Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 31 resultaten gevonden.

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

10 September 2018

Na ongeveer 30 jaar gebruik depakine..ernstige botafbraak,inmiddels drie wervels gebroken en dus ingezakt in de rug

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

9 September 2018

Ik zie hier een alleen maar negatieve ervaringen van dit middel en bij circa 2 op de 3 van die ervaringen komt de vraag bij me op of dit nu echt met het gebruik van (specifiek) dit middel te maken heeft. Gedragsverandering bij gebruik van een middel als dit is normaal, dat is waarvoor ik het gebruik. Ik krijg het voorgeschreven als stemmingstabilisator (dus niet voor epileptische klachten), dit middel werkt voor mij goed, al is het wel even zoeken naar de optimale dosis. Ik zit op 2x 500mg per dag, volwassen man, ongeveer 100kg. Bij iedereen werkt het metabolisme hiervan in een ander tempo, ik heb 3 of 4 keer bloed moeten prikken voor we de optimale dosis voor mij wisten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Depakine

12 July 2018

Het is zeer kwalijk dat meldpunt medicijnen verklaart dat mensen met psychische klachten meer last daarvan krijgen door depakine. Depakune is namelijk ook de veroorzaker ervan. Ik kan dit zeggen omdat ik met depakine ben gestopt. Sindsdien heb ik geen psychische klachten meer.

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 100MG IN SACH

20 March 2018

Mijn zoon werd door het gebruik van depakine een totaal ander kind. Zijn gedrag veranderde van ern lief, zachaardig en aanhankelijk kind in een egoistisch agressief problematisch kind. Nu overgegaan op een andere anti epileptica en we hebben ons kind weer terug. Nooit geweten dat een medicijn het gedrag van ons kind zo kon beinvloeden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 100MG IN SACH

6 March 2018

Omdanks ik 1000 mg Depakine per dag gebruik heb ik nog steeds last van epilepsie en het wordt de laatste tijd erger dus ik ga over stappen na een ander medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

13 January 2018

Ik neem dit middel tegen epilepsie. Ik neem het ongeveer 18 jaar. Ben begonnen aan een vrij lage dosis, maar zit nu aan 1000 mg per dag. Van gewichtstoename is er bij mij volstrekt geen sprake - ik weeg nog steeds hetzelfde als toen ik 15 was - enkel heb ik soms wat last van trillende handen. Verder zeer tevreden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 500MG IN SACH

1 December 2017

Erg veel tremor, tegen obsessieve verliefdheid en Manie, mag er gelukkig mee stoppen, heb het 2 jaar geslikt, krijg in plaats Cognitieve gedragstherapie, tremor is waardeloos, ken nog niet een fatsoenlijk een boek vasthouden of een krant omslaan, een doffe ellende! Zelf heb ik Autisme en een Bipolair e stoornis en ben ik 47 jaar. 2000 mg depakine gebruik ik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

15 November 2017

suf, vermoeidheid. moeite met lopen last van spierspanning in mijn bovenbenen ik gebruik twee tabletten per dag tegen epilepsie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 300MG

17 October 2017

ik heb meer dan 15 jaar depakine gebruikt helaas heeft t me een leverbeschadiging opgeleverd en een hoop angst.ik moet binnenkort afbouwen morgen al beginnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

25 September 2017

Ik ben begonnen met 250 mg Na een maand 500 mg Nu moet ik weer ophogen Ik was de eerste dagen erg licht in mn hoofd. Ik ben migraine patiƫnt en krijg dit medicijn daarvoor. De 1e 3 weken aan een stuk Door erge hoofdpijn Daarna werd t wat beter Na ophoging weer ruim twee weken hoofdpijn Ik moet min. Naar 1000 zucht ik hoop dat t me gaat helpen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Depakine 500 mg

16 August 2017

Na verscheidenen aanvallen. Kreeg langzaam op gebouwt 4- 50 mg depakine. Daarbij ook nog 6 keer 25 mg lamotrigine. Ik nu geen aanvallen meer. Alleen sufheid heel erg. Maar het ergste de tremor veranderde ook mijn leven. Wilde afbouwen met depakine maar dat kon niet. Kon kiezen tremor of weer opnieuw beginnen. Maar het maakt onzeker. Zelfvertrouwen is weg

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 500MG IN SACH

16 August 2017

Het werk goed. Ik heb 2000mg per dag en nog 6 keer lamotrigine 25mg. Aalleen de bijwerking erg als ik zit slaap ik. En het ergste is de tremor. Afbouwen moeilijk of ander medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 100MG IN SACH

16 August 2017

Veel bijwerking FF help wel Maar wil er mee stoppen voor de erg Veel tremor Beheerst mijn leven erg Mag van de neuroloog niet stoppen ermee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

1 August 2017

Al 20 jaar Depakine in combinatie met Lamotrigine en Fluoxetine tegen bipolaire stoornis. Redelijk stabiel, maar erg veel last van dufheid overdag en slaperigheid, tremor, hakkelend spreken. De bijwerkingen worden me nu te veel en vooral te onhandig. Zijn er meer mensen die dit hebben en, zo ja, wat doe je er dan aan?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

30 June 2017

Werkt vriendelijker en fijner dan lithium, alleen grote pillen. In overleg met m'n arts omlaag op geleide van de spiegel vond ik ook fijn. Bij suf worden wisselen naar korter werkende nog niet geprobeerd maar wil wel proberen als dat komt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

25 June 2017

Na 20 (!) jaar gebruik icm lamotrigine tegen epileptie gerelateerde absences plotseling 3 weken hevige hoofdpijn, hevige tremor, zwalkend lopen, onleesbaar schrijven, moeilijk en hakkelend praten, opvallende geheugenproblemen: 'vakantie Valencia? Wanneer dan? Oh, drie maanden geleden! Zwart gat). Na 2,5 jaar doelloos specialisten consulteren eindelijk een wakkere neuroloog gevonden: 'stop met Depakine'. Binnen twee weken weer normaal lopen, spreken, schrijven, herinneren, kop koffie optillen. Nu keppra, minder tot geen bijwerkingen tot dusver (3 maanden).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 750MG IN SACH

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

5 May 2017

Gebruik het middel ruim 5 jaar, i.v.m. manisch depressiviteit. Ik ben stabiel, en tril gelukkig niet, was wel in het begin...Helaas heeft het middel bij mij als bijwerking dat ik circa 70 kilo ben aangekomen in 5 jaar.... Ook omdat 1000 mg. per dag er voor zorgt dat je duf en lusteloos wordt en gesloopt terugkomt van je werk... Dus geen zin hebt in andere activiteiten, zoals extra werken, wandeltochten, fietstochetn etc.. Voorheen had ik 3 banen en racede dagelijks op mijn fiets van baan een naar baan twee. Daar heb ik de puf niet meer voor. Zit inmiddels wel wel weer onder begeleiding op fitness, en wil t.z.t. ook weer onder begeleiding dit middel afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

23 March 2017

Zeer suf en slaperig. Begon al 's ochtends rond 10.30 uur. Even stilzitten op de bank en ik viel in slaap. Alleen bewegen en eten en/of drinken, hield me wakker. 's Avonds vanaf 19.30 uur had ik ook weer de grootste problemen om wakker te blijven. Daarnaast had ik enorme eetlust. Heb wel wat meer gegeten, maar ben in een paar weken tijd ruim 15 kilo aangekomen. En dat lijkt me knap om er even aan te eten. Gelukkig mag ik stoppen met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONO TABLET MGA 500MG

8 March 2017

Trillen en vermoeide voeten in combinatie met nieuwe medicijn lamotrigine disper 25 mg. 2x3 per dag. Deze laatste is bij jullie niet bekend omdat ik deze heb opgezocht op jullie website. Dit heb ik gekregen bij de laatste medicijnen. Kunt u mij hieromtrent een verklaring over geven?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

DEPAKINE CHRONOSPHERE GRANULAAT MGA 500MG IN SACH

1 February 2017

Ik gebruik depakine chrono voor mijn epilepsie en heb nu 11 jaar epilepsie. Ik ben 21 jaar. Ik gebruikte eerst 1000 mg per dag en gebruik momenteel 1800 mg per dag. De bijwerkingen die ik ervaar zijn: gewichtstoename (ik ben in 2 jaar tijd van 63 kg naar 76 kg gegaan.), snel blauwe plekken/wondjes zonder reden, tremoren, veel haarverlies, veel bloedverlies tijdens menstruatie, veel eetlust, vermoeidheid, concentratieproblemen. Ik had geen/nauwelijks aanvallen tot ik in de pubertijd kwam en mijn hormonen veranderden. Ik stap nu over op een ander medicijn omdat als ik kinderen wil dit medicijn schadelijk is voor het kind.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Depakine 300mg

13 January 2017

Goed om aanvallen te voorkomen. Wel wonden die rap bloeden

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel