Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 22 resultaten gevonden.

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

16 augustus 2017

Nou dat zeer pijnlijk kan ik onderschrijven hoor,maakt niet uit waar je hem zet,het lijkt wel of er een spijker doorheen moet.Ik prik ook Methotextraat op dezelfde manier ( schietpen),maar die voel je zo goed als niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

12 augustus 2017

Enbrel was prima, beviel goed. Jaren gebruikt. Benepali veroorzaakt oogklachten bij mij. Pijn in de ogen, beetje dubbel zien en beetje wazig. Heel onaangenaam.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

11 mei 2017

Bloeddruk verhoging. Oedeemvorming met als gevolg benauwd en kortademig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

23 maart 2017

Mijn man gebruikte Enbrel vele jaren met heel goed resultaat. De reumatoloog raadde afgelopen zomer aan te stoppen om te kijken of hij het zonder kon. Sommige patiƫnten blijken na het stoppen min of meer klachtenvrij. Mijn man niet, de psoriasis kwam terug en de vermoeidheid en de ontstekingen. Nu gebruikt hij het sinds 5 weken weer (5 injecties). De pijn en psoriasis is veel minder maar de vermoeidheid lijkt sterk toegenomen. Ook is hij vaak duizelig. Hij gebruikt geen MTX. Heeft iemand anders ook deze ervaring bij het opnieuw starten met Enbrel? Deze bijwerkingen (als het dat is) had hij bij de aanvankelijke start van Enbrel niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

11 december 2016

Ik ben blij dat ik ze weer mag gaan gebruiken voor m'n psoriasis. Vijf jaar geleden een uitbraak gehad en toen deze injecties gekregen, omdat metotrexaat en zalven niet hielpen. En de plekjes waren al vrij snel verdwenen. Ik zat van top tot teen onder. Nu overigens weer hopelijk slaat de enbrel nu weer zo snel aan. Voor psoriasis echt een top medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

28 september 2016

Geen ontsteking meer van de Bechterew, ander mens geworden, ben na 40 jaar weer aan het werk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

11 januari 2016

ik gebruik dit nu enkele jaren. Nog maar 1 injectie per 2 weken. Wel heel consequent op de juiste dag en tijd. De injecties zijn wel wat pijnlijk. Gebruik altijd na de injectie een koelblokje. Al met al tevreden gebruiker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

11 december 2015

Gaat redelijk goed, beter als Humira. Maar Remicade was het allerbeste. Kon ik niet verdragen door huiduitslag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

20 maart 2015

Gebruik het nu 3 jaar en ben altijd ziek, maar bijna of geen last van mijn reuma.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

22 oktober 2014

Ik neem nu 5 jaar enbrel en ben hier heel goed mee. Ondanks de schrik voor nevenwerkingen ben ik eens gestopt maar na 6 weken moest ik kon ik het niet meer houden van de pijn en ben terug met de behandeling begonnen. Ik krijg de laatste tijd wel bijkomende ontstekingen zoals op mijn neus(bot) en prostaat, maar voorlopig is alles onder controle.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

15 oktober 2014

Fantastisch! Ik heb al twee jaar geen gewrichtsontstekingen meer en relatief weinig bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

18 augustus 2014

Ik heb 3 maanden Enbrel gebruikt en kreeg de een na de andere infectieziekte en veel neurologische problemen. Ik heb er mee moeten stoppen. Ik heb er chronische bijholte ontsteking en MS aan overgehouden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

8 augustus 2014

Goed medicijn, kan weer meer aan het werk. In het begin veel last gehad van de plekke waar ik prikte, maar na 3 maanden had ik dat onder controle. Het is alleen vervelend dat je langer een griep houdt of een infectie. Bij een infectie moet je bvb een week stoppen met enbrel zodat het kan genezen. Maar voor de rest top medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

31 juli 2014

Ik kreeg de ene infectie na de andere, voelde me constant ziek en kreeg veel last van neurologische problemen. Heb er mee moeten stoppen. Het helpt mij ook niet tegen de reuma, ik werd er alleen maar ziek van.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

25 maart 2014

Na enkele weken werden de ontstekingen een stuk minder het is al maanden rustig met de reuma ik voel me toppie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

18 oktober 2013

Na ernstige psoriasis, voornamelijk op mijn hoofd Enbrel voorgeschreven gekregen. Ik geloof niet dat wonderen bestaan, maar bij mij was na 1 week ( 2 spuiten) mijn hoofdhuid zo goed als schoon. Nu na enkele jaren en 1 spuit per week komen er soms nog kleine plekjes, maar die krijg ik redelijk goed weggesmeerd. Wat het op termijn doet weet ik niet, maar voor nu ben ik uiterst tevreden! Het enige grote nadeel wat ik er nu van ondervind is dat je de Enbrel niet meer bij je eigen apotheek kan afhalen. De bezorging nu verloopt bij lange na niet altijd vlekkeloos. Heb al eens de verkeerde medicijnen gekregen, en al twee keer zijn ze me vergeten. Dan moet er achteraf iemand extra voor waarschijnlijk meer dan 200 km retour ingeschakeld worden. Eerst bellen ze voor een datum, dan een paar weken later voor de tijd....jongens jongens....het mag wat kosten. Dat was bij de apotheek toch wel gemakkelijker. Je kon er om als je wilde, je bent bekend bij de plaatselijke apotheek, er werd nog eens extra gecontroleerd!! Het is uiteindelijk geen suikerwater wat je spuit hè! Jammer jammer!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ENBREL MYCLIC INJVLST 50MG/ ML PEN 1ML

9 oktober 2013

Ik had geen last van mogelijke bijwerkingen en de reuma is door dit middel nu rustig, voel me toppie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel