Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

19 February 2024

Heel erg moe, overademen, gevoel als hyperventilatie, erg duf, voel me ook down

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

12 March 2023

Ik heb erg veel last van mijn bijholtes. Het enige wat dit middel doet is mijn neus verstoppen en mij hoofdpijn geven

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

11 February 2023

Niet zonder bijwerkingen maar help wel mijn hardnekkige pollen allergie te minderen.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

9 February 2023

op zich prima ik heb veel meer lucht, maar wel korstjes zo nu en dan.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

11 December 2019

Medicijn is perfect maar de manier van doseren is naadje

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

29 November 2019

bij gebruik helpt het zeer goed, echter bij het per ongeluk doorslikken van de spray wat in je keel komt kreeg ik hevige maagkrampen. ben voorlopig gestopt maar de pijnen bleef nog enkel dagen. Heb nu een maagbeschermer gebruik hiervoor, voor het geval....

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

23 September 2019

Dymista werkt goed voor hooikoorts klachten. Maar na mijn bijholte operatie's heb ik een chronisch slijmvlies zwelling/ontsteking aan overgehouden. Als ik nu Dymista gebruik dan worden mijn klachten veel erger. Na een operatie raad ik mometason of flixonase aan.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

12 September 2019

Nooit meer dit is rotzooi van de bovenste plank

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

22 September 2016

Nadeel: de hele dag een vieze smaak in mijn mond/keel en de ontstekingsremmende werking vind ik niet optimaal. Voordeel: het doet zijn werk qua anti-allergieklachten en het zit in een glazen flesje (scheelt weer plastic met schadelijke stofjes).

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

21 September 2015

Ik heb last van erg veel hoofdpijn, zelfs weer migraine aanvallen en een verminderd reukvermogen. Ondanks dat ik mijn hoofd voorover buig, elke keer een bittere smaak in mijn keel doordat het toch mijn keel in loopt. Ik gebruik het nu een week, maar vind het niks, voor de zekerheid gebruik ik het nog een week, merk ik geen verandering dan ga ik maar weer naar de dokter om iets anders voorgeschreven te krijgen.

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

7 April 2015

Ben nog in de 1e week. Érg veel last vd bijwerkingen: loopt in de keel, smerige bittere smaak, vermoeid (val in slaap), zwak gevoel ook in spieren,hoofdpijn, misselijk en duizelig. Echter de neus klaart wel veel meer op. Meestal moet je 2 à 2,5 week doorbijten bij nieuwe antihistaminica. Dat probeer ik nu dus ook!

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

5 March 2015

Wow! Wat een wereld spul! Mijn dichte neus was super snel weg en mijn allergische klachten ook! Ik heb zelfs geen jeuk meer????

NASONEX NEUSSPRAY 50MCG/ DO 140DO

DYMISTA NEUSSPRAY 137/ 50MCG/ DO FLACON 120DO

5 March 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Nee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.