Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

24 September 2019

Mijn ervaring met Duspatal Retard is goed. Al jarenlang gebruik ik dit zonder complicaties. Echter, ziekenfondsen dringen er op aan generieken te gebruiken. Zo werd Duspatal vervangen door Mebeverine, gevolg diarhee en heftige buikpijn. Oplossing: vraag bij uw huisarts om uw origineel geneesmiddel onder vermelding van Medische Noodzaak op recept. Dan krijgt u Uw oude vertrouwde medicijn terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 August 2019

Ik gebruik al tijdenlang Duspatal Retard. Zonder nadere toelichting is mij Mebeverine verstrekt. Nu mijn Duspatal op is merk ik bij toeval dat dit laatste een vervanging is voor Duspatal. Uitermate kwalijk!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

20 July 2019

Eerder dit jaar kreeg ik een vervangend middel wegens onverkrijgbaarheid van Duspathal. Hetzelfde met Volcolon. Daar word ik letterlijk erg ziek van. Mijn leven wordt al enige tijd volkomen beheerst door maag/darmklachten. Weet niet meer hoe het verder moet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

30 June 2019

Heb ook sinds 4 maanden het vervangende medicijn mebeverine, sinds die tijd pijn in mijn buik, last van boeren en moeilijke stoelgang, ga nu toch maar weer kijken of ik duspetal kan krijgen, dan maar zelf betalen want voel me niet lekker met mebeverine.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

5 June 2019

Slik al 18 jaar 2 maal daags Duspatal. Vorige jaar Mebeverine gekregen want Duspatal werd niet meer vergoed. Kreeg daar ontzettend buikkramp van terwijl het dit juist moet onderdrukken. Na Medische Noodzaak Verklaring van de huisarts werd het weer vergoed. Nu krijg ik gisteren te horen dan het niet meer leverbaar is. De fabricage zou zijn overgenomen. Hoe moet dit verder. Voor mij is Mebeverine geen alternatief en iets anders is er niet. Wie zit het nog meer mee?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

3 June 2019

het helpt geen steek heb de ene na het andere medicatie al gehad norit en zit al vier weeken contant met dasgelijkse diaree maakt je doodongerustb dat het niert overgaat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

2 April 2019

Geen probleem . Krijg nu de goedkope variant. Resultaat: chronisch buikpijn, jeuk, hoofdpijn, misselijkheid. Wil ik duspatal moet ik gaan betalen. Het goedkope middel mist 8 hulpstoffen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

5 January 2019

Het duurt lang voor dat de pillen werkzaam worden en de werking houd erg kort aan. Ik slik deze pillen in verband met mijn PDS en mag maximaal twee tableten bij hevige pijn. Dit helpt op het moment zelf wel, maar aangezien ik meerdere aanvallen per dag heb, moet ik de rest zonder pijnstilling uitzitten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

10 December 2018

Kreeg dit middel voorgeschreven vanwege pds. Leek na twee weken enigszins te helpen. Daarna plotseling in de derde week huiduitslag en verstopping. Weet nog niet of ik ermee doorga.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

25 November 2018

Zeer goede ervaring mee, gebruik het alleen bij last. Maar krijg iedere x een goedkopere variant, terwijl ik Duspatal vertrouw en bij de goedkopere is het maar afwachten. Ik wil geen proefpersoon zijn voor goedkopere medicijnen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 October 2018

Merkte na een week of 2-3 een verbetering van de klachten. Wel meer moe maar of dat met het medicijn te maken heeft weet ik niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

21 September 2018

het helpt totaal niet. ik kruip nog krimpend van de pijn over de grond of ga maar naar bed . buiten de deur kom ik amper meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

1 June 2018

Gebruik het om bij een niersteenaanval de heftigheid van de kolieken te verzachten. Werkt goed zonder merkbare bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

23 April 2018

Het doet mij totaal niets, alleen ben ik 5 kg aan gekomen maar heb nog steeds verstoppingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

11 January 2018

Ik gebruik het nu sinds september 2017 en het werkt perfect, eerst elke week een "aanval" en nu heb ik er nog 2 gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

27 September 2017

Het duurde een paar dagen voor t werkte maar ben er erg blij mee. Alle pds klachten zijn weg opluchting na jaren ellende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

31 July 2017

Kotsmisselijk werd ik ervan, of het werkt weet ik niet want ik ben er gelijk mee gestopt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

28 July 2017

Ben er echt blij mee dit is echt een aanrader Geweldig pds verdwenen geen pijn meer en kan alles weer gewoon eten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

13 June 2017

De buikkramp is veel minder. Een uur na inname wel last van hoofdpijn en koude rillingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

29 April 2017

na 2 dagen gebruik een kapotte ,branderige anus. Zeer pijnlijk bij gaan verzitten .Op fietszadel onmogelijk. Ben gestopt en anus is genezen. Ga bij de huisarts om andere medicijnen vragen . De buikklachten waren wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

29 September 2016

Werkt geweldig, slik er twee per dag. Geen bijwerkingen, geen buikpijn meer en hoef ook niet meer om de zoveel tijd naar de wc te rennen. Ben erg blij met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 September 2016

Ik gebruik enkele maanden duspatal retard 200 en ik vind het super. Ik heb ook pds; pijn in de buik is minder, ook de dikke opgeblazen buik. Ik gebruik dit medicijn 1x soms 2x per dag, houd me zo goed als mogelijk aan mijn voorgeschreven dieet en heb geen enkele bijwerking gehad met dit medicijn. Mijn leven is hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 September 2016

Voor de tweede keer geprobeerd en weer dezelfde klachten van stijve spieren. Helpt verder wel goed tegen mijn darmklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel