelde mij beter. Nu zit ik op 75 korrels en ging naar 65 korrels. Na 4 dagen voel ik mij rot. Dus nu even naar 70 en dan maar na twee weken met 5 korrels steeds verminderen. Wat een vreselijk gedoe en lange weg. Ik zal blij zijn als ik er van af ben. En als ik donkere wolken krijg….. hoop ik op een ander middel met een ( veel) lagere dosering.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

14 December 2019

Horrormedicijn. Na gebruik van paar dagen geen hersenfunctie meer, zo leek het. Ik deed niks meer, was alleen dood moe. De eerste dag had ik vreselijke pijn in mijn hoofd, daarna dagen geslapen, ook na t stoppen met dit vergif.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

13 December 2016

Na 3 dagen gebruik, in de derde nacht verschrikkelijke bijwerkingen gehad. Kreeg dit op advies van neuroloog voor heftige zenuwpijn, rugpijn. Had heftige schokken in armen en benen, net alsof ik stroom in voeten had, gapen en traanogen. Verschrikkelijke ervaring, nooit weer dit medicijn dan maar meer pijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

18 November 2016

Ik dacht dat ik het gewoon voorstelde in mijn hoofd aangezien ook mijn apotheek bleef zeggen dat beide hetzelfde zijn, maar nu lees ik dat veel meer mensen niet hetzelfde voelen met duloxitine ipv cymbalt. Ik heb veel meer pijn aan gewrichten terug en heb vaak erge hoofdpijn die wel dagen aanhoudt en plotselinge buikpijn. Tintelingen in vingers zijn ook erger en chronische ongecontroleerde schokken van mijn hoofd bij het in slaap vallen. Ik wil ook terug naar Cymbalta.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

4 September 2016

Heel raar, maar ik dacht dat het niet meer werkte, dus ik dacht ik kan er beter maar mee stoppen, want alle oude klachten kwamen weer terug. 6 jaar met veel succes cymbaltha gebruikt totdat het vervangen werd door duloxetine. Nu al het 2e merk omdat je er eerst 4 moet uitproberen voordat de oude cymbatha weer vergoed wordt. Het is waanzinnig dat de farmaceutische industrie zoveel macht heeft en dat dit in NL kan gebeuren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

10 April 2016

Doordat Cymbalta niet meer wordt vergoed,oest ik overstappen op Duloxetine. Ik slik het voor ADD, PDDNOS. Eigenlijk merkte ik al vrij snel dat dit medicijn veel minder werkt. Ik kan me niet meer zo goed concentreren, zeker in een groep is dit erg lastig. Ik spring steeds van de hak op de tak. Ben met van alles tegelijk bezig. Ook voel ik me continu moe. Heb nergens zin in. Het lijkt erop dat ik weer in het negatieve cirkeltje terecht kom. Ik baal hier ontzettend van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

25 February 2016

Ik kreeg er onregelmarige hartslagen van en mijn bloeddruk was veel te druk 177 om 121. Was gewoon geen fijn gevoel. Gelukkig was ik op tijd bij huisarts anders was ik in het ziekenhuis beland.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

1 February 2016

Nu cymbalta niet meer vergoed wordt en venvangen is Door duloxetine teva heb ik klachten zoals veel dromen, depressief onverschillig gevoel, huilen om niks, moe, moeilijk het bed uit kunnen. Dus depressie klachten en een heel vervelend gevoel in mijn keel. Of er de hele dag een brok inzit. De apotheek zegt dat het niet kan dat ik dit voel, omdat het alleen andere vulstoffen zijn. Het enige wat zou kunnen is dat je maagpijn zou krijgen of last van misselijkheid. Ik ben in therapie en me zeer bewust van de gevoelens gedachten en lichaamsensaties en ik vind het heel vervelend dat mijn gevoel niet serieus word genomen door de apotheek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DULOXETINE TEVA CAPSULE MSR 30MG

22 December 2015

Cymbalta is vervangen door Duloxetine Teva 30 mg. Direct nadat met Duloxetine is gestart leek het alsof er geen werking meer was: depressieve gevoelens terug, agressieve gevoelens terug, overmatig zweten (waterdruppels lopen van gezicht af), concentratieproblemen, meer hoofdpijn, black-outs, onuitstaanbaar voor anderen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel