Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

21 October 2020

Heb dit medicijn gekregen ipv acecomarol . Vind het een hoogst irritant medicijn heb ernstig uitslag in mijn gezicht voel me moe kan bijna niet lopen omdat mijn onderbenen niet willen spontane bloedneuzen hoofdpijn geen trek in eten etc.etc. ik ga stoppen met dit medicijn.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

12 October 2020

ik voel me sinds ik het slik optimaal, alleen wat eerder vermoeid.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

25 August 2020

Merk er niets van helemaal top. Geen geprikt meer Trombosedienst.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

13 April 2020

Ik kreeg dit medicijn voor hartritme storingen, helaas na 6 manden slikken kreeg ik nog de klachten. Nu sinds 2 weken is mijn gezicht opgezwollen, meer aan de linke kant. De cardioloog gebeld maar volgens hem is misschien door het hooikoorts seizoen. Nooit tot nu toe (72 jaar) last van gehad van hooikoorts. Ik had lage bloeddruk maar nu is nog erger (bovendruk 99-100, onder 76-80). De cardioloog zeg dat ik moet blijven slikken. Ik weet het niet wat moet ik doen

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

15 March 2020

veel hoofdpijn ivm belachelijk hoge prijs die ik moet betalen bij mijn zorgverzekering.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

10 January 2020

Mijn gezicht aan 1 kant is dik. en opgezwollen

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

3 January 2020

Sinds juni 2019 gebruik ik voor het eerst (ter preventie omdat ik 2 x korte tijd Hartrimtestoornissen hebt gehad) bloedverdunners. En vind dit een Topmiddel. Gebruik dit inmiddels ruim een halfjaar (2 x daags 5 mg). Totaal geen bijwerkingen. En ook heel fijn dat je niet naar die Trombosedienst hoeft.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

12 September 2019

hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, angst.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

7 August 2019

Veel hoofdpijn, heel moe, zware benen en hoge bloeddruk. Sinds vorige week is bekend dat ook mijn nierfunctie erg slecht is geworden. Bij start Apixabam was deze nog prima. Nu overgestapt op Acenocoumerol. Hopelijk zijn de klachten snel weg.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

1 July 2019

vanaf half mei duizelig en het word steeds erger hoofdpijn druk achter mijn ogen doet gewoon pijn ik slik pijnstiller voor verklevingen buik ging prima nu krijg ik meer last ervan. Moet tot morgen wachten arts

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2019

Erg moe raar en licht in het hoofd duizelig hoofdpijn in een paar weken 7x oogmigraine beperkt functioneren gebruik hem op dit moment nog

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

12 April 2019

Ik ben moe heb in een paar weken tijd 7x oogmigraine gehad kan niet lezen want letters bewegen heel licht in het hoofd hoofdpijn algehele malaise

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

9 April 2019

Ik ben moe, duizelig en bloeddruk iets hoger en pijn in rechter flank.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

26 December 2018

Migraine achtige hoofdpijn, duizelingen en weinig eetlust.

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

4 November 2018

Geen bijwerkingen. Makkelijk in gebruik. Geen trombosedienst meer

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

22 September 2018

Maagdarm klachten,misselijk,weinig eetlust,slapeloosheid,geen kracht in benen,jeuk

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

4 September 2018

Prima geen enkele bijwerking en ik ben heel gevoelig voor allerlei middelen, reageer meestal snel

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

15 November 2017

Druk in mijn hoofd te vergelijken met zware verkoudheid- beter na twee keer bloedneus! Af en toe bloed in mijn urine(ik gebruik katheters maar dat gaf geen problemen vroeger). Heeft moeite met lopen- erg zwak op rechter kant! Opgeblazen gevoel in mijn buik. Eliquis is een rot middel volgens mij- maar wat is er beter als alternatief?

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

27 June 2017

Jeuk over hele lichaam-niet meer kunnen slapen!!!! Slecht kunnen eten en geen smaak-zere onderbenen-etc-

ELIQUIS TABLET FILMOMHULD 5MG

15 February 2017

Sinds februari 2016 neem ik Eliquis, Emconcor mitis en Apocard Retard. Veel maagklachten, boeren na inname van de medicatie. Sinds een viertal maanden heb ik abnormaal veel haarverlies denk dat het te wijten is aan Eliquis

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel