Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

Dexamfetamine retard 15 mg

19 mei 2017

Van de kort werkende Dexamfetamine 2,5mg (4 x daags 4 x 2,5mg) overgestapt naar de Dexamfetamine retard 15mg van Regenboog Apotheek (2 x daags) Een heel verschil met de kort werkende, waar ik ontzettend veel last had van stemmingswisselingen, concentratie verbeterde niks, rebounds en wazig voelen. Sinds ik de retard gebruik weinig tot geen last van rebounds, focus is er, concentratie is verbetert en weinig last meer van stemmingswisselingen. Echt een uitkomst voor mij. Hoop wel dat deze in de toekomst vergoed gaan worden, maar voor alsnog is het het geld waard voor mij.

Dexamfetamine retard 15 mg

15 april 2016

Verbeterd concentratievermogen, focus. Ik gebruik het nu bijna 5 jaar en het heeft me geholpen tijdens mijn studie. Dit betekent niet dat het altijd lukt, soms heb ik nog steeds moeite met concentratie. Ik heb het jarenlang gebruikt in combinatie met Lexapro, daar ben ik afgelopen jaar mee gestopt. Bijwerkingen: verminderde eetlust, ook gewichtsverlies, trillende handen. Bijwerkingen na stop Lexapro: soms angstig, veel piekeren, voel mijn hart vaak hard bonzen.

Dexamfetamine retard 15 mg

16 december 2014

Dit middel is een langwerkende versie van de gewone dexamfetamine. wordt door de Regenboog apotheek bereid. Is voor zover bekend de enige in Nederland die dit maakt. Werkt goed, ca 8 uur. Geen rebounds. De gewone dexamfetamine wordt vanuit de basisverzekering vergoed. dexamfetamine retard op een of andere voor mij onverklaarbare reden NIET

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel