Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

1 June 2018

Gebruik het om bij een niersteenaanval de heftigheid van de kolieken te verzachten. Werkt goed zonder merkbare bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

23 April 2018

Het doet mij totaal niets, alleen ben ik 5 kg aan gekomen maar heb nog steeds verstoppingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

11 January 2018

Ik gebruik het nu sinds september 2017 en het werkt perfect, eerst elke week een "aanval" en nu heb ik er nog 2 gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

27 September 2017

Het duurde een paar dagen voor t werkte maar ben er erg blij mee. Alle pds klachten zijn weg opluchting na jaren ellende.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

31 July 2017

Kotsmisselijk werd ik ervan, of het werkt weet ik niet want ik ben er gelijk mee gestopt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

28 July 2017

Ben er echt blij mee dit is echt een aanrader Geweldig pds verdwenen geen pijn meer en kan alles weer gewoon eten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

13 June 2017

De buikkramp is veel minder. Een uur na inname wel last van hoofdpijn en koude rillingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

29 April 2017

na 2 dagen gebruik een kapotte ,branderige anus. Zeer pijnlijk bij gaan verzitten .Op fietszadel onmogelijk. Ben gestopt en anus is genezen. Ga bij de huisarts om andere medicijnen vragen . De buikklachten waren wel weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

29 September 2016

Werkt geweldig, slik er twee per dag. Geen bijwerkingen, geen buikpijn meer en hoef ook niet meer om de zoveel tijd naar de wc te rennen. Ben erg blij met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 September 2016

Ik gebruik enkele maanden duspatal retard 200 en ik vind het super. Ik heb ook pds; pijn in de buik is minder, ook de dikke opgeblazen buik. Ik gebruik dit medicijn 1x soms 2x per dag, houd me zo goed als mogelijk aan mijn voorgeschreven dieet en heb geen enkele bijwerking gehad met dit medicijn. Mijn leven is hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 September 2016

Voor de tweede keer geprobeerd en weer dezelfde klachten van stijve spieren. Helpt verder wel goed tegen mijn darmklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

4 September 2016

Ik gebruik het nu 2 dagen en heb vreselijk last van een brandende anus, verder de buikkrampen zijn wel verminderd maar nog niet weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

1 August 2016

Is er al voldoende onderzoek gedaan naar PDS na gastric bypass of een andere bariatrische ingreep? Ik krijg de indruk dat Duspatal het hongergevoel onderdrukt (aangewezen bij obesitas). Ik ondervind ook pijn/klachten thv de nieren (uitdroging of slechte slaaphouding).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

10 April 2016

Verstopping? Hevige buikkrampen, soort rugwee├źn. Stijve pijnlijke rug en buik, niet kunnen zitten, liggen, staan, lopen. Duspatal in combinatie met diclfinac 50mg gekregener, werkt na een uur en het ontspande.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 March 2016

Helpt erg goed bij mij. Ik heb ook de ziekte van Crohn dus samen met de Crohn medicatie verlicht dit wel de pijn :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 December 2015

Werkt erg goed bij mijn PDS. Enige bijwerking is bij langduriger gebruik (tweede of derde week) soms wat pijnlijke krampen die weer weg gaan als ik tijdelijk stop met de medicatie. Daarna gaat het met de PDS ook een tijdje goed tot het na enkele weken weer wat terug komt. Gelukkig niet meer zo erg sinds ik deze medicatie gebruik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 January 2015

Eerste twee weken geen klachten, maar nu ineens overal rode bultjes en veel jeuk. Kramp in mijn buik is wel minder, dus dat lijkt wel te werken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 November 2014

Ik heb al sinds mijn kindertijd heel erg last van mijn darmen(pds) vaak zo erg dat ik thuis moest blijven. Sinds kort gebruik ik dit medicijn 2 keer per dag en daarnaast hou ik mij aan een dieet,nou echt super, ik merk heel goed verschil en kan eindelijk gewoon weer mijn ding doen, Heerlijk!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 October 2014

Helpt bij mijn PDS helaas niet. Ik lig weer met ontzettend kramp in mn buik, rugpijn en misselijkheid op de bank. Morgen de HA weer bellen of hij nog iets anders weet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

5 October 2014

Ik gebruik het al jaren. Darmen zijn veel rustiger. Geen klachten meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

30 August 2014

Gisteren gekregen bij de spoed. Eerste keer geslapen zonder koliekpijnen! Onvoorstelbaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DUSPATAL RETARD CAPSULE MGA 200MG

1 June 2014

Werkt na ongeveer 45 min. Prikkelbare darm wordt rustig. Helaas wel diarree/ waterige ontlasting gehad. Maar pijn is weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel